25

грешка човешка

преди 3 години

пред портите е врагът,сашко каква работа има в Европа,точно кравите с англо-саксите ще подпалят ядрена война.Бог ще е щастливеца

24

Анонимен

преди 3 години

Откакто стана ясно, че избират Байдън, започнаха да говорят за световни войни. Много неприятно. Дано да я избегнем. Но честно казано нито той, нито вицето му ми вдъхват доверие. Не че Тръмп ми вдъхваше, той си е откачалка, но поне откачалка, която има достатъчно за губене, че да не предизвика трета световна. Тия двамцата - не съм сигурна.

23

Long live USA

преди 3 години

Диктатори и диктаторчета, от руската степ, през Беларус до Анадола скоро ще търсят Тръмпи със свещ. Ще има либерализация пак. Да живее Америка, време е РФ да даде свобода на народите, които все още държи заложници - татари, башкири, черкези, чеченци. В Турция зетя подаде оставка, а Ердоан блъфира за някаква победа в нагорни. На диктаторите вече света им се вижда тесен. Междудругото, къде е другаря ***? Не се е показвал скоро. Да не е предал Богу дух, а *** по стара традиция да крият?

22

Анонимен

преди 3 години

Половин Америка вярва, че демократите са обладани от злото и зад тях стои някаква дълбока държава. Другата половина вярва, че републиканците са обладани от злото и зад тях стои някаква дълбока държава. Казано e, че когато семейството в една къща е разединено тази къща непременно ще се разтури. Сега на някой май му трябва ТСВ да си оправи къщичката Вътрешните проблеми на САЩ едва сега започват, световната хегемония е пред разпад.

21

Анонимен

преди 3 години

САЩ и Русия са доста сходни въпреки различията си привидно за непосветените. И двете държави прокарват човеконенавистни режими във спора им кой е по-велик. Може и до утре да се спори коя от двете държави е във по-цветущо финансово състояние и всички ще са прави. Обществото и във двете държави неслучайно върви към военизиране. Цъкайте ракия и шкембе чорба тъй или иначе не виждате по-далеч от носа си.

20

Анонимен

преди 3 години

САЩ имат образователна програма но тя често е безполезна, а студентите са принyдени да теглят заеми ако искат да се изучат. Разбира се Чичо Сам се погрижил ако студентите искат да си върнат заема могат да служат във армията и по тази причина наемат дори триполови. Във замяна на военна служба дълговете се опрощават и дори може да изкарате пари във брой. САЩ очакваха РФ да се разпадне, но това няма да се случи скоро и май ще си премерят балистичните ракети.

19

Анонимен

преди 3 години

Вируса ще промени съотношението на силите, създателите му Китай и Русия (кой пусна първата ваксина?) ще бъдат ударени, вируса ще ни се стори след това като детска игричка.

18

Всеки

преди 3 години

дърпа чергата към себе си.

17

Анонимен

преди 3 години

Кризата в САЩ, хора получаващи по 20 000 долара годишно не могат да си плащат елементарни битови сметки, защото имат ипотеки и трябва и да се хранят. САЩ не могат да продължат да съществуват във сегашния си вид Нужно е нещо което да отклони вниманието и о, чудо на помощ идва пандемията. Обаче САЩ не предвидиха, че пандемията само задълбочи техните проблеми. Един от най-раздутите кредитни балони е на път да се спука.

16

Анонимен

преди 3 години

много добре държава совственост на некадърни мутри връзкарски е по- добре да си смени собствеността, така е най- добре за всички нормални хора

15

Анонимен

преди 3 години

Вирусът засилва риска от Трета световна война!За това Боце се е подготвил с пищов върху шкафчето с парата !

14

Анонимен

преди 3 години

Соросчетат взеха да вият от страх ! Няма страшно - Русия е великодушна, на всеки 9 обесени соросчета , десетото соросче ще бъде оставено живо , да отработва в Сибир !

13

Анонимен

преди 3 години

Британия е толкова затънала в дългове, че им трябва ТСВ за да има зануляване. Не са само те де.

12

Анонимен

преди 3 години

Вирусът Е Трета Световна война!

11

Инелектът

преди 3 години

Честно казано предпочитам мамини си чета, които не им се воюва пре юнаци набкоито войната им осмисля живота

10

Анонимен

преди 3 години

И този е със сбъркано ДНК.

9

Размножение на хл...

преди 3 години

Oнези с дръпнатите очи - китайците са виновни.

8

Alamet

преди 3 години

Краят на света е близо след като единият знак от хадисите се изпълни - изоставянето на Хадджа. Той няма да се възобнови повече, а Израел ще започне война за наши територии. Това ще подлуди всички мюсюлмани и оттам до края няма да е много. Аллах да ни брани и води. Победата ще е наша.

7

Анонимен

преди 3 години

Руската мечка е най добре да му мислят НАТО и българия кой ще ги защитава,но няма страшно то не останаха хора в територията има само роми,пенсионери и членове на ГЕРБ.Велик Путин всички се допитват до него айде сега да видим.

6

Лилияна

преди 3 години

Ако се стигне до истинска Световна Война би трябвало да се воюва само денем с маски, а вечер да се спазва вечерен час, защото Невижданото зло дебне в тъмнината, а там няма свои и чужди. Дори г-н Кракачанов може да предложи нашата армия да се превърне във военна полиция. С една Уазка ще обикалят окопите и който наруши вечерния час заминава доброволец в Ковид отделение, например в град Септември.