328

Анонимен

преди 3 години

Ама това е ясно и на селските доктори бе, Мангассъров, че вирусът не се лекува с антибиотици. Те се дават, за да не се получат допълнителни усложнения.

327

ъъъ

преди 3 години

Е да бе, каза си същото човекът. От 80 болни в ковид отделението, 30 са за болница, а останалите са с грипоподобни симптоми, при които, ако не беше тая психоза, не биха си и помислили да припарят до болница. Ама като няма кой да те преслуша, да ти направи рентгенова снимка, като знаеш, че няма линейки, няма места и т.н. , нормално е при първите симптоми да хукнеш към болницата, че белким успееш да се вредиш. После пък чакаш отрицателен тест, че да те изпишат, пък другите да чакат в линейката.

326

Анонимен

преди 3 години

До до 316Антибиограма за последните 20 години са ми правили 2 пъти - дълго е и на никой не му се занимава.Обикновено в разгара на една епидемия от грип личният лекар вече знае (на принципа проба/грешка) какъв антибиотик да ти изпише. И те предупреждава да си го купиш само ако температурата не спадне за няколко дни (тоест вече си развил и бактериалната инфекция).Ама това са лекари, а не като тоя от статията, дето само глупости ръси по медиите за чайчета и аспиринчета.

325

Анонимен

преди 3 години

След 1 (един) ден реална работа с КОВИД пациенти гостуването на Мангъров при Ризова се превърна в обратното на това, което неговите верни привърженици червени *** очакваха. Вместо да преповтори тезите, които пее цяла година, виделия реалността самозванец беше по-нисък от тревата, даваше неясни и уклончиви отговори, и каза, че маските трябва да се носят.

324

Анонимен

преди 3 години

До ВъпросчеЖълтеникавите или зеленикавите храчки. Освен това се различават на слушане със слушалки и лекарите са обучени да ги различават. Задължителна е рентгеновата снимка.И не, не съм лекар, жена ми е лекар. Истински, за разлика от тоя на снимката.

323

Год деъм

преди 3 години

Никой не лекува вируса с антибиотици бе *** лекуват с антибиотици последвалата бактериална инфекция.Не си ли учил че много често след респираторното заболяване на дихателната система следва бактериална инфекция.

322

Единственият

преди 3 години

който може да ви каже какво ще стане през декември е Мориарти. Дори тези, които не го обичат, му имат страха, наричайки го така. Мангъра клекна. Сега гуруто ще обясни на ***, че вИрОЗ има. Друг е въпросът, дали *** ще му повярват. БравоБоко, купи поредната въртиопашка с едно шефско постче.

321

ПЕНСИОНЕР

преди 3 години

Пазя се и спазвам всички изисквания ,но да не дава Господ ,ако се разболея мангъра да ме лекува . Пенсионерите са с предимство само с аспиринче.

320

Анонимен

преди 3 години

На Мутафчийски работата му не беше да пророкува като селска баячка, а именно да подготви страната за тая ситуация - да се установи редът за тестване, прегледи и евентуален прием на болните с ковид. Вместо това всяка сутрин слушахме подробен отчет за температурата и тестовете на тримата болни във Военна, какво е прочел предната нощ в нета и колко недисциплинирани граждани е срещнал предния ден, накрая ни се обиди и се скри. Мангъров не е бил овластен да управлява епидемията, че да носи вина.

319

ВЪПРОС

преди 3 години

днес мангъров каза да се носят маскиХАХАХАХАХАХА ПРИКЛЮЧИ КОВИДИОТЩИНАТА ХАХАХА

318

Анонимен

преди 3 години

Киро Брейка каза че доц. Мангъров е номер едно! Аз му вярвам.:))))))))))

317

Въпросче

преди 3 години

По какво се различават вирусна от бактериална пневмония??? За да се знае кога се започва с антибиотик. На този въпрос Мангъров не отговори при Цветанка.

316

Буратино

преди 3 години

Само едно ви пожелавам - ако попаднете в болница от Ковид, да не е при Доцент Мангалов! Той ще ви подложи на естествен подбор и може да ви довърши. С чай и аспирин!?!? Доктор Менгеле.

315

Анонимен

преди 3 години

До 999Причината за смърта се доказва с аутопсия и с нищо друго!Има известни изключения,но при подобна пандемия,където всичко около това заболяване е в образцов хаос,неизвършването на аутопсии ме кара да бъда почти сигурен,че има нещо гнило !

314

999

преди 3 години

ПРАКТИКАТА ЩЕ ПОКАЖЕ ДАЛИ МАНГЪРОВ Е ПРАВ - ГЛЕДАЙТЕ СМЪРТНИТЕ СЛУЧАИ ТАМ ДАЛИ ЩЕ НАМАЛЕЯТ. ДАНО!!!

313

До 321

преди 3 години

Ти на кое викаш " езотерична медицина"?

312

БАЙ СЕЛО

преди 3 години

Ох ,олекна ми!Ям като *** майка с 10 малки прасенца...и душа като плеймейтка богат чичко...значи съм здрав!

311

САТАНА

преди 3 години

Музика за ушите

310

до 316 от славянин

преди 3 години

''Преди 12 г. бях принуден от докторите за 8 месеца да пия 6 антибиотика. Смляха ми черния дроб. Особена полза нямаше. Трябваха ми 7 -8 години за да се възстановя.Антибиотиците не са витаминчета! Само в краен случай!''И аз преживях нещо подобно преди 28-29 гонини, не точно същото, но подобно и преди 27 години реших напълно да приключи и с докторитер и с фармахимиятар и с доста храни на първо място с месотор започнах да изучавам природна и езотерична медицина и досега ползвам само тях!

309

Анонимен

преди 3 години

До славянинТой такъв си е обречен, Ковида може само да го довърши.