99

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 113Пътник е.

98

Вуте

преди 3 години

Германдильо...Мозъка ти е гладък, кат цев на гладкоцевна пушка...Мий чиниите и легай, че турският ти чорбаджия те иска на работа в кухнята в 5 сутринта!

97

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 111Ами аз ще ти кажа, до колко са доживявали допреди 2 века. До 40 са дожиявавали и то масово.

96

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1086 от 9 съдии са неговори хора, поставени от негови хора. Ще минат поне 5-6 години, а светът бързо-бързо ще забрави за Тръмп, който да не забравям, че хич не е първа младост.

95

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 110Демократите заклаха мечтата на Путин за Америка.:))))))

94

Анонимен

преди 3 години

за 107Чипиране -следене ,плащане всичко е свързано .Кукли на конци.Така се управлява света много по лесно.Пък ти си мисли за лекарства.Ако нямаш и малък имунитет надяваи се на ваксина.*** .Стари хора до колко са доживявали .Дали сега със съвремената еволюция накои доживява до повече. Въпреки и хилядите "хапове".Болести се лекуват ,но има наследственост и много други неща за дълголетие.

93

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 105"Съдът не знам далли ще реши проблема ..."Аз знам. Бай ти Дончо така се е овъртел в измами, фалшификации и пр, че следващите няколко години ще ги изкара по съдилищата а после в панделата. Хубаво е, че русофилите в България му симпатизират вече, да си знаят и тях какво ги чака ...

92

Анонимен

преди 3 години

Кво чипиране ***. Ти с тоя телефон все едно си чипиран от давна. Тея чипове за които говориш някой ден, ще са стандарт. Ще дават сигнали за болести, за лични данни и каквонли не. Ама ти бай *** си мн дребен да обхванеш такава тематика

91

Анонимен

преди 3 години

- Не можем да пратим космонавти на слънцето, г-н Тръмп, ще изгорят!- Ще ги пратим през нощта.

90

Анонимен

преди 3 години

Съдът не знам дали ще решу проблема .Но оръжията със сигурност ще го решат за да се маправи повторно преброяване най-малкото. Дивият запад - Сащ -там всичко може.

89

Анонимен

преди 3 години

До Удавник за сламка!Втория мандат ще го изкара в затвора. Даже може и повече от един мандат там.:))))))))

88

Анонимен

преди 3 години

Бай бай

87

Удавник за сламка!

преди 3 години

В историята на Америка може да е имало и по-оспорвани избори, но по-агресивен президент от Доналд Тръмп не е влизал в Белия дом. Много е вероятно този че.шит да изкара и втори мандат... бг

86

Съдбата

преди 3 години

на руския поклонник в България: от препарат за вана на белина.

85

Вуте

преди 3 години

Аве робе либерастки, аз съм на Бакарди карта ***, лекувам се с него от коронката...На вас бай Тръмпи ви каза да маате белина, щот толкова ви е акъла..

84

Годината на Бидона

преди 3 години

До сега Върховния Съд на САЩ е прекратил толкова много оспорвания на Тръмп за анулиране на разпореждания по време на мандата му като президент , че по навик ще прекрати и тези оспорвания .

83

Анонимен

преди 3 години

Другарите преди изборите се смееха на Тръмп с изказванията му за белината, но като разбраха, че вожда Путин му пари под петите заради Байдън, Тръмп им стана пръв любимец. Другари, жалко ли е да ви управляват като пионки или да?Нека другарите, които така апелират за него да пийнат по една белина за неговите бъдещи успехи. Те така или иначе са свикнали с препарат за вана, тъй че лесно ще минат на белина.Венсеремос друзями за Путину, за Тръмпу!

82

Анонимен

преди 3 години

Доналд Тръмп обеща да изгони от САЩ всички нелегални имигранти. Такава радост индианците не са изпитвали от векове.

81

Анонимен

преди 3 години

До ГерманецАмин, да живее Тръмп и да се свети името му. Нека другарите, които така апелират за него да пийнат по една белина за неговите бъдещи успехи. Те така или иначе са свикнали от препарат за вана на белина, едва ли ще има разлика. Венсеремос, другаре, пийте наздраве! За Путина, За ТръмпА!

80

Германец

преди 3 години

Нивото на бътхърт сред путиноидните тръмписти е нечовешко. Да се смилим и да се съгласяваме с тях в този толкова труден за тях момент :)Да, приятели, прави сте, всичко е измама. Вие сте истинските победители. Родени победители като Тръмп!!!!111