23

Анонимен

преди 3 години

Има такива който са от депутат нагоре и са милионери и милиардери но масата народ е безработна и гладна и си остава гладна ако някой изкара някакви пари се качва на самолета и емигрира повечето живеят без ток и вода пълната мизерия а други които са милионери и милиардери живеят в палати и имат десетки и стотици имоти и автомобили,самолети, и тнт

22

Анонимен

преди 3 години

Безработицата е от 30 до 70 процента в зависимост от конкретния град масата народ с образование гладува и който може емигрира който не може си гладува живее без вода ток пълна мизерия

21

пияница мистик

преди 3 години

До цъфнал герпКо речи, ко? Ко тъй "издръшка" бе, дрогарю? Апчетата за интелект ли забрави да си пиеш? Хахахаха :)))

20

!?

преди 3 години

Чакай че нещо не разбрах, в Бг безработицата е под 5% ,или как?

19

Анонимен

преди 3 години

Кадъната има работа в Днес, кво се оплаквате :))) Даже писа че който не е програмист е за кофата, не че тя е програмист, но й доставя удоволствие как татарите реват :)

18

Анонимен

преди 3 години

В Швейцария програмист с 4 хил евро заплата. Това е все едно в България да получава 900 лева заплата.

17

Анонимен

преди 3 години

До цъфнал герпПенсионерите намаляват на 2 милиона че АБВ с ГЕРБ и СДС вдигнаха на 70 години възраст.

16

Анонимен

преди 3 години

До програмиститеИ те напускат страната. В чужбина 10 пъти по-добри заплата.

15

програмистите

преди 3 години

програмистите са си добре - и работа имат и пари

14

цъфнал герп

преди 3 години

До 8855Живеят от кофите или продават наркотици и проститират за 20 лева. Статистиката не ги лови но са 1 милион. 1 милиона са здравно неосигурените и там си личи. А 2 милиона са без осигуровки за пенсия и става още по-красива картинка. 1 милион бюджетни и студенти и ученици които са на държавна издръшка. Останаха 200-300 хиляди роби на частниците. А и 2,2 милиона пенсионера.

13

Празчо

преди 3 години

Не си мислете, че хората като не работят нямат доходи. България е друга работа. Тук нещо на черничко, някоя далавера, амбулантна търгояийка по еконт, дигитален маркетинг, фрийлансче, наемче, рентичка, пари от имигрантите...

12

Анонимен

преди 3 години

Повечето чакат само края на короната и се изнасят от страната.

11

Анонимен

преди 3 години

Можеш да си намериш работа само като нискоквалифициран работник, охрана или ИТ са само квалифицирани. България след 30 години демокрация е васална страна без никаква икономика. Колкото и да учиш нямаш шанс да си намериш работа, освен ако някое НПО не те е пратило в Харвард не да учиш а да вземеш диплома и после да служиш на чужди интереси за тлъста заплата. Химик, биолог, инженер - забрави за работа.

10

Анонимен

преди 3 години

До МНЕНИЕИма го и това, но който има пари да си плаща за диплома, значи мама и тате ще му осигорят някаква шефска позиция :)) Има шефчета които не могат да пишат, така че не се учудвай, да се надяваме да са малко :)))

9

8855

преди 3 години

Нито дума с какво преживяват все пак тези трайно незаети, търсеща първа работа и пр. Не става ли дума за еди хора, които официално се водят безработни и дори им даваме помощи, но си получават едни пликчета с едни парички в края на всеки работен ден? Не се заяждам с никого, но настоявам да зная откъде имат пари за цигарите, бирата и дюнера.За безработните висшисти съм наясно - те са в повече на работодателите и на управляващите.

8

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Има милиони нерегистрирани трайно безработни и който може да събере пари за билет емигрира

7

Анонимен

преди 3 години

Всеки пети бездомник в София е висшист или високо квалифициран с дългогодишен опит в професията си.

6

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Трайно безработните които не са работили десетки години никакви социални помощи не получават а те са милиони

5

Анонимен

преди 3 години

Мъжете са "дискриминирани", въпреки че уж има равенство между половете, всяко шефче предпочита нежния пол, мъжкарите да се разкарат, пречат им :))

4

Munchen_DE

преди 3 години

Да, така е защото за моя много голяма почуда в България продължава да има делене по пол и в обяви за работа това стои?! 13 години членство в ЕС и това още го има!В Германия абсолютно винаги в обявите стои m/f за мъж или жена.Който иска да се разходи и да разгледа обявите висящи по разните магазини и ресторанти - крещяща дискриминация!!!