71

Анонимен

преди 3 години

Овладяна ли? Ако това е статистика на всички където ходят на лекар, а ни будалкате...може. Оставам с впечатление, че другите болести изчезнаха. Започнете да водите статистика и за другите смъртни случаи. Катастрофи, инфаркт, инсулт, рак.

70

Анонимен

преди 3 години

Алчно чудовище наднича зад уродливия шут Борисов

69

Анонимен

преди 3 години

"ситуацията около ковид кризата в държавата е овладяна" ..пълни глупости

68

Анонимен

преди 3 години

До Бачкатор в PornHub 75ХА-ХА52% за Байдън и 44% за Трумпета.Ето така "води" Трумпи.Дори Мелания е гласувала срещу мъжа си...........хо-хо

67

Анонимен

преди 3 години

Едвали в ортопедията играят "корона" кючек? Айде вкарай малко логика! Ако можеш де! Аз да не съм инспектор гаджед да разследвам, аз питам коцето, той да опровергае и да каже къде и кога,ама май не може, и затова цял ден всеки се прави на ударен по темата

66

Анонимен

преди 3 години

"Костадин Ангелов: Ситуацията с COVID-19 в държавата овладяна"ХА-ХА-ХАБах ***'а му, Франция при същият брой заразени налага тотална карантина а ни сме били овладели..............СМЕХ !!!Боко и Ко лъжат като за световно.Друга тема е че повечето българи са телета и вЕрват.

65

Сата НАТО

преди 3 години

Оо, ето какво било!Парички трябвали, за да се овладее кризата! Нищо де, халал да са ви, със здраве да си ги арчите!

64

Веселяка

преди 3 години

Вече се съмнявам че този здравен министър е завършил медицина, защото лъже по бързо от влака стрела.

63

Бачкатор в PornHub

преди 3 години

Що никой не коментира изборите в САЩ?В момента гласуват. Тръмпета води май.

62

Клоунски Свят

преди 3 години

Е сега гледайте бройките (към 00:30 като излезнат на coronavirus.bg) как ще изтрещят да му дрискат на този долен ляв *** на лъжите.Прогноза - 3200-3500. 12-13 хиляди направени теста (това ни е абсолютния капацитет на тестване за ден).

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 73 Ти мислиш ,че си много интересен ли? А откъде накъде по дяволите ти налагаш мнение,че е Ковид отделение? Откъде накъде реши точно така. И ше им дадат да се снимат и сестрата ще ги поощрява? А знаеш ли кога е снимано - Не, доказателства - Не, къде е снимано - не знаеш, кога- не знаеш. Тогава какво по дяволите твърдиш .ПОсочи болница и отделение и дата и да търсим отговорност на тия измамни лекари!

60

Ситуачико

преди 3 години

СЛЕД КАТО ситуацията вече е овладяна и всичко отново е по "мед и масло", отваряйте дискотеките и да празнуваме. :)

59

Анонимен

преди 3 години

А бе много ясно, или клипчето е фейк, някой си го е снимал в къщи, а можеее и Мънгъров да го е режисирал! Не е доказано! Травматологията е!Няма кво да кажете, квото не ви изнася е фейк, не е доказано и така, замазана е работата, брат *** се гръмни или скочи от високо, да влезеш поне в статистиката на НОЩ, малко да им помогнеш с бройките, нищо лично

58

Ситуацията

преди 3 години

Е пропусната от овладяване.Направо е изтървана. Болните са само статистика явно. Вместо усилията да се насочат ъм силни превантивни мерки, те са насочват към внушението - разболявайте се спокойно, има легла. Затворете училищата!!!!

57

Анонимен

преди 3 години

Дайте линк към тази единна информационна система

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 63 Кючекът не е доказано по никакъв начин,че е Ковид отделение,сестрата влиза без сложена маска. Също така това може да е снимано във всякакво отделение, дори травматология или санаторуиум и никъде не е доказано кога е снимано,нито къде. Болницата е луксозна.

55

Анонимен

преди 3 години

Овладяна? Друг път! Затворете училищата!

54

Анонимен

преди 3 години

Абсурдна държава, ей, ха ха ха

53

Анонимен

преди 3 години

Коце, кючека? Що вкаравате, здрави хора, в болницата? Кой на командно дишане играе кючек, или в тежко състояние? Иначе болниците, изнемогвали, от кво, от мятане на гюбеци ли?

52

Анонимен

преди 3 години

Пак питам, че днес бг ми изтриха коментачето, нещо за кючека в ковид отделението да каже коцето, хората изглеждаха в много "тежко" състояние, а сестрата що беше при тях без маска, а ми правят отвън пърформанси със скафандри