115

до Василка

преди 3 години

Весе Весеее като ти гледам поста, много рано си изкуфяла скъпа. Чакай, не бързай.

114

Анонимен

преди 3 години

В Израел случаите бяха стабилни два месеца - юли и август. След това в края на август въведоха строга карантина. В края на септември случаите вече бяха три пъти повече. Факт е, че мерките НЕ работят.

113

само в БГ

преди 3 години

Пак ще се спасяваме поединично, то е ясно. При Чернобил беше така, и при виденовата зима беше така и сега е така. Който разчита на правителството - тежко му и горко...

112

БОКО

преди 3 години

ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ СЕ ЗАПЪЛНИХА ОТ НОВОДОШЛИ ГРАЖДАНИ, ЗАТОВА НЕ МОЖЕМ ДА СТИГНЕМ ДО БОЛНИЦИТЕ. КОЙ ОТ КЪДЕТО Е ДОШЪЛ, ТАМ ДА СИ ХОДИ, АМАН ОТ СЕЛЯ-НИИИИИ!!!

111

Какво правят мерки?

преди 3 години

8-годишно дете почина от перитонит не го приели за лечение, защото не било с COVID-198-годишно момче е починало от перитонит, тъй като пет болнициотказали да го приемат за лечение.А причината е повече от абсурдна и във всякакъв разрез с Хипократовата клетва, а именно, че малкият пациент не е имал коронавирус и случаят можел да почака, тъй като не бил от спешните.

110

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Заради такива като теб се задръстиха болниците, умнико."Защо пък заради мен? По мои наблюдения тези, които най-спазвате малoyмните мерки и така систематично си смазвате естествения имунитет, сте най-честите клиенти на болниците. И тези, които най-вярвате във вируса и слушате паникьорите по телевизора, търчите да се тествате през ден и при най-леката хрема сте на опашка при доктора. Айде да си имаме уважението, моля!

109

Анонимен

преди 3 години

Много прости горките,значи гимназистите онлайн а другите деца да ходят да се разболяват.Аман от простаци!!!

108

Анонимен

преди 3 години

Поредните неадекватни мерки!Драги псевдоексперти, ограничавате правата на хората! Моята работа е тоно такава, че след нея се прибирам по времето на вашия зелен коридор и точно тогава минавам през магазина, за да си взема най-необходимото. Създавате ми неудобства напълно ненужно!ВУЗ-те не трябва да преминават изцяло на дистанционно обучение!Дайте безплатна вода и витамини на хората! И спрете да се занимавате с недомислици, ами използвайте поне няколкото клетки в мозъците си по предназначение!

107

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Искам и поне двучасов "коридор" за ползване на институции и магазини от нормалните хора БЕЗ МАСКА"Заради такива като теб се задръстиха болниците, умнико.

106

стоян

преди 3 години

По-неадекватно правителство няма.

105

Анонимен

преди 3 години

Искам и поне двучасов "коридор" за ползване на институции и магазини от нормалните хора БЕЗ МАСКА, иначе отивате в съда за дискриминация.

104

Новина

преди 3 години

След автомобилна катастрофа, жертва на корона вируса стана младеж на 18 години. Момчето е без придружаващи заболявани.

103

Анонимен

преди 3 години

По телевизията показваха над осемдесетгодишни здравни работници обслужват ковид отделения.А до вчера не позволявахте да бъдат посещавани възрастните хора.Демек мислим за тяхното здраве.Я се разказите със измислените ди мерки.Знаете само да объркване хората и да им внушавате измислени страхове.Помощ никаква.С вашите петдесет лева се подигравателно с тях.

102

Василка

преди 3 години

Време е скръцнат със зъби на дъртаците! Щом мен ще ме голям от магазина от 8 до 12 часа, да ги гонят тях през другото време!Кукумицините нон стоп са по магазините, даже си чукат най- демонстративно лаф мохабет с продавачките.След 12 часа - в магазина с ПСР-тест, ако си над 60 годишен!Аз съм под 65 годишна и искам дъртаците в концлагер та да мога да си пазарувам до насита.

101

Анонимен

преди 3 години

Интересно как в Гърция се справят по-добре и имат по-малко заразени и починали от нас,а тук само глупави и неадекватни мерки.

100

Анонимен

преди 3 години

Абсолютна глупост.Е как ще разберат кой е над 60 год.-паспорти ли ще им искат на входа?Някои изглеждат на 60,когато са на 50,други изглеждат на 50,когато са на 60.

99

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 100Кой говори за лекари?! Говоря за изкукали, шляещи се по магазините лентяи на по 70-80 години. Много добре знаеш, че работещ, 80 годишен лекар, чукаш лаф мохабет в супера, е няма такова жувотно.

98

проста мярка

преди 3 години

Ето една проста - но ефективна мярка, която за 1 месец ще счупи кривата и ще падне надолу. Всички училища дистанционно в червените зони за 4 седмици. Така бройката ще падне поне под 2000 на 3-та седмица, а на 4-тата поне 1500. Ще спасим учители и доктори. Децата поне ще могат да ги извеждаме навън следобяд. А иначе отиваме след 10 дни на тотално затваряне.

97

Реалист

преди 3 години

Основно нещо е спазването на правилата, в случая на мерките. Каквито и мерки да се налагат, ако няма контрол за спазването им, полза от мерките няма. Най-простите мерки са маски и дистанция, но контрол няма и маските се носят под носа или на брадичката, дистанцията не се спазва и все едно, че тези две мерки ги няма. Отговорността за контрола за спазването на мерките е на правителството, въпреки че то се опитва да обвини хората, че не ги спазвали.

96

прост

преди 3 години

мноу философи тука, че и дълбоки