57

Анонимен

преди 3 години

В прехвалената Швеция за една седмица починалите от коронавирус изведнъж скочиха от 5890 на 6169 души. Всекиден там се заразяват по 3-4000 души, а тежките случаи в интензивните отделения са вече 150. С две думи - и там положението не е розово

56

Анонимен

преди 3 години

От днес започва тотален мор. Има много болни, много повече отколкото отчитат, лекари и сестри- няма. Чака ни жестока зима. Важното е, че толупът с психични отклонения е в джипката и усилено работи, върху тоталното закриване на държавата!

55

Анонимен

преди 3 години

Ето Борис Джонсън пак влезна в болница,самоизолирал се е.Явно го повтаря вируса,да видим какво ще се случи.

54

Анонимен

преди 3 години

Голям страх го тресе ***. То вярно, че неприятна история, ама да всеки ден да бълваш едно и също и така не става. Като те е страх, слагай си три маски и една отзад и с три катинара в мазето. Само не тръби едни и същи тъпотии всеки ден. Едва ли някой ги чете.

53

Анонимен

преди 3 години

Една от страните с най-голяма демокрация и жизнен стандарт в света го каза много ясно. Нямат нито един починал от този вирус защото от него не се мре и махат каквито и да е мерки.Глупости и лъжи. Шведските доктори надават глас срещу глупостта да се гони групов имунитет без ваксина.

52

Анонимен

преди 3 години

Всички ще се заразим неизбежно е,въпрос на време е.Глупости. Ще се изпозаразим всички, само ако герберските мутри продължат да жертват животи, за печалба на кръчмари и хотелиери, и за преполагаемо по-висок рейтинг.Развитият свят налага ограничения, именно за да се избегне заразяването на всички, докато се достави работеща ваксина на населението. Ние може да действаме както развитите държави, или да повярваме на шамани, врачки, антиваксъри и мангъровци.

51

Анонимен

преди 3 години

До 55-Реалист. Явно себе си виждаш в овцете, които блеят. Вирусът можело да бъде спрян. Може, ако затворят всичко и си някое пенсионерче, което по цял ден трака на клавиатурата глупости или си на държавна хранилка. Но някой трябва и да работи за да има и пенсийка и да се работи за да папаш. Иначе няма откъде да дойде. А хиляди са вече и безработните. Малко останаха и балъците вече.

50

Продължение 63

преди 3 години

За здравите Шведи става въпрос

49

Анонимен

преди 3 години

Една от страните с най-голяма демокрация и жизнен стандарт в света го каза много ясно. Нямат нито един починал от този вирус защото от него не се мре и махат каквито и да е мерки. А народът боледува от газовете пускани от самолетите нощем с отровни вещества и това е истината.Да благодарим на НАТО и ЕС за това че гледат са ни претопят с газове а не от измисленият от тях вирус.*** световни агресори.

48

Анонимен

преди 3 години

293 болни са в интензивни отделения,това са случаите на коит трябва да се обръща внимание.Колко нови са открили няма абсолютно никакво значение,защото поне още толкова а и повече не са открили.Всички ще се заразим неизбежно е,въпрос на време е.

47

Факт

преди 3 години

Не трябваше да има присъствено обучение в училищата. В училищата, детските градини и обществения транспорт се разпространява най-много заразата.

46

Анонимен

преди 3 години

Така става като ни управляват неграмотни хора. Първият признак, че човека е неграмотен е използването на цифра или цифри, вместо това, за което говори - стойности на нещо, данни за нещо, в краен случай числа. Неграмотният използва цифри и защото не знае за какво говори. Същото е и при коментиращите. Сега заради тези неграмотници броят на новозаразените е прекалено висок, както и броят на починалите. Неграмотника осигурява все повече легла в болниците вместо да спре епидемията, както направиха в

45

м,да

преди 3 години

Повечето хора си го карат у дома, за да не карантинират, цялата фамилия! Пускайте учениците в час!

44

браво

преди 3 години

С мерки, без мерки, ковида си върви по график ! :)))

43

отровна гад

преди 3 години

Ако бяха наложени мерки за локдаун, в петък нямаше да има традиционния цирк пред БНТ по време на Панорама. Нямаше да има пред кого Румен Радев да размахва юмруче!И щяха да ви проглушат ушите с писъци за тоталиарно ограничаване правата на протестиращите!Докато има протести, никой няма да наложи мерки!

42

Реалист

преди 3 години

Вижда се, че оФцете дружно блея, бе-е-е, отнемат ни правата, вирОз няма, всичко е измама, бе-е-е, а през това време умират хора, хора страдат и вируса се разпространява, а можеше да бъде спрян, както направиха в Тайван и ред други държави.

41

Факт

преди 3 години

Мерки няма, а когато има резултатът от тях ще е след повече от две седмици.

40

Анонимен

преди 3 години

В неделя малко изследвани малко положителни и малко починали ! и пак се спазва пропорцията

39

ВЪПРОС:

преди 3 години

АБЕ КО СТАА С МЕРКИТЕ МУ БЕ????НЕЩО НЕ РАБОТЯТ...

38

...

преди 3 години

Яко ви отнемат правата, а повечето хора са съгласни с това, защото духом са си овце. Сега ще изкарата ваксина и докато не ваксинират 5, 6 милиарда души няма да мирясат, защото само уж така ще се върнем към нормалното. 5 милиарда по 100$ на парче с транспортните разходи и т.н, сами смятайте. После след година две, ПАК, защото още от сега почнаха да ни готвят, ще ваксината най-вероятно толкова ще е ефективна. И нашите избраници са абсолютно съгласни с тоя обир, защото и те взимат парче от пая.