9

Анонимен

преди 3 години

Най-вероятно играят пари - който се отцепи от някаква партия, моментално се лепва за ГЕРБ и започва да им слугува и осигурява мнозинство. Ако е един случай, човек да каже - случайно. Но, щом е система и то без изключение, значи има причина всички независими да се присламчват към ГЕРБ.

8

Анонимен

преди 3 години

Никой никого не е купувал.Работиш съвместно с този, който има твоите виждания.А на БСП все някой им е крив.Все по-малко хора могат да им търпят злобата и истерията.

7

Анонимен

преди 3 години

Така написано, заглавието изглежда, че е официалносот становище на dnes.bg.Добре е да се знае.

6

Чиновник

преди 3 години

И кво като са купени? Всеки отива да работи, там където му е най-изгодно. Не виждам никаква драма.

5

Митко

преди 3 години

Трябва да се криминализира не влизането в пленарна зала.Отишъл си в парламента и надничаш през вратата да видиш има ли кворум.Умишленото саботиране на пленарно заседание и получаваш условна присъда и отпадаш от парламента.

4

Анонимен

преди 3 години

Че ОПГ бсп-дпс винаги са били eничapи...

3

Анонимен

преди 3 години

Тома Биков-Нямаме право да разпуснем парламента в тази обстановка, как ще организирате болниците, лекарите...Той Биков какъв организатор е, организатор по *** на подметки и други ... неща.Как НС организира болници и лекари? Защо лъжат и заблуждават хората?Това НС е с доверие под 10%, пък не му е работа да организира болници и лекари. Или ако е, но е както сега пълен хаус, по-добре да ги няма.Биков, НЯМАТЕ право да сте в НС при това доверие!ОСТАВКА, съд и затвор!

2

paul61

преди 3 години

Толкова нагли управници България има за първи път !

1

Дядо Фарго

преди 3 години

Като погледнеш тимъджията Краси Янков ти става ясно що за стока са