70

anonimen

преди 3 години

Не е нормално да се избират толкова възрастни президенти, тялото си има някакви граници. Няма как да са енергични и във форма както си до 50 години, а това си е сериозна работа. Остава впечатление за подставени послушковци. Не обиждам възрастните, надявам се

69

Анонимен

преди 3 години

Сладури...

68

По-добре

преди 3 години

Старческа деменция по-добре от патологичен лъжлив риж клоун

67

Щерю

преди 3 години

На сн. Джо Байдън: - Това е сина ми! Добре съм, добре съм - само малко старческа деменция...

66

Далече, далече

преди 3 години

съм от реалността.

65

Илюзияta

преди 3 години

Не мога да разбера защо за папи на Ватикана и за президенти на САЩ не се избират малко по-млади хора, поне около 50-те. Несериозно е хора на по 70 и отгоре години да се слагат начело на такива държави.

64

Далече, далече

преди 3 години

Живея на север от Америка, имам много познати които живеят там. Общо взето повечето от хората подкрепят Тръмп, за 4 г. той промени много неща и то за добро, средният американец му повярва, безработицата достигна най ниско ниво от много години. Но....Ковида и протестите с тъмни. те които бяха дирижирани от демократите изядаха главата на Тръмп. 86% от тъмн. ите гласуваха против него. Ще се видят в чудо хамериканците както се очертава с новият си шеф - Мистър Деменция.

63

Анонимен

преди 3 години

Даже Иран им го каза Американците загубиха тези избори . Гласуващите за Байдън , тези които горяха американския флаг , палеха и грабеха магазините , не са американци. Всички протестиращи в Бг , даже ДПС винаги са носели Бг флага и никога никой ( даже да не обича Бг ) не си позволи да го скъса или изгори .

62

Анонимен

преди 3 години

До 67 от 65 . А ти даващият съвети за четене , първо се научи да пишеш правилно. Запетая за теб има ли изобщо . Точка и тн . Ти явно не четеш , само пишеш .Отличник . Ако ще си го мерим кой къде е в живота , по начина който пишеш ми говори много за теб , ще бъдеш много лошо изненадан къде съм аз . За теб съм почти сигурен къде си .

61

Анонимен

преди 3 години

Тръмп бил лош . Ок , лош бил , нищо лошо не направи, ама щом казвате лош е . И дементия Джо е по - добър така ли? Демократичната партия нямаше един около 45-50 г да излезне напред. Един с хубава усмивка и походка. И набутахте този помнещия млад еж. Айде моля ви се , и се пънете да управлявате света. Че вие кадри нямате ве , хард диска е лош . От много ГМО явно акъл изобщо не ви остана. Дано не съм прав, че Китай всички ще ни оправи, и кучетата даже ще ни вземе.

60

до 65

преди 3 години

До Анонименако малко земеш да учиш и да четеш и направиш нещо смислено с живота си ще видиш колко в момента си злеама надали ще стане товатака че вервай си...

59

macdonalnd tryn

преди 3 години

си резна сам клона хахахаинтересно ми е сега неговите тъпоглавци какво ще измислятнякоя нова конспирацияхахахаххаххасмееех

58

Анонимен

преди 3 години

Немога да спра да им се смея на акъла на американците , избраха си дементия Джо за президент . Той каза , че Тръмп е най - лошият президент в историята на Сащ. Може и така да е , не споря ( аз лично мисля че беше Обама , но аз съм реднек , живота ми няма значение), но определено Джо ще е най - лошият президент, няма да остане Тръмп , ще бъде дементия Джо, или Камала ( от трънка на глог).

57

Анонимен

преди 3 години

Като се сетя за бай Дони и ослепителната Мелания и като ги гледам тези алцхаймери....и ми идва да повърна върху някой *** американец! А те са цели 73млн.!

56

Анонимен

преди 3 години

На Джо всяка сутрин дали му разказват какво е станало вчера. Дайте за Камала повече , щото този няма да управлява. Освен че не е европейка ( вери прогресив ) и на 29 е била любовница на 60 г кмет на Сан Франциско , имате ли нещо друго за нея. Понеже белите сме малцинство и ще бъдем занапред , нашия живот има ли смисъл , нещо по темата ? Употреба на армия зад граница нужна ли е ? Русия ще я нападаме ли ? Китай ще му пускаме ли ? Кво казва Камала по темата ? Или всичко е Кама Сутра .

55

Анонимен

преди 3 години

Байдъне е бил вървежен през 60-те. ШЕЙСТЕЕЕ! ХАХХАХАХА

54

Анонимен

преди 3 години

Ще е забавно, ако почне да бърка и отива в офиса на зам. президентшата, вместо наговия, зщаото си мисли, че е 2008-а и Обама е президент.

53

Смях

преди 3 години

Джоузеф Робинет Байдън известен повече като Джо Алцхаймера също не знае коя е Джил, какво прави с него, къде се намира и защо изобщо го снимат някакви журналисти. По принцип е сложен защото е вярно кученце и президенството му е детска мечта, но май вече не помни и това...

52

Индианеца Джо

преди 3 години

На младини кон, а сега тетка.

51

Анонимен

преди 3 години

Ами точно защото виждам, че ми е неприятен се притеснявам да не цака България. Лицемеркото си ти.