311

Бай Хой

преди 3 години

Нищо няма да им направят. Всичко е законно. В Наказателния кодекс няма точка, в която се наказва каквото и да е разпределяне на дарени вещи, пари или ценни книжа. С две думи - ще си харчат парите и никой нищо не може да им каже. И още нещо - правосъдието и справедливостта нямат нищо общо, даже се пишат с различни букви. Е, един як бой с броене на избити зъбки със счупени пръстчета няма да навреди. И за десерт - чупене на капачките на колената с тесла. Тогава ще им даря пет лева. От сърце...

310

Анонимен

преди 3 години

единствено бих дарил за каузата завряния ни зет в затвора

309

Анонимен

преди 3 години

Ами, изнесените данни показват, че има и незаконнички неща.А на Кирчо мога да кажа само едно - то това е проблема, че платформата е добра, а тия я дискредитираха по най-левашкия начин.

308

Анонимен

преди 3 години

Може да е цинично, но не е незаконно - няма откраднати пари, няма липсващи средства, всичко е в наличност, осчетоводено е и болните хора ще получат парите си. В сравнение с политиците ни, тези хора са едни душички.

307

Анонимен

преди 3 години

Константин Кръстев е собственик на Кредисимо (в момента в сянка)! Кой стой зад този умопомрачен успешен българин?

306

Анонимен

преди 3 години

Тия перат пари, това не са им заплатите...И все пак са измамници

305

Анонимен

преди 3 години

Затова отдавна съм спрял да дарявам пари за такива каузи ...За жалост така се лишават нуждаещи се хора!Но няма да пълня сметките на такива крадци!

304

Анонимен

преди 3 години

А какви са заплатите в пенсионните фондове и застрахователните дружества ?

303

...

преди 3 години

*** народ. Не би трябвало да е пипнат нито лев от парите дарени за който и да е. Има процент за заплати на персонал и др. разходи. ОБЯВЕН Е ПРЕДВАРИТЕЛНО! Всички пари се даряват с ясното съзнание, че процент отива и за заплати. Като не ви харесва използвайте друга платформа. Събирайте вие бе!!!!!!!!!!! Да ви видим. Под *** народ визирам и директори и МЕРИНДЖЕИ. Не ви ли стигат по 20 000лв на месец. На ви сега!!!

302

Анонимен

преди 3 години

Направо ги пращайте при бай Ставри. Нека да възмъжеят малко

301

Анонимен

преди 3 години

До СмехуркоТова че нещо изглежда законно не го прави морално!Предполага се че в организациите с идеална цел трябва да има повечко доброволен труд!Морал , чест и достойнство , съпричастност , съчувствие, безкористност , взаимопомощ...Все думи, забравени от панeлните пaвиани, населяващи нашите географски ширини...

300

Сензация

преди 3 години

Не се подвеждайте. Сега 10% са разходите по платформата и 90% отиват за каузата. При здравеопазването което е държавно виждаме че е обратно 90% разходи и 10% за вас. Правете си изводите.

299

Киро

преди 3 години

Плебса като надуши смрад и се хвърля като хиени на ранено животно.Не ги познавам тези, нито бях чувал до днес за тази платформа. Не дарявам с смс-и, български коледи или в буркани по бакалиите.Нищо лошо или грешно не са направили. Всичко за което пишат сега в медиите е публична информация.Взимат 5% такса оперативни разходи. Какви заплати дават е бизнес решение.Аман от *** народ.Ликвидираха един бизнес който е помагал на хора в нужда.

298

Анонимен

преди 3 години

и кметицата на младост крадеше без да се отчита. отказа покровителство от кадиев тогава. и видяхте какво стана.

297

Анонимен

преди 3 години

В шкафчето на Бойко липсва кюлче с надпис HelpKarma. Затова е целият шум.

296

Анонимен

преди 3 години

На бас ,че няма нищо незаконно.(За справка всички герберастки тарикатщини и мошеничества.)

295

Смехурко

преди 3 години

Погледнете търговския регистър, цялата информация е публична. Сложили са колко заплати дават. Одитор им е проверил отчетите. На сайта са си написали колко отделят от всяко дарение за административни разходи. И не са повече от 10%...Няма да се изненадам, ако някой депутат предложи закон и вземе бизнеса на момчетата.

294

Анонимен

преди 3 години

много жалки лапачи.направо безнадеждни!

293

Анонимен

преди 3 години

Като говорим за далавери, нали от Червения кръст дават някакви помощи?Майка ми, като ходила да си ги взима миналата годиная карали да се подписва, уж че участва в някакво обучение с лектор.Уж че участва ама само на хартияНякой май е лапкал яко мангизи за сметка на лековерните социалнослаби пенсионери

292

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Неведнаж съм се опитвал на разни НПО-та, от публикуваните отчети, даразбера колко и къде отива дареното, без резултат.Като изключим "президентската Коледа", всичко останало са печалбарски схеми, разни шмекери живуркат ,спекулирайки с чувствата на хората.