358

до 364

преди 3 години

До АнонименА с какво ще помогне, ако учителят се зарази и почине за честта на професията, по-хубаво ли ще ти стане!? Същото важи и за лекари и мед. сестри - да ги хвърлиш непредпазени сред болни е престъпление. И на война войникът не тръгва гол и бос, за да го давате за пример.

357

Човек

преди 3 години

Хора спрете със злобните коментари към лекарите и учителите. Аз съм станал човек, и имам образование благодарение на учителите. Жив съм благодарение на лекарите. Имам учители, които още ги помня с добро, но има и такива които ако ги видя бих ги заплюл. Просто във всяко стадо има ***. А *** ги мрази, защото не иска някой да е по умен от тях. Ако утре останем без учители и лекари, кой ще ви лекува, кой ще ви обучава, или ще викнете Азис да ви учи на чалга.

356

Анонимен

преди 3 години

Лятото беше пропуснато да се вземт мерки за евентуална безприсъствена учебна година. Вместо това разкарваха учителите и трошаха пари да ги учат как да преподават лъже-история на БЪлгария.Сега се мъчат да действат на пожар. Еми не става. Вмирисването е от главата. Този министър доказано не става за тая работа. Но във вихъра на скандалите за злоупотреби - типичен ГЕРБ-ер.

355

Анонимен

преди 3 години

Да се учи дистанционно до края на учебната година и този метод на преподаване да се усъвършенства докато не се измисли ваксина масово приложена...защото ако ще е за две седмици ефекта е съмнителен или незначителен и като се върнат на училище ,картинката ще е същата...евентуално само до 3-и клас да са на училище...от 4-и нагоре са големички и сравнително самостоятелни и дистанционното няма да е проблем за тях...явно е ,че епидемията скоро няма спре и никой не знае със сигурност кога...

354

Анонимен

преди 3 години

До КасиеркитеДа си Учител е житейски избор. Всички разбираме на какво са подложени, но ако в такъва моменти абдикират, значи просто не са учители. Това е все едно професионален военен да напусне, като стане война и пак да започва като военен по време на мир. Ами то още малко ще поискат да са учители само в деня, в който се получава заплатата! Или си учител или си търси друга работа. Докато си учител задълженията са пределно ясни - първото е да присъстваш в час.

353

Анонимен

преди 3 години

До КасиеркитеЯ се ограмоти малко, "сверата"! И ти ако си учител...хахаха

352

Eдна

преди 3 години

Ей, много нагли са някои! Личният лекар лекувал дистанционно, не бил застрашен!? И стоматолозите ли ви лекуват дистанционно, а? Като не ви отърва - молбата за напускане и чао! Че има "учителки", които една книга нямат в дома си, факт!

351

Касиерките

преди 3 години

До АнонименКасиерките има начина да се предпазят ,много повече от учителите. Един лекар и учител много трудно биха са предпазили.Но щом вие го давате за пример ще е много трудно да ви убедя в това. Затова няма ДС го правя,защото вие сте поредния с недостатъчност в сверата на разума и емпатията.

350

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 358Ама изобщо не е задължително да го правят. Да си подават оставките и да си търсят друга, по-безопасна работа. Всички сме в тази ситуация. Какво да кажат касиерките в големите магазини? ...А да, нищо, защото те не са на държавна заплата.

349

Ало

преди 3 години

До ай сик...р беВсеки сам не насила избира професията.Аз съм лекар ,защото сам реших.Стига сте настройвали хората срещу учителите,аз с тяхна помощ станах лекар и съм много благодарен на учителите. Освен това ние взимаме много повече от учителите.Как може да завиждате на някой ,който едвам свързва двата края. Аз хората като вас ги приемам за неуки и зли.Не са учителите, хората на които да гледаме заплатите,трябва малко мозък за да се замислите какво имам предвид.

348

Анонимен

преди 3 години

Личните лекари те лекуват дистанционно което е пълна порнография, а учителите са в близък контакт с децата. Както знаете малките деца са неуправляеми и как би могъл това дете да го накараш да носи маска след като родителите му не носят маски. Излиза че тези които имат професионално задължение да те лекуват не го правят, а тези които нямат необходимата екипировка и задължение да работят в опасна за здравето им среда трябва да го правят.

347

до 342

преди 3 години

Да - *** мрази учители, *** мрази лекари. Защо ли. Не щото *** е ***, а защото те са си за мразене. Малко им е мразенето. Бой (минимум) им трябва. *** е прекалено търпелив към тях.

346

да се махат

преди 3 години

то пък едни учителикато чуя учител и лекар и ми се драйфа

345

Анонимен

преди 3 години

Сега е моментът пожарникарите да поискат по 50 000 евро заплата, че иначе ще минат на он-лайн гасене на пожари!

344

Анонимен

преди 3 години

"Учител", който използва тази ситуация за изнудване е хрантутник, а не учител. Да се маха и да не се връща повече!

343

Анонимен

преди 3 години

В ДГ са най-застрашени учителите. Вълчев често нарича детските градини "ЗАБАВАЧКИ".Изобщо не вдява колко е трудно да се работи с деца на възраст от 3 до 7г.Децата от Първа група дори не могат да държат лъжичка за хранене.Нямат никакви задръжки поради спецификата на възрастта.Нямат умения.Нямат навици.Учителите започват от нулата за изграждане на навици за миене на ръце, за самообслужване.Всичко това се случва в много близък контакт с децата.Учителите са на сантиментри от лицето на децата.

342

ИИИ-ЗРОДА

преди 3 години

ВЪЛ4ЕВ, стига си се притеснявал за 4асовете, А ЗА ХОРАТА!!!

341

Анонимен

преди 3 години

Министър Вълчев сега се плюнчи по Нова ТВ.Мрънкалото говори за резервната банка от учители.Няма резервна банка на практика.37% от учителите са пред пенсия до 10 години.След 10 години системата тотално ще се спихне. Вълчев не мисли с главата си.Не можел да усети психозата на учителите.Но за учителите в ДГ нищо не споменава за сега. В ДГ са най-затрашени учителите.Децата са малки и се обслужват във всяка дейност.Учителите в ДГ са възрастни.Над 40% ще се пенсионират до 8 години.Няма учители.

340

доктор

преди 3 години

До АнонименФАКТ Е ЧЕ ОТКАКТО ЗАДЪЛЖИХА НОСЕНЕТО НА МАСКИТЕ НАВСЯКЪДЕ ЗАБОЛЕЛИТЕ И МЪРТВИТЕ СЕ УВЕЛИЧИХА ДАЛУ МАСКИТЕ---

339

КРАЙ-КАЗАХ

преди 3 години

ИЛИ 100% МАСКИ В 4АС, ИЛИ 100% ОНЛАЙН!!!