113

Анонимен

преди 3 години

МАКЕДОНИЯ ЩЕ БЪДЕ ПРИЕТА В ЕС ВЪПРЕКИ ИСТЕРИЯТА НА БЪЛГАРСКИТЕ НЕКАДЪРНИ ПОЛИТИЦИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО.

112

Анонимен

преди 3 години

Как да са българите под натиск, като Макрон отряза здраво макетата още в началото на кандидатстването им? Вътрешно не са убедени, че трябва да са в ЕС. Една партия иска в ЕС. Другите не искат. Като свалят тази партия от власт к'во прайм? Железен аргумент "против". Какво пак се "слагаме"в самата България. Вица за ада и траповете с пълна сила се потвърждава за кой ли път. Комплексари. Някакъв се хвали, че чукал българки. Ами баща му е правил същото за да се роди той! Но кой да го проумее.

111

Анонимен

преди 3 години

И защо толкова ни е важно на нас Македониа да влезе в Ес ? Защо ?Те ни мразят и ни плюят , а ние де та де много ги обичаме .Не е нормална тази история.....

110

SHEFA

преди 3 години

-ЩЕ ИЗДЪРЖИМ ЛИ НА НАТИСКА-ПИШЕ В ЗАГЛАВИЕТО.-НЕ ТЕ ДАЛИ ЩЕ ИЗДЪРЖЪТ ЗА КРИТЕРИИТЕ ЗА ВЛИЗАНЕ В ЕС-НЕМОЖЕ ДА СИ ПРИСВОЯВАШ ТЕРИТОРИИ-ИСТООРИЯ КОЯТО НЕ Е ТЯХНА.-АЗ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН.-ИМАТ СИ ОГРАДЕНА ТЕРИТОРИЯ И ДА ГРАДЪТ ИСТОРИЯТА В НЕЯ.-ТОЕСТ ОТ КОГА СОЪЩЕСТВУВА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ.БЪЛГАРИЯ Е С 1300 ГОДИШНА ИСТОРИА-А С МАКЕДОНИЯ???????-КОЛКО ГОДИШНА?

109

V

преди 3 години

Сега спора е дали македонците са българи или булгарите са македонци ;) Макетата претендират че Цар Самуил е техен цар което означава че претендират че булгарите са македонци ,а наще обратното .А то е все едно и също ;) Важното е спор да става .Да си правят реклама .А като трябваше да се защити южен поток къде бяха от мафията герб и вмро ??? Що германците и турците си защитиха интереса а наще инпотентници не успяха ?

108

Нищо

преди 3 години

Нищо не ни пречи и ние да ги накараме още 28 години да чакат и подсмърчат щом не им увират влахо-сръбските дъбови глави. След 28 години албанците ще са мнозинство и с тях ще се разберем.

107

Кънчо Мисирков

преди 3 години

Българина най обича истината,и то не коя да е ,а историческата.

106

Анонимен

преди 3 години

Фактите са си факти - 20 години се караха с гърците за името на държавата си, не им стигна това и сега се карат с нас. Нищо няма да постигнат

105

Анонимен

преди 3 години

нашите продажници начело с банкянския комунисти очилатата краваще направят коквжтж им наредята "патриотите" ще се оправдават както винагитова е днешна нещастна българия

104

MkDon

преди 3 години

Ах Софиа, Софиа, никако да научиш како се игра оваа игра. xD

103

Да внимават

преди 3 години

Не мисля,че дойчовците имат *** открито да ни притискат. Дойчо на два пъти ни подавА морково Македония,та да се включваме в световните им войни на тяхна страна. Няма да им мине номера,че не ни разбарат,защото точно Дойчо знае същността на проблема. Започнат ли открит натиск Германия ще си загуби престижа в България.

102

Познай?

преди 3 години

Тая Шиптерска дупка Македония

101

Анонимен

преди 3 години

Албанците няма да ги търпат много сега малчът защотото искат в ЕС!После с право ще обяват че Северна Македония е Албанска !Защото македонец няма те са лъжа и оп Велика Албания!Рано или късно кръв ще се лее там и България ще седи и гледа !

100

БАЙ ХОЙ

преди 3 години

Защо мислите че България е под натиск.. Това е грешно разбиране , разпространено от македонските вестници. Според мен македонците ще бъдат по огромен натиск. Външният министър на Германия скоро в изказване потвърди , че България и Македония трябва да разрешат проблемите си помежду си . До тогава няма да има разширение ... т.е. македонците са тези които трябва да изпълнят условията , за да бъдат приети.

99

Анонимен

преди 3 години

Ами то има един много лесен и практичен начин: От ЕСГРАОН да обявят колко македонски граждани са получили българско гражданство през последните 20-25 години. Да го съпоставим с броя население на Македония и - воала! - въпросът се решава от самосебе си.

98

Некъф

преди 3 години

Само да не остискат кирливите политици те тогава ще ядат сопата !!!

97

Анонимен

преди 3 години

Македония е в основата на всички национални катастрофи на България ! Да спрем да се занимаваме с тях !

96

kiro

преди 3 години

Почнеш ли да се бориш с прасе, няма начин да не се овъргаля в кал и фек*лии. Почнеш ли да спориш с ***, слизаш до нивото му, няма начин да излезеш победител или изглеждаш добре.Има такава държава С. Македония и народ който се титулува "с. македонци". Факт.Същите твърдят че Луната е македонска, Обама/А.Македонски/Наполеон/Айнщайн и други исторически личности са македноци.Същите твърдят че са люлка на цивилизацията и нямат общо с България.Защо се занимаваме с тях!?Загуба на време.

95

V

преди 3 години

Боко има голяма дупара .Той мой да го поеме ,,натиска,, де .Като го натиска Тръмп как го пое ? Яката дупара пак ще поеме ,,натиска,, При Тръмп ф16 за 6 милиона на хартия .Парите напред и не можем да контролираме качеството .Безплатни бази САЩ имат само в България дори в САЩ си плащат на местната власт .Нови бази .А кво стана с визите ??? Ами човека взе парите и каза : - Ще видим . Чисто ,,поемане на натиск ,, си беше .И ако беше жена боко щеше да е у родилното :)))

94

Анонимен

преди 3 години

Част от българското общество застава. Т.нар. умнокрасиви либерали отново са се поставили в услуга на необолшевиките от запад.