115

Македон

преди 3 години

МАКЕДОНИА НА МАКЕДОНЦИТЕ ДА ЖИВЕЕ МАКЕДОНИА

114

ББ

преди 3 години

Вето!!!

113

Анонимен

преди 3 години

милите, не знаят на кой свят живеят.може тайно да учат гръцки и да четат Омир в оригинал.

112

..

преди 3 години

ей нагляр.. има бг паспорт.. ядеш и пиеш по морето да молиш за бизнес.. Бойко ти праща коли да те развозват.. кацаш в бг за добро утро.. ти ли ще се правиш на измислен жалък северен патрЕот?! вето до дупка. Историята Истинската я потвърждавате. Казвате, че говорите БЪЛГАРСКИ ДИАЛЕКТ и спирате антиБългарската пропаганда в училищата и може да си говорим. до тогава сте едни прости и комплексирани, промити селянчета

111

Учудило се момчето

преди 3 години

Зайко-байко ги чете тия договори като дяволът Евангелието !

110

Щирлиц

преди 3 години

До Анонимен 117А ти, уважаеми умнико,ти какъв си?Та ти дори това не знаеш,а си тръгнал да плямпаш глупосТи.

109

Анонимен

преди 3 години

имаме част от историята, която е обща, а част от нея е отделна.Историята до 1945г е българска, след това - югославска.

108

Анонимен

преди 3 години

До 117 ей страхлив плъх, като си толкова смел оли... Н излез навън и го кажи. Тогава мохамед ще се отзове набърже.. В някоя канавка..

107

Анонимен

преди 3 години

До117марш изверг от нашата Родина. Никога не бих подкрепила тази измислена държава

106

ЛуТ

преди 3 години

Очудващо съм очуден на очудването на очудения от очудването си

105

Анонимен

преди 3 години

макетата марш у задния двор на Албания.такива приятели на нас не ни трябват!Вето за 20 години .Ще видите евросъюза през крив макарон!

104

Реалист

преди 3 години

До Анонимен 109:Защо са ти тези истерици-македонците бе!?При това вървят с 1.000.000 албанци!Македоновците - в Македония, хия не ни трябват!

103

Анонимен

преди 3 години

първи на македонците обръща гръб българския комунист!което показва, че българите сме прости, но българския комунист е мноого нечовеки просто създание.

102

SHEFA

преди 3 години

ИМАМ ГРЪЦКА КНИГА С ВЛАДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ-СТИГА ЧАК ДО ГРАД ЛАМИЯ-НА 200 КМ ПОД ТЕСАЛОНИКИ.-И ТО Е ГРЪЦКО ИЗДАНИЕ.-АМА НИЕ С ГЪРЦИТЕ СИ ИМАМЕ РЕСПЕКТ.ДОСТОЙНСТВО И УВАЖЕНИЕ.-А МАКЕДОНИЯ Е ОБЛАСТ КОЯТО Г ДИМИТРОВ ВИ ОТДЕЛИ НАРОЧНО И СЕГА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ НЕЗНАЕТЕ ОТ КОИ СТЕ-АЛБАНИЯ СЪРБИЯ БЪЛГАРИЯ-А НИЕ САТО СОЛИДАРНИ ПЪРВИ ВИ ПРИЗНАХМЕ ЗА ДЪРЖАВА-А ВИЕ ЩО Е ЗЕМЯ СЕ Е МАКЕДОНСКА.-НЕСТАВА.

101

Анонимен

преди 3 години

Заев има много лесен начин - присъединете се в състава на България и сте веднага в ЕС! Както Крим се присъедини към Русия. Що пък не?!?

100

Анонимен

преди 3 години

Само Ченгис хан може да ги оправи македонците.И дано Александър Велики им е на помощ.Много луди за толкова малка държава...

99

Анонимен

преди 3 години

Навремето и майните ако така ни обичаха - сега щяхме да се чудим какви сме.

98

Анонимен

преди 3 години

В македонските средства за масова информация,на хартиен носител пише,че по време на кампанията си през 2005 година за кмет на гр. Струмица,Заев е наричал българите татари,окупатори,*** и още много други предизборни определения.Днес застанал в прав ъгъл,поза на хитър индивид,моли България да го вкара в ЕС,както го настани в НАТО! Като какъв би го определили нормалните хора?

97

SHEFA

преди 3 години

НИЕ ВИ ПОДКРЕПИХМЕ-ВИЕ НИ СЕ КАЧИХТЕ НА ГЛАВИТЕ-НЕМА ЕС-ТАТАРИ СМЕ БИЛИ.ТАКИВА.ОНАКИВА-АЕ СА СТОП.

96

Веселяка

преди 3 години

Заев прибирай Борисов при теб защото след март 2021г. ще се наложи да посети затвора. Колкото до членство в ЕС ще Ви подкрепим като си оправите историята такава каквато е била, а не каквато Ви се иска.Така че няма какво да се прегръщата с Борисов.