17

AZ SYM

преди 16 години

СРАМ МЕ Е.....,ЧЕ ИЗБРАХТЕ ТОЗИ ЗА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ......

16

спиридончето

преди 16 години

троянският кон на мафията кадрува ! а що не си *** маиката всички корумпирани комунустически проруски лешояди !

15

преди 16 години

Най-бюрократичния,некомпетентен,неработещ и лицемерен министър на образованието от времето на прехода е възвеличавания от Вас г-н Вълчев.Готов съм да преведа конкретни доказателства за това...Но почакайте, всички ще видят каква какафония ще забърка с матурите.

14

Yonex

преди 16 години

Във всяка нормална държава този крадец-комарджия щеше да бъде в затвора. Тук от него зависи смяната на министри ***-гьотверени.Спомням си как основно предизборно обещание на БСП в последните парламентарни избори беше че ще търсят отговорност от царя и ще вземат имотите обратно за БГ. Кой повярва? Да си признае!

13

никаква смяна,а...

преди 16 години

ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ и тройната комунистическа коалиция на ***.Какво става в случая???Един некадърник си отива,слагат още по-некадърен,като например кокошката Чилова-за нищо не я бива,а и тя го е доказала многократно!Всички комунисти на ***...

12

REPORTER

преди 16 години

А ТОЗИ БЕЗРОДНИК "СИМЕОНЧО" КОГА ЩЕ ГО СМЕНИМ ВЕДНЪЖ И ЗАВИНАГИ НИЕ ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ ???

11

преди 16 години

Защо седяла Етем? Ами той говори само за неговите си депутати, излъчени от неговата партия! Етем е от квотата на ДПС!! Какво чудо има! Не го защитавам тоя козел, айд-добре е да се върне откъдето е дошъл, но ми се струва, че има договорка с Бойо Борисов да се слеят уж изметените от него, за да се присламчи и той после! Чак тогава ще си разпусне партията! Всичко е очеваден сценарий!!!!

10

kahn

преди 16 години

Най-накрая този мазен,*** ,очилат гей го изгониха .Браво на Симеон,това е най-доброто му решение да разкара Вълчев .УРА , ура

9

мене

преди 16 години

Ако някой от следващите министри на образованието надскочи Даниел Вълчев по интелигентност,начетеност и култура,ще почерпя.Политическите игри обаче са долна,*** и *** работа,поради което и читави хора ще си заминат по волята на Сексидиотски.Няма да се радвам на Нина Чилова,защото да не стане като по фразата:"Не бързайте да се радвате на прасето,че не знаете каква *** ще стане!"Абе,я този Симеон да си оди!А Емел Етем защо стои,след като има огромно обществено неодобрение срещу нея.Ама Ахмед се е покрил някъде и слухти.

8

симпатизанка на Вълч

преди 16 години

Жалко за м - р Вълчев, ако информацията е вярна. Той е най - добрият министър на МОН досега.

7

Иво 23

преди 16 години

Тоя пумяр върна държавата назад!!Върна комунистите,направи турците силни,заплатите не се дигнаха,цените обаче да и пак се появява бе!!!!!!!!!!

6

nqkoi

преди 16 години

Какъв министър на образованието може да бъде Нина Чилова? Тя е толкова некомпетентна! Нали я видяхме като министър в едно друго министерство:)

5

преди 16 години

Вярвате ли че парнията на работодателите БСП ще признае грешките си и ще смени някого, това никога няма да се случи.

4

преди 16 години

Първи външни признаци на агонията...

3

Toni

преди 16 години

СЕГА Е РЕД НА ДПС И БСП ДА СМЕНЯТ СВОИТЕ НЕКАДЪРНИ МИНИСТРИ/ НЕ ЧЕ ИМА НЯКОЙ, КОЙТО ЗАСЛУЖАВА ДА ОСТАНЕ:))))

2

Бърборинка

преди 16 години

Айде,почват козметичните промени.Ама ние да не сми слепи,бе господа управляващи ?

1

преди 16 години

Не е ли по-добре Симеон да си ходи и гъзолизците около него.Аз познавам един такъв от Хасково, някакъв лидер е там на града на квартал ли на област ли