332

off

преди 3 години

Аз също съм дарител в ХелпКарма за малката *** от Асеновград със сарком на Юинг която се лекува в Германия.Моите пари не са дарни напразно.Но платената мисирка Цънцарова и възмутеният и любовник Антон Хекимян които явно някои им я платил за да лансират други платформи за дарение направиха лоша услуга на хората в нужда .Аз като дарител повече няма да дарявам .Да Хелпкарма има недостатъци няма точна отчетност на база това какво се взима, но 92% от парите са стигнали където трябва.

331

Американа

преди 3 години

Те ако знаеха за какво ги канят нямаше да отидат !

330

Готин

преди 3 години

Нямам никаква представа за тази фондация, освен от това изявление. По тази причина нямам право да вземам страна. Думата ми е за нещо друго.От известно време наблюдавам коментарите под публикациите. Учудва ме масовата демонстрация на компетентност, квалифицираща и осъждаща без основателни доказателства. Като се замисля, тук е пълно със ,,съдии и прокурори,,.

329

Анонимен

преди 3 години

До 344Въпросната платформа за набиране на средства има ли право да раздава заеми срещу лихва ?Това не е ли лихварство ?За лихварство не се ли ходи в затвора ?Такива като въпросния господин и подчинените му , когато и да им удариш по 40 тояги все ще е късно Бива алчност , ама чак толкова не бива

328

Анонимен

преди 3 години

До факт 343 Събраните пари няма да изчезнат , освен ако тези .... не ги окрадат , ще предоставят сметките на титулярите , има други платформи за набиране на средства . Има как да се оправи кашата създадена от алчността от този .....Алчостта трябва да има граници . Ако през платформата бяха минали 500 млн евро , това означавали , че щяха да си отклонят 50 млн за себе си Няма как хора поддържащи и рекламиращи един сайт да получават по 80 000 лв

327

иво

преди 3 години

Този велик програмист толкова велик, че направо в Майкрософт му търсят сивито, звънят му от Епъл и Амазон, ама той не вдига !!! Дори и там не дават 80 хиляди на месец заплата видиш за това дето сайта е направил !!!

326

иво

преди 3 години

Не го твърда, а го намеквам - за мене тия хора от фондацията са нечестни !!!

325

Анонимен

преди 3 години

do 343,344факте, доколкото разбрах говорим за 80 хилки месечно и то само за единия мошеник(най-гламавия, който ще опере пешкира) ?Цънцарова не е мисирка, а една от малкото свестни журналисткикви заеми, кви лихви ви гонят ?доколкото знам, пари получаваш като ти отговорят на троленето, така че ето ти моя отговор и ти пожелавам много свещи да си купиш от тролските парички

324

Анонимен

преди 3 години

Поне половината коментари са писани от хора на Хелпкарма. Обърнете внимание, моля

323

Анонимен

преди 3 години

Да, тежко е да ти спрат кранчето. Долни безкруполни крадци!!!

322

Мишо

преди 3 години

Тези оправдателни коментари по отношение на тези безскрупулни мошеници от ХК имам чувството, че си ги пише поръчителя на тази статия.Долни същества, жал ми е да ги нарека хора!

321

до Тея

преди 3 години

Ако си дадеш зор да прочетеш писаното в отговора по-горе , ще разбереш , че въпросните 80хил. са дадени като заем и са възстановени с лихва, доста преди епохалното откритие на мисирката от бтв и не става въпрос за заплати !

320

факт

преди 3 години

Очевадна поръчка , всички дарителски платформи си заделят процент за оперативната дейност . При положение , че са си определили 5% -5.8% , а през платформата са минали десетки милиони дарения и разплащания , това също прави милони през годините , какво сте се вторачили в някакви си 80 хилки , ама то българина е завистлив ,доказано и то не от вчера . Някой замилслил ли се е колко болни деца сега няма да пътуват за лечение поради спирането на набиране на средства .

319

Тея

преди 3 години

не казаха дали заплатите им в компанията са по 50-80 000 или не.

318

Анонимен

преди 3 години

От космоса на хелпкармата може и така да изглежда.

317

мдаа

преди 3 години

Абе , тука всички вземате "разследването " на Цънцарова за чиста монета , а то от космоса си личи , че е поръчково , повърхносто и изпълнено в стил Гешев . Съмненията се засилват и от факта , че всички сайтове близки до шиши раздухват клаветите на БТВ , точно така започнаха всички кражби на бизнеси в последно време . Въпрос към БТВ , колко прибраха те от тяхната дарителска къмпанияпреди време с Ани Салич , дали не са доста милиони , а не някакви хипотетични 80хил. лв.!?

316

Анонимен

преди 3 години

интересно тоя велик ИТ специалист дето е взимал по 80 хиляди, защо не си е купил апартамент ? сега къде живее ?

315

Анонимен

преди 3 години

Кредисимо - взимап 1000 лв. кредит, трябва да върнеш 70 000 лв - такова нещо ли беше?

314

Пижо

преди 3 години

До Анонимен 333Аз за моите дарения, ако съм давал, не се притеснявам. Въпросът е държавни и общински фирми, организации и институции дали са наливали пари в мелницата на мафията! Защото дали държавни пари се наливат във фабрика за пари, това вече ме касае лично! Теб - също.

313

Аз

преди 3 години

Направете репортаж, пеефски откъде изкара 0,5 млн защо ги даде на лецки и за на кой колите отидоха тези пари.