212

Анонимен

преди 3 години

Недоразумението Тръмп ще освободи Белия дом от присъствието си и ще направи Америка велика отново. По загубен и *** президент от Тръмп САЩ не са имали и едва ли някога ще имат. Фактът че най-простите хора в България русофилите са големи негови поклонници достатъчно добре потвърждава думите ми.

211

българин

преди 3 години

На тоя нещо "победата" му се изплъзва а? И как ще спре преброяването бе гусин БИВШ ПРЕЗИДЕНТ ВЕЧЕ? -:) Явно толкова си се вживял в ролята си на "президент" президентчето с чешки корен в тая Америка Та чак и не мисли за загуба? Аре бре! Ще слезеш на земята скоро!!! Такъв арогантен човек и кмет на село Не бива да стане! Честито Байдън!

210

Анонимен

преди 3 години

До 224Деникратитв традиционна гласуват по пощата, а тези гласове не с вбрият, докато не с еоре рият другите. Зависи от щата

209

Марго55

преди 3 години

Дано педофила Байдън не спечели,че тогава ще се чудим всички от къде ни е дошло!

208

Марго55

преди 3 години

Дано породила Байдън не спечели,че тогава ще се чудим всички от къде ни е дошло!

207

Анонимен

преди 3 години

Желая от сърце победа на Тръмп,падението във световен мащаб ще е пълно ако лубителя на детски ласки Байдън спечели,тогава жална и майка със идващите ваксини

206

Учуден

преди 3 години

Още 4 години ли ще четем откровени лъжи от медиите? Тръмп няма нищо против легалните гласове да се преброяват.Засрамете се!

205

Коректор

преди 3 години

Наскоро попитах дъщеричката на мой познат каква иска да стане като порасне. Каза, че иска да стане Президент. Родителите бяха демократи и аз я попитах-Ако станеш Президент, какво би направила? Тя отговори:-Бих дала храна и къщи на бездомните хора.Родителите ѝ сияеха-Браво наистина достойна цел!-казах и, но не е нужно да чакаш, докато пораснеш. Можеш да дойдеш у нас, да окосиш двора и ще дам 50д, ти ще ги дадеш на безработен бездомник..Тя попита-А защо не го извикаш него? Казах и-Добре дошла в РП

204

Handel

преди 3 години

Забележете преписанoтo от CNN заглавие "да спре преброяването на ЛЕГАЛНИ гласове". Гласове, които са се появили след затварянето на местата за гласуване няма как да са "легални"... "Ей тук намерихме 130,000 гласа за Байдън, бяхме ги забравили!"

203

Анонимен

преди 3 години

Какво основание искат, след като 130.000 бюлотини за Байдън и нито една за Тръмп изненадващо цъфнаха след като спряха броенето за няколко часа?? И как Байдън изведнъж обърна Невада и Мичигън където изоставаше с 35%...???Тези избори наистина са за Върховния съд!!

202

Гост

преди 3 години

Подкрепям Мелания за още 4 г. в Белия дом.

201

Анонимен

преди 3 години

Мичиган със 16 ел.гласа в момента е за Байдън... Ако така остане, той ще е новият президент.

200

Srbija do Tokija

преди 3 години

Да знаете само сърбите как се радват на Тръмп

199

Гневен

преди 3 години

До патриот Аз пък не мога изобщо да си обясня,как е възможно човек дори и с една сива мозъчна клетка да е за дементния Байдън?! Той е представител на сатанинското задкулисие,което потопи света в кръв и войни! Той е една жалка марионетка на хищниците,които стоят зад гърба му и се канят да управляват вместо него!

198

Геронтолог

преди 3 години

Американски цирк ! Някакви старчета , с деменция и простатит крещят лозунги и си придават важност ! Няма един млад човек , който да е ангажиран с политика в САЩ ! Когато негърите вземат властта в САЩ , тогава ще им светне, но ще е късно !

197

Анонимен

преди 3 години

Някой спомена за Грета, която очевидно подкрепяла Байдън. Естествено, нали е "детето" на Бил Гейтс. Още ли има някой който се съмнява кой всъщност пусна короната?! Тръмп може да е клоун, но поне не убива хора!

196

Политолог

преди 3 години

Наскоро попитах дъщеричката на мой приятел каква иска да стане като порасне. Тя каза, че иска един ден да стане Президент. Двамата ѝ родители - либерални демократи - бяха там, тъй че аз я попитах:- Ако станеш Президент, какво е първото нещо, което би направила?Тя ми отговори:- Бих дала храна и къщи на бездомните хора.Родителите ѝ сияеха...- Браво... наистина достойна цел! - казах ѝ аз. - Но не е нужно да чакаш, докато станеш Президент, за да сториш това. Можеш да дойдеш у нас, да окосиш дво

195

Анонимен

преди 3 години

До 187 ПХАХАХАХ Естествено, тя е "дете" на Бил Гейтс. А той е със "сините", които всъщност пуснаха коронката

194

Анонимен

преди 3 години

В МОМЕНТА В ЩАТИТЕ СМЕ СВИДЕТЕЛИ НА НАЙ ГРАНДИОЗНАТА ИЗМАМА КОЯТО ЦЕЛИ ПОДМЯНА НА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ,СТАВА ВЪПРОС ЗА ТАКА НАРЕЧЕНИЯ (ВОТ) ПО ПОЩАТА КОЙТО ПРОДЪЛЖИ И СЛЕД КРАЯ НА ИЗБОРНИЯ ДЕН.ИМЕННО ТОЗИ(ВОТ) ИЗЛИЗА,ЧЕ Е В ПОДКРЕПА НА САТАНИСТА -ПЕДОФИЛ БАЙДЪН.САЩ ОТ ЕТАЛОН НА ДЕМОКРАТИЧНА СТРАНА СЕ ПРЕВЪРНАХА В ПОСМЕШИЩЕ ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ.ДЪЛБОКАТА (ДЪРЖАВА) ЩЕ НАПРАВИ И НЕВЪЗМОЖНОТО ДА ПРОБУТАТ ПО НЕЗАКОНЕН НАЧИН ЗА ПРЕЗИДЕНТ СПЯЩИЯ ДЖО,НО ТОЙ НИКЪДЕ НЯМА ДА БЪДЕ СЧИТАН ЗА ЛЕГИТИМЕН

193

Раши

преди 3 години

Мдаа, щатите подкрепили Байдън осигуряват 80% от БВП на САЩ. Подръжниците на Тръмп са предимно нискообразованите, които искат америка да стане велика отново, като се преразпределят парите на богатите, така че да има и за тях - съвсем като болшевишката революция едно време :)