133

Gorskio

преди 3 години

Ако П.утин беше ударил едно рамо като на предните избори нямаше да се гърчи в следизборни конвулсии... Ама нали му порастна работата - Президеееент на наааай-гоооооляяяямата демокрааааация и реши че може да мине без ответни услуги щото е голем пич и е и.зчукал всички мис вселена за последните 20 години и сега яде дървото...

132

Анонимен

преди 3 години

Никога не залагайте срещу Оранжевия човек.

131

Джо дъ Байдон

преди 3 години

Да д носим маски цел живот и като Бидона да не можем да разпознаем сина си от леля си

130

Анонимен

преди 3 години

Пийте си белината и дим да ви няма!

129

emigrant

преди 3 години

Победата на демократите е толкова ясна и убедителна,колкото е ясен и убедителен техният кандидат Джо Байдън,скрит през цялото време на кампанията или убедително мрънкаш на периодичните му изяви!Ако Джо Байдън бъде избран за президент,това означава ,че САЩ са загубили нормалното си чувство за реалност и за демокрация!!С 92% от медиите насъскани срещу Тръмп и с милиони фалшиви бюлетини по пощата,това си е пълен провал на демокрацията в САЩ!!

128

Анонимен

преди 3 години

Джо Бидона ще е победител!

127

Пич или ка

преди 3 години

Не е Камила, а Камала Деви, Лотосовата богиня, на бай Емхоф консорта. The First Gentleman...

126

избори ли

преди 3 години

Тръмп вярваше в демокрацията на САЩ!Е,сега вече се научи за какво става дума!

125

Абе

преди 3 години

В Щатите нямат ли електронни подписи? Защо използват snailmail?! Нали уж само образовани и интелигентни гласували по пощата... като са образовани и интелигентни, да гласуват онлайн с електронен подпис.

124

Анонимен

преди 3 години

Тръмо обше затвор за Хилъри Клинтън! Тръмп излага! Затова гласуват против него!

123

Хахаха

преди 3 години

Ще управлява оная Камила

122

Фък-16

преди 3 години

Ще ги платим след като продадем тия бклуци на Камбоджа

121

Пижо

преди 3 години

Хубавата новина е, че ако деменцията стане президент, няма да помни къде какви войски изпраща. Като нищо ще забрави, че я Франция, я Германия са им съюзници. Дори няма да помни, че е президент. То, така или иначе, докато Невада преброи гласовете, той вече ще е забравил, че е кандидат. Лошата новина е, че никой няма да знае кой всъщност управлява. Най-вероятно това ще бъде медицинската му сестра!

120

Обективно до 143

преди 3 години

Панацеята е НОСЕНЕ НА МАСКИ НАД НОСА. ОТ ВСИЧКИ. ОСОБЕНО ОТ ТЕЗИ, КОИТО ЛЕКО ГО КАРАТ И ДОРИ НЕ СЕ ИЗСЛЕДВАТ - МНОГО ИМА ТАКИВА. Мислене за Другите!!!

119

Отказ от F-16

преди 3 години

Няма проблем. Може да се откажете, но ще трябва да платите още милиард и триста милиона евро компенсации.

118

Анонимен

преди 3 години

Добрата новина е че с Байдън китайците ще си отдъхнат и ще кажат панацеята за вируса.

117

Мария

преди 3 години

До др 115 По време на изборите между Буш младши и тогавашния вицепрезиден Гор имаше доста спекулации и действащичт президент Клинтън искаше да помогне на вицето си. Та той нареди да се преброяват по сто пъти бюлетините в щата Флорида, което отиде във времето до средата на м. декември и накрая нищо не се получи. Спечели Буш. Пряк свидетел съм както казах на няколко избора, а сега гласувам по пощата за ваше сведение.

116

Анонимен

преди 3 години

Срещу Хилъри Клинтън се води дело, а срещу Обама течеше разследване. Разбира се, пандемията и блек лайв метърс протестите забавиха нещата, но при втори мандат на Тръмп Клинтън и Обама заминаха на топло.

115

да бе,не зависело

преди 3 години

До Анонимен 134За това ли цял свят ходи с маски,хората мрът като мухи,и всички най-политкоректно си мълчат кой го пусна и защо!?

114

Стига глупости

преди 3 години

До Хахаха: китайците никой не ги пита за нищо. Нещо си объркал географията.