144

Анонимен

преди 3 години

До Боби"Умнико Япония както и Евреите заслепени от рекламата поръчаха Ф-35"Нека си припомним, какво каза "Боби" преди няколко дни:"Не ГОСПОДИН ДИВАНЕН ЕКСПЕРТ</p>Япония иска ОПРЕДЕЛЕНО Ф-22 със Стелт покритието(версия 3) и електрониката на Ф-35(доведена все пак до работоспособно състояние)"Борко, моето момче, нещо защо така си сменяш позицията? Не можеш да направиш разлика между самолет с един и с два двигателя ли?

143

Анонимен

преди 3 години

До Боби".... все още нерентабилна но се надяваме ..."Какво викаш, русофилите се "надявате", че СпейсЕкс ще просперира.Изкълчи се още малко другарю, направо се вържи на фльонга, белким излъжеш някой.:))))))

142

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 187На Боби трудно ще му затвориш устата, особено ако си мисли, че не го знаят какъв *** е. Затова го питам дали си е научил урока и като гледам как върти и суче, се чуди как да излезе от положение.Иначе на темата какво да й дискутираме. Спейс Екс направи големия пробив когато докара астронавти до МКС. Тогава беше голямото стискане на палци. Сега просто вече започват полека лека да си усъвършенстват и тестват плановете. Браво на Мъск за работата. Това е бъдещето.

141

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 175"Казвам ГЛУПОСТИ, на това твърдение, защото по ченоморието ни нормална храна в кръчмите НЯМА."Явно ходиш по кръчми които за нищо не стават. Има и нормална, а има и много хубава храна, но порция миди в хубавите места е 25 лева. Не е за всеки.А рускинчето явно и "нехубава" не беше виждала, щото опустошаваше всичко.

140

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 185 и БобиТемата не е за самолетите на САЩ и Русия, а за SpaceX ....

139

Анонимен

преди 3 години

Ехоо! Къде сме тръгнали? Още имаме много проблеми, котио не сме управили!Не сме се справили с болестите, с бедността, с войните, със стареенето, със недостига на ресурси, с производството на енергия ... Забавете малко!

138

Анонимен

преди 3 години

До Боби"Знам я много по-добре от теб и знам защо Ф-35 се превърна в ПРОВАЛ."Не я знаеш и това си пролича когато обясняваше какви самолети си е поръчала Япония.Опитите ти да отклониш темата с обичайните ти бръщолевения не се получават.

137

Ер

преди 3 години

До БобиПрочетох го. Просот реших да го игнорирам и да кажа, каквото имам да казвам. САмо подкрепям твърдението ти, с моето изказване.

136

Анонимен

преди 3 години

До БобиМлакниии уе

135

Анонимен

преди 3 години

Сега се започва с коя скала е наша ...

134

Анонимен

преди 3 години

Космическите изследвания трябва да бъдат ЧАСТНИ, а не само държавни!

133

Ер

преди 3 години

Мъск с оплакваше, че защото работи с NASA, не може да наема чуждестранни граждани, което много забавяло работата и се изисквали сложни финтове.

132

Ер

преди 3 години

До Боби"След ненормално кратък период на разработка се създава Мерлин двигателя и Фалкон ракетата."Защото събра хора и започнаха да третират тези технологии, както ги третират в Долината. Бързо развитие, разглеждат се много гледни точки, а не както забиха академиите от 60-те години насам. Трябва да вземеш доктурантура, после да напишеш работа, която обяснява ЗАЩО да започнеш разработна на нещо, да я защитиш, да минат 4 години и тогава да получиш финансиране, ама вече си на 55 години ...

131

Анонимен

преди 3 години

Тук всички са с някакви малки милитаризирани мозъчето, дето си мслят, че мечтата на всеки руснак е да бомби САЩ, а на всеки американец е да затрие Русия ... Спрете се малко.

130

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"ова момиче ядеше все едно нормална храна не е виждало от години."Казвам ГЛУПОСТИ, на това твърдение, защото по ченоморието ни нормална храна в кръчмите НЯМА.

129

Анонимен

преди 3 години

Шшшш оуу! Алоуу!Говорете си за миг или за вечност или за ф16, ама ако може алт и ф4 ... ама другаде!

128

Анонимен

преди 3 години

Тази година СпейсЕкс са изстреляли два пъти повече ракети от цялата Могучая. Успех с водката!

127

Анонимен

преди 3 години

До БобиТи му говориш че не знае разликата между Ф-22 и Ф35, то то говори за МиГове.Смятай:))))))

126

Анонимен

преди 3 години

До БобиСпомни си МиГ-25. Още през !977-78 гг съм го наблюдавал да прелита на 350-400 метра над главата ми. Същинска летяща чиния с открояващи се и стърчащи нос и два огромни въздухозаборника. И какъв потресаващ рев, какви огнени езици от соплата.

125

Анонимен

преди 3 години

Общото е, че са снабдени с ОВТ, но конструктивното решение за корпус-катамаран и 2 двигателя, снабдени с ОВТ е предпочтителен.