39

Анонимен

преди 3 години

Понеже имам памет, да припомня, че в началото стратегията беше личните да нямат досег с ковид, най вече след анализ от данните в Италия.Обаче съсловните им организации се почустваха изолирани и нададоха сериозен вой по медии. Сега получиха каквото си пожелаха, е малко не както си го мислеха, но така е в живота. На война, като на война.Да се сърдят на председателите на сдруженията си. Ясно беше, че първа линия и др. е получат само срещу реални ангажименти.

38

Ужас

преди 3 години

Сега сме в епидемия! Пролетта нищо не беше. Вижте данните. Сега на ден заразените са сигурно над 10-15 000 реално, като все повече развиват симптоми. Не е вярно, че 80% са без симптоми. Може да е било така лятото, но сега сигурно е 50% и по-малко. Поне 7-8 мои познати го изкараха, всичките със симптоми по 7-8 и повече дни. Но не е и вярно, че всеки 2-ри или 3-ти развива пневмония. Кашлица, бронхит и температура да, но пневмония е 1 на 10 сигурно.

37

Анонимен

преди 3 години

Аз, че не съм лекар вече знам за 20 мои познати, които са го изкарали леко, но са на около 40 години. Един на 52 години в момента е в интензивното. 3 медицински сестри които също се лекуваха нелегално от страх да не ги карантинират със семействата им.Реално заразените и мъртвите са в пъти повече.

36

До бг реалност

преди 3 години

Отговорите са ясни, за който има акъл в главата..

35

Д-Р ПСИХО

преди 3 години

според рецептата на мангъра - два аспирина и чайче и да се горят маските, защото са опасни

34

Анонимен

преди 3 години

Тук не става въпрос нито за Бойко, нито за Радев.И двамата не стават.. Ако не променим тенденцията,щъ страдаме.И поколения след нас.А тия двамата не ги мислете..

33

Бг реалност

преди 3 години

Това се случва в момента в България:валят сигнали за 6-7 погребения на ден в малки населени места без никакво тестване при средна смъртност от по 1 човек на ден за последните години. Всички с грипоподобни симптоми. 2 пъти повече погребения се правят на ден в СофияТОВА Е РЕАЛНОСТТА ДНЕС, А ОТГОВОРНИТЕ????

32

До 8

преди 3 години

Такива като теб, преди време разправяха че никой познати познати на познати не познават болни от ковид.Сега запяха друга песен.Че няма болни с пневмония.Има,и то почти половината.Антибиотиците затова свършиха.Питай кое и да е джи по.Голяма част от оцелелите,с месеци не се възстановяват.Някои сигурно никога...

31

Анонимен

преди 3 години

До ЩирлицХа сега изчисли колко потребителски такси биха напълнили със съдържание едно чекмедже, ама като на твоя Патрон!

30

Анонимен

преди 3 години

Нема страшно, важното е, че имаме нови трибуни и стадиончета!

29

Мюлер

преди 3 години

До ЩирлицС мизерната ти потребителска таксичка докторът само маската не може да си купи, бе плъх. Касичката си пълнели били... !!! Пикливото левче, дето го давате за собственото си здраве, много ви боде очите, ама не виждате милиардите, които ще ги плащаме за нарисувани самолетчета и корабчета!

28

До 15

преди 3 години

Доста лъжеш. Испанския грип продължава от януари 1918 г. до декември 1920 г, т.е. ТРИ ГОДИНИ. Починалите са между 17 милиона и 50 милиона за тези ТРИ ГОДИНИ.Починалите в България след като започна епидемията са повече от миналата година, а сега са вече много повече. За последната седмица с данни от НСИ починалите са средно 380 на ден, а миналата година са били 287 на ден.

27

Червените

преди 3 години

Пенсии са готови да си умрат, само Боко да е виновен. Празноглавци. Да не мислите че някой ще ви благодари. Вие сте пушечно месо заНинова и Радев.

26

88759

преди 3 години

С какво лекува пациентите си, та толкова много пневмонии развиват? Нещо не е наред - или терапията му не е подходяща, или преувеличава.

25

замислен

преди 3 години

До Анонимен 23Да, така е, но най-вероятно поради тотално занемарените лекарски грижи за болни хора с други проблеми осевн Ковид. Тях, дори и в крайно влошено състояние, отказват да ги приемат в болница.

24

опасни сте

преди 3 години

До До 15такива като вас са много опасни чул недочулза 2-3 години испанскя грип взима 60 милионс жертви20 милиона при първата вълна само за 2 седмиципосле по малко докато следва втора вълна след гоидна която взима за едноа година 30 милиона жертвинесравними цифри за дадено време със сегашната ситуациядруги пандемии в миналото са били дори по лошисега има леко увеличение на редовната дневна смуртностразбира се ще мине тези цифри ако продължи 5 години хората умират не живеят вечноспрете с

23

Анонимен

преди 3 години

В последно време умират много повече хора в сравнение с 2019 година. През последната седмица на октомври починаха 2662 човека, а през 2019 са починали 2010 човека. Манипулаторите винаги включват и месеците преди епидемията, за да изкарат, че смъртността през 2020 е по-малка от тази през 2019 година.

22

Щирлиц

преди 3 години

Потребителската такса пълни ли,пълни докторските касички....

21

Анонимен

преди 3 години

Системата колабира, а Борисов не прави нищо по въпроса.Когато не намерите легло или чакате по 10 часа за такова , не се сърдете на лекарите, а на тези дето взимат всички "необходими мерки"

20

До 15

преди 3 години

Испански грип не е за две седмици а за 2 години. Същото ще стане и сега - постепенно ще се събере снежната топка от много умрели. Никога смъртта не е бърза за много хора да седмица. С натрупване е винаги. Доста си неук.