33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен: 35Вие деца имате ли, или само си чешете езика?

32

Анонимен

преди 3 години

Къде е анкетата? Как решихте, че е попълвана от всички родители? Престанете да публикувате информация, без да сте проверили данни, източници и как стоят нещата. Излагате се! Пак ли е пусната някъде от тъпите бгмама-гъски, които се чудят как по цял ден да висят из форумите, а гледането на деца не е тяхна отговорност и трябва да се прехвърли на учителите в училище? Били им длъжни да им осигурят обучение - осигуряват ДО. Това, че те не са си научили пикльовците си на дисциплина, е техен проблем!

31

Друга майка

преди 3 години

До 23 Майка: Вие досега не сте ли ходили на детска градина, не сте ли боледували, уважаема госпожо.? Ние всяка година семейно поне по един грип винаги сме изкарвали всички ! Не е проблемът в помощта от родителите за децата. Ние миналата година взехме с отличен матурата с 2-рия срок онлайн. Проблемът е , че има и деца, които не могат да учат само онлайн, което вероятно не ви е известно. Дано не ви се случва!

30

Анонимен

преди 3 години

А,не почти полвината , а 80% са пълни идио........ти ! Искали децата им да са в у-ще , *** как бе, чалгаропитеци ?- Учителите са болни и умират ! Кой да ви учи децата ?или за вас е по-важно децата да ги трапосате на някой ,че вие не можете да ги траете

29

Вече

преди 3 години

Вече им писна от децата им. Не може да ги траят. По - лесно е някой друг да ги гледа при това за без пари.

28

От27

преди 3 години

И защо сте против външното оценяване.Как твърдите, че децата не учели.Винаги по успеха на децата се е преценявало качеството на образованието.Училище и занималня са различни понятия.

27

Требе и акъл!

преди 3 години

АКО вируса има 3-4 пъти по-голяма фаза на заразимост, то и катантината трябва да е 3-5 пъти по-голяма от обичайната!За това време ще се прекъсне веригата на заразяване и ще се спре с пандемията.Колко анкети и колко 'специалисти' политици трябва да се изредят за да се стигне до очевадното?Проблема не е в дистанционното обучение а във НЕОБХОДИМОТО да се направи за изолация в необходимия размер!Половинчати мерки в природата няма! Същото е като почти жив и малко умрял!

26

Анонимен

преди 3 години

Външно оценяване.Развивайте го това онлайн обучение.Хората държат онлайн всякакви изпити и получават международни сертификати, само нашите форумци и бг *** тъгуват по Рода Госпожина от ,,под игото,, на Иван Вазов..Егати килийното образование,дето го оплаквате целодневно.

25

Анонимен

преди 3 години

Искам сведения какво са научили децата през тези два месеца.Външно оценяване на два месеца единствено ще покаже истината.

24

Анонимен

преди 3 години

Искам сведения какво са научили децата през тези два месеца.Външно оценяване на два месеца единствено ще покаже истината.

23

Отговорност

преди 3 години

Абе ще уморим учителите !!!Кой после ще учи децата ни,а!?Хайде малко по-отговорно, след като сме родители в свободното си време ще учим с децата си.Вечер няма да гледаме турски сериали ,Ферма ,Игри на ... и т.н. или да си чатим в мрежата , ами ще пишем и обясняваме уроци.Освен това при големите ,които имат изградени навици, на който му се учи ще учи, който го мързи -пак ще го мързи, независимо къде е .

22

Анонимен

преди 3 години

Дааа бе, те децата видиш ли ходят на даскало за да се друсат... Затворете всички над 65 по домовете им. Да излизат само 2 часа в зелени коридори и ще видите как след само 2 седмици натиска върху болниците ще е 50% надолу.

21

Майка

преди 3 години

Мерките в в училище ,бяха само на хартия ,пълна анархия.Резултатът е ,че всички у дома сме болни , ад е !!!Повече никакво редовно училище ,пиша декларация за он лайн обучение , ако ще да измисля хиляда аргумента.Образованието е важно , но по-важно е здравето на семейството ми!!! С учене се наваксва, но с увредено здраве -не.Родителите вместо вечер да ми цъкат във фейса да учат с децата си.

20

Анонимен

преди 3 години

Тоя народ е от крайност на крайност. Не се прави така, защото ще съсипете всичко.

19

101

преди 3 години

разпространението на наркотици е една от причините за този напън за присъствено обучение

18

Анонимен

преди 3 години

47 %Означава ,че не са над половината.Да си стоят на задните части.Стига хленчове.

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17Боже, колко неверни глупости изписа, или преписа?

16

менте

преди 3 години

Фалшива статистика ни пробутвате и ще си носите последствитята

15

Анонимен

преди 3 години

След месец пак ще е бум на заболяването. Затваряйки младите удължавате агонията. Младите са щит, те го изкарват на крак и така спират разпространението. Затворете възрастните, а старите учители да преподават онлайн, примерно 2 дни в седмицата децата са онлайн с тези учители, а останалото време са присъствието с младите. Хем ще пазим старите, ще намалим удара от тях към болниците и ще изградим имунен щит от младите, а може да спасим и икономиката. Ако дете живее с болни и стари хора да мине онла

14

Болен родител

преди 3 години

Не е вярно.Със съпруга ми се разболяхме от Ковид след като дъщеря ни се разболя от училище.Това е кошмар ,който продължава вече 3 сед. у дома.Пуснаха ги за 2 сед. ,но след дъжд качулка ,а сега от 12.11 в Ст. Загора са пак на училище, но тя не ходи ,защото е в карантина .Не знам как ще я пусна пак сред тази зараза. Тези са за убиване, проспаха 6 м.Тези ,които искат да са редовно, да си помислят пак, за да не попадат в кошмара като у нас.САМО ОНЛАЙН!!!