88

Е?

преди 3 години

Ко стана, чакаме ли още дилижанси с билютини хахаха идват, на път са, пресни пресни билютини за бай дън, парят хахахахаха

87

Анонимен

преди 3 години

Китай не се интересува от налагане на световен комунизъм.

86

Анонимен

преди 3 години

За F-16 само платихме милиардите и не се знае дали ще бъдат доставени, и дори и да ги доставят след 10-15 години те дори и сега са морално остарели и за нищо няма да послужат, само платихме рекет на господарите. А ако купим Су-35 ще имаме модерен изтребител от висок клас който може наистна да ни служи.

85

Анонимен

преди 3 години

След тези избори не се връзвайте по никакъв начин на политиката на Сащ, управляват е непочтени хора. И идва века на Китай. Тръмп се опита да го спре , но го отнесоха като пиле домат. Сега умните и красивите ще са в пряка конкуренция с Китай , битка която и малките деца знаят как ще приключи. Световният комунизъм ще победи другари. Ура . А да , и да ви кажа , сексът в задния двор , еднополов ще стане модерен , по американски , иначе няма Оскар .

84

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен........Можем и Су-35 да купим......А може ли да почнем да къркаме бояршник и да замезваме с ряпа и огурци?

83

Анонимен

преди 3 години

Тръмп влоши отношенията на САЩ и ЕС, изтегли страната от куп м/ународни споразумения, вкл. Парижкото за климата, изтегли войски от невралгични точки, после ги връща обратно...пълен хаос, абсолютен пупулист и белиногълтач, тотална неадекватност в отношенията към Китай, Русия, Близък Изток, налага мита, руга НАТО и съюзниците на Щатите.....пълна трагедия. Все пак се оказа, че не всичко е загубено, че все още са останали трезвомислещи хора в Америка, които се стреснаха и гласуваха да го махнат този

82

Анонимен

преди 3 години

Можем и Су-35 да купим, Турция как купува руски системи. Су-35 е изключително изгодне като цена и почти на нивото на F-35. С тези пари можем да купим поне 60 бройки Су-35, при това нашите пилоти са обучени на руска техника, и не трябва да им строим нови летища и писти.

81

Ха-ха

преди 3 години

"В едно да гласуват живи и умрели"-не е само у нас тая работа,тъй се чупят рекорди.Но Ротшилдите няма да си оставят магарето(Тръмп) в калта!Едва ли Сорос ще бъде отново допуснат до властта,ще се намери начин.

80

Анонимен

преди 3 години

Избори се печелят от демократите с фалшив вот,а всичката ***,която е на помощи е също за демократите. Губещи са хората,които работят и плащат огромни данъци за да има помощи за гетата и навлеците латиноси.Прослойката от обществото която е в графа -"търтеи" е огромна! Нещо да ви напомня тази ситуация?

79

Krom

преди 3 години

В заключение - нищо хубаво не чака света в бъдните четири години. Америка ще се заиграе пак с мюсюлманите, Турция вероятно ще си получи толкова оспорваните Ф 35, войните и мръсните игри отново ще станат всекидневие. Изпитаната рецепта на демократите за "Америка над всичко". Аз лично съм разочарован. Смятам ги за пример за демокрация, но тази Америка е мътна, задкулисна и опасна за света. Нещата отиват на зле!

78

Анонимен

преди 3 години

Айде и умната на изборите Март гладувайте за БСП истинската партия на България.

77

Анонимен

преди 3 години

До проф *** БалканскиВсичко което си написал се отнася за теб самия, очевидно не си чел Алеко или и да си чел не си го разбрал.

76

Анонимен

преди 3 години

Предлагам да продадем поръчаните Фък-16 на Сиера Леоне и на тяхно място да купим съвременни самолети като Рафал например.Освен това да доизградим Северните потоци и Аец Белене с Руски реактори ВВЕР.

75

Анонимен

преди 3 години

Ми не мога да разбера какъв е смисъла белите да образоват децата си след като гласуват като черни и латиноси. Може някаква американска мечта да е това.

74

Krom

преди 3 години

Въобще, на всички фенове на Байдън - дали ще спите спокойно, имайки предвид, че американската Конституция дава право на Президента на Щатите да започне ядрена война без допитване до Конгреса, вицето и съветниците си? А този който идва в Белия дом определено не помни сина си и това, че е починал? Америка има уклон към комунизма - ясно е за всеки изчел Стайнбек, но Президент Комунист с изразени психични отклонения и напредваща деменция? Що за сценарии е това?

73

Анонимен

преди 3 години

70млн. дементни американци. Това е тревожна статистика. А горчивата истина е, че ако не беше тъпата Калифорния и нейните 55 електорални вота, където от 150г. гласуват за демократи, нямаше да имат нито един президент! Факт!

72

Krom

преди 3 години

До Анонимен 75 - Да ти честитя, вероятно Джо Деменцията ще спечели - със щедрата подкрепа на едрите финансови акули, Холивуд и кой ли още не кукловод. Демократ на власт? Ето какво ще последва - отношенията с Русия ще се влошат допълнително, ще се забърка поне една война, джендърско либералната инвазия ще се засили. Относно латиносите и афроамериканците, те си изпълниха задачата. Вече не са нужни. Света ще стане едно по лошо място. Управлението на Клинтън и Обама са показателни за това.

71

мхм

преди 3 години

Анонимен 75, готов съм да се обзаложа за каквото и да е,че нито една твоя точка няма да бъде изпълнена!

70

Анонимен

преди 3 години

Държавен глава без мнение и власт, но пък с памперси. Явно американците много искат да приличат на англичаните...

69

Дядо Коледа

преди 3 години

EKsperti да проведат анализи на снимани филми.Вижда се ясно как милиони американци са манипулирани чрез обемно проникващи видео клипове с цел гласуване за кандидатите цел разлика НАЙ МНОГО ДВА ГЛАСА>Жертвите се разпознават лесно автоматизирано по видими увреждания .Експерти да свалят данните от митингите на кандидатите.Вижте централен дял на главен мозъкИМА СТРЕС НА ЛУНАТА И АТЛАНТИческия океан заради готвени нагли диверсии през САЩ следващите години...