19

Анонимен

преди 3 години

Бря,как ще разбере доктора ,че не лъжат че имат симптоми ,освен че е може да примери температура и хоп ,безплатен тест ,намирисвами на ромски опашки

18

Анонимен

преди 3 години

Защо доега не направиха нищо за безработните и социлано слабите а ги принуждаваха да си плащат за ащитни средства- маски ръкавици дезиснектантни само да си плащат сами здравна осигуровка без отлаганае да си плащат тестове от 90 лв, как сега ги направиха по 60 лв и то само за някои пак, сигирбрно за богатите връзкари с гоели заплати и доъпнителни доходи, аоставиха много хора без медицинска помощ да умират без да ги приемат в болници и без адекватно лечение, но с огромни глоби и дори присъди!

17

Анонимен

преди 3 години

Защо някой трябва да се гаври с вас и да ви затваря, затваряйте се сами, кой ви спира, пазете се и най простоватите вече трябва да знаят какво да правят.

16

А в Африка

преди 3 години

се заразяват безплатно.

15

Ако нямате симптоми

преди 3 години

Ходете на кино. Ще ви направят безплатно тест, което според министрите е медицински целесъобразно.

14

Анонимен

преди 3 години

До Мечо ПухКато гледам които ги покосява основно, ще намалеят собствениците ... Ама споко. Има кой да ги изкупи. Познавам хора, дето имат 800 апартамента. Планът им до 2030-а е да станат 10 000. И са много такива. Не знам какво ще е след 15 години, но ще е страшно.

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Така е! Шото бъгларите смее поо добри!Шото българтие къртме мивкиии!Те и за това ги е страх от нас в Европа, щото знаят че вдинген лис е един път българският народ Охоохоооо!ХУАУАХУАУХАХХУ

12

Анонимен

преди 3 години

"Само днес са хоспитализирани 1252-*** души с коронавирус в София, от които 141 са в интензивни отделения."Изречението е неясно. Може да се прочете като:Днес са хоспитализирнаи, демек приети, нови 1252 (хах!) души.

11

Мечо Пух

преди 3 години

Колкото повече, толкова повече. Трябва да се освободят малко жилища, че цените станаха много високи в големите градове.

10

Анонимен

преди 3 години

То че в София е половин България е ясно. 2 милиона. А за другото хем безплатно, хем платени. Смешници.

9

Анонимен

преди 3 години

Плащаме здравна осигуровка е да плащаме тестовете и при условие че това, е заразно заболяване в Африка не плащат даже за заразни заболявания тук изнудват болните ли

8

Анонимен

преди 3 години

Ние сме човешки същества, а не биологична опасност не може да ни третирате като вирус, който заплашва другите. Войната срещу вируса трябва да се води от д-т Мангъров и докторите хуманисти. Заврете си тестовете и вируса във *** на глобалната фашистка диктатура.

7

Алпа Чино

преди 3 години

В София са общо 1246 хоспитализирани, чобани смешни.... списвачи:))))

6

Анонимен

преди 3 години

Един днес писа, че безплатните тестове били 35 лв... Някак си като гледам как е формулирано "антигенните тестове ще са безплатни за хора, които имат симптоми на коронавирус. По желание ще се заплащат, иначе е медицински нецелесъобразно" ми звучи като възможност да се пазарят... Или с други думи пак имаме "хубава работа, ама българска"....

5

Берлин

преди 3 години

Мамо, тая година няма да се връщам за Коледа поради гореспоменатите причини.

4

Софиянец

преди 3 години

Ми, много кекави излезоха тия селяни в Софето. Сега ако се разболееш от нещо и какво става?

3

Пловдив

преди 3 години

Тестовете били безплатни,ама пожелание щели да се заплащат.Цииирк.

2

Анонимен

преди 3 години

Ти да видиш,гърци,румънци,немци и прочие имат проблеми и затварят всичко,но при нас ВСИЧКО Е ТОЧНОООООООООти да видиш

1

Анонимен

преди 3 години

Само днес са хоспитализирани 1252-*** души с коронавирус в София, от които 146 са в интензивни отделения.----Става интересно. Кога отваряме лазаретите пред НДК?