35

Леле до 44

преди 3 години

Българите не сме създали проблем, решение на Коминтерна от 1945 създаде проблем. А ако Борисов иска да живее няма да посмее да се изхрачи над паметта на дедите ни. Разбрали, ***!? Като не ти харесва нашата позиция , събирай багажа и марш към Сърбия. Малко да ви били дядовците ни едно време! Смешнико

34

Анонимен

преди 3 години

Борисов, създаде проблем, ясно беше от преди че няма да стане туй. А то се хвали пред целия свят че той приел макетата в ЕС, толкова че и тях заблуди. Простотията извира отвсякъде.

33

Анонимен

преди 3 години

Няма решение! По добре да не раздухвамев историята както направи мачото, който мислеше че всички проблеми за 1 ден ще реши. *** човек да те управлява!

32

Анонимен

преди 3 години

Като се правят на големи мъже,или ще станат Албански протекторат или да се обединяват със Сърбите.

31

Агент

преди 3 години

Само руските и сръбски агенти тържествуват...... България за да ни заобичат македонците им забиваме нож. Неразбираемо е за светът....признаваш държавата и езика,но не признаваш,че Северна Македония може да се нарича както си иска и не желае да я смятат,че народът и има български корени. Ние ще я заставим да си признае...каквото искаме,за да ни обичат повече.....Насила ще ги заставим да правят бизнес с нас, да пътуват,да купуват......това е някакъв шизофреничен импулс на коплексари.

30

:(

преди 3 години

Ние ве обичаме до 1944 година. од 1944 ве мразиме. Од тогаш па навака не оставивте на волците.

29

Анонимен

преди 3 години

До 159Ако не беше Геирги Димитров приятел със Сталин не се знаеше какво щеше да остане от България. Германия е капитулирала,а царска България съюзник и победена. Не само Македония и Добруджа отива на кино а и цяла ***. АКо не беше СССР, най-вероятно повторение на втората балканска война, касапница и всеки от съседите накрая навлиза и си взема по парче от България.

28

159

преди 3 години

До Чук и ГекЗа Гошо Тарабата ли говориш?

27

Анонимен

преди 3 години

Е те по това си личи че македонците са българи.Големи Юнаци са на маса.

26

Анонимен

преди 3 години

Ако ние не се разберем кой е по па най най,значи сме гола вода.

25

Az

преди 3 години

Нищо няма да предприемат, а ще изчакат председателството на Словения с надежда ,че тя ще ни окаже по голям натиск.

24

Неподкрепящ никого

преди 3 години

До тралала;Скоро ще сте албанци ,мой човек, затова никога няма да ви приемат в ЕС. Там вече не искат пророка...

23

Анонимен

преди 3 години

До Чук и ГекГеорги Димитров няма никаква вина че някой друг е избрал Фердинан и Борис за царе. Опитал е да ни върне Македония и Западните покрайнини чрез балканска федерация но уви не е било възможно. И сега е много трудно въпреки че се прави нещо като ЕС федерация и май нищо няма да излезе.

22

Анонимен

преди 3 години

Имат си Югославия и ще си стоят там. Ние сме татари и съответно не им трябваме.

21

Анонимен

преди 3 години

Значи според коментар 24 сме били татари, които сме обитавали коренните земи на макетата от Кюстендил до Самоков...хахахаха :) Верно Айнщайн е казал - за Вселената не съм сигурен че е безкрайна но за човешката глупост не е така :))

20

Анонимен

преди 3 години

До 23Каква твоя история бе, татар? Историята ти е до Кюстендил и до Самоков.

19

До макето

преди 3 години

по-долу.За какво се ядосваш?Никой не отрича да си македонец.Не може обаче чужд гражданин да се хвали с нашата история. Открадни друга история и ако са съгласни - добре.Видя се кво стана с Александър Македонски - набързо ви оправиха и се отказахте да сте наследници на А.М.

18

Анонимен

преди 3 години

Никога не е имало, само залагалки :) Не казвам за всички макета но повечето си ни мразят, даже ни мразят повече от всичките ни комшии накуп, на това се вика българска омраза :)))

17

Анонимен

преди 3 години

Много важно няма да влязат и толкоз.Сега пък и за това да се тревожим.Нашите да не се огъват, а пък те да си решават бъдещето.Но не на наш гръб и с нашата стори

16

Обейтивен

преди 3 години

Зависи откъде ще ни натиснат отгоре, за да клекнем.Засега не ни натискат, защото не им притрябвала С.Македония особено на европейците.