11

Анонимен

преди 3 години

Производителите на PCR тестове трябва официално да публикуват: формулите на праймерите и на маркерния мост, както и референтния геном на вируса, за който е правен този тест. Производителите трябва да гарантират, че не съществува друг вирус от известните на човечеството геноми, които могат формално да предизвикат съвпадение с предоставените праймери и маркери. По този начин производителите носят и съдебна отговорност, когато един комплект открива различни вируси.

10

До 9

преди 3 години

Гледал го е по телевизията, не е бил там

9

Анонимен

преди 3 години

Във Виена трябва да се изкашляш върху там пон.И толкова.

8

До анонимен 8

преди 3 години

А ти какво си правил на опашката? Едва ли само да се смееш. Просто питам

7

Анонимен

преди 3 години

Даже безжвсякакви конспиративни теории не бих позволил на полуграмотен дивак да ми бърка с пръчка фносъ. Сутринта много се смях на един мало умник на опашката пред някаква лаборатория. Пита го репортерката " С направление ли сте или или по лична инициатива щд си правите ПЧР тест" Гове дото се изпъчи и вика "По лична инициатива, за собствена сигурност". Така и не разбрах каква сигурност ти дава тестването.

6

АнонимеН

преди 3 години

АКО ИСКАТЕ ДА ВИ НАПРАВЯТ КАЧЕСТВЕН ТЕСТ СРЕЩУ КОВИД ТРЯБВА ДА СЕ ИЗХОДИТЕ И ДА ЗАНЕСЕТЕ ПОНЕ 250 ГРАМА ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ!!! ТАКА ЩЕ ПОЛУЧИТЕ НАЙ-ТОЧНИТЕ РЕЗУЛТАТИ

5

Анонимен

преди 3 години

най-голямата конспирация е, че PCR тестовете не ставали за откриване на вируси. Това го твърди техния създател - не го е срам, ако беше жив Фейцбук щеше да го банне за фалшиви новини

4

Истукан

преди 3 години

Отвратителен тест, който е минал през него, знае за какво става дума. Аз повърнах като ми бръкнаха дълбоко в гърлото, за другите не знам. Бъркат и в носа колкото могат и колкото им позволиш.

3

АнонимеН

преди 3 години

ПРЕКАЛЕНО ДЪЛГА СТАТИЯ!!!КОГАТО ЕДНА СТАТИЯ Е МНОГО ДЪЛГА ТОВА ОТБЛЪСКВА -------ЩЯХ ДА НАПИША ШЕГОВИТ КОМЕНТАР НО СТАТИЯТА Е ПРЕКАЛЕНО ДЪЛГАВЕРОЯТНО СТАТИЯТА ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ С 1/3 ПО КЪСА

2

Анонимен

преди 3 години

Все, пак трябва да се консултираме и с *** Компетентния *** тук.За по-сигурно. Мисля, че той няма да е съгласен с публикацията. А във Фейсбук, пък са най-големите експерти. Там се правят и всички конспирации, които *** обожава и разпространява.

1

Анонимен

преди 3 години

Може ли да уточните погрешността на това "едно от основните оръжия в борбата с коронавируса"? Защо показанията се приемат за доказана диагноза?