8

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

В ресторанти се перат милиони мpьcни пари.После има хвалби за ръст на БВП.Всичко е маФия !Какво още не сте разбрали ?Сигурно че е ДС маФия ?

7

Шаро Балкански

преди 3 години

Що не дуате бе наглеци ДВМД.... Одете да копате у мината , там е по-убаво , по-лесно ....нема пи*чета сервитьорки , нема бело , нема трева нема нищо !!!! Ай сик-тир ДВМД

6

Анонимен

преди 3 години

Може който е останал без работа , направо в болниците да помагат и по 1000 лв ще получи.

5

Затваряй

преди 3 години

Няма полза от вас !

4

бартер

преди 3 години

Няма да затварят - почват да готвят Кетъринг и доставят и за болниците и социално слабите - държавата им плаща на средни пазарни цени и готово! Все едно няма да има хора , които да ядат после - важното е да имат оборот!

3

Анонимен

преди 3 години

Аз искам да питам ресторантьорите, ресторантите и всякаквите други - какви са тия ненормални цени? Нали ви свалиха ДДС-то? Цените ви не са мръднали сантиментър надолу, даже, напротив - все нагоре. Как очаквате да имате клиенти при такива цени? Та, една нормална вечеря за двама не слиза под 50лв., което е абсурдно. И после се оплаквате, че сте щели да фалирате.

2

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера, какво очакват заведенията от фалиралата ни държава, която за докторите и сестрите отпуска заплати, като за треторазрядни сервитьорки. В крайна сметка в БГ не може да има само заведения и магазини за дрехи - сори има и други професии. Който е финансово притеснен вместо да мрънка, да се преориентира и да почва да бачка, че зима идва

1

Ми добре

преди 3 години

Т я па вече съвсем изнагляват. ДГДХТ на квадрат.