35

Барселона

преди 3 години

И Милен Цветков е искал да остарее нали,само че не беше питал теб.Разглезени мамини синчета които си мислят че всичко им е позволено...Ще сърбаш това което си надробил...

34

Макарити

преди 3 години

Кво го държат тоя в Ареста. Легла в затвора няма ли, или и там всичко е паприкаж от Ковида.

33

az

преди 3 години

ИМАЛ НУЖДА БИЛ ДА Е СЪС СЕМЕЙСТВОТО СИ ?! А Милен няма ли нужда да е със семейството си ?!?! А Децата му жена му?!?! ТЕ НЯМАТ ЛИ НУЖДА.. ТОВА КОЕТО ИМАШ НУЖДА Е ДА ТИ НАБИЯТ АКЪЛА, ДОКАТО ПОЧНЕ ДА СТАВА ТЕЧЕНИЕ МЕЖДУ УСТАТА и краката

32

Кръжок по право

преди 3 години

Превъзпитанието на дееца не е единствената цел на наказанието, което много често се забравя. За съжаление и от правораздавателните органи. Чл. 36. (1) Наказанието се налага с цел: 1) да се поправи и превъзпита осъденият към спазване законите и добрите нрави, 2) да се въздействува предупредително върху него и да му се отнеме възможността да върши други престъпления и 3) да се въздействува възпитателно и предупредително върху другите членове на обществото.

31

Анонимен

преди 3 години

Малко ми намирисва на пр сценка тая работа с цялата медийна пушилка. Видите ли съдебната ни система работи. То е ясно че няма да го пуснат вкъщи сега.

30

Милиционер

преди 3 години

На този етап няма съдия със здрав разум да пусне тоз келееш под домашен арест. Малкото момче на мама ще лежи, това е ясно. Въпроса е колко? Сега предполагам адвокатите работят в посока престоя в затвора да бъде около 5 години. Излезе ли присъда започва операция даване на пари по етажите на ГДИН.

29

ДДРОнег

преди 3 години

"Той посочи, че Николов трябва да остане в изолация, докато цялата система му въздейства да се превъзпита."Вярвате ли си ?!Има ли превъзпитани и колко са процентно?!Ако са около 10-20%, колкоот предполагам, нещо Ви куца системата, ако Ви е грижа , де !!!

28

Всъщност

преди 3 години

В случая няма значение, но за да не стават недоразумения - предумишленото убийство е квалифициран състав на умишленото.

27

Стефан Христов

преди 3 години

До Кен Киси:А междувременно - всяка нощ при Бай Ставри в ЦСЗ, че и той е човек, я! Е, може и кметът на Симитлидо се пооблажва...

26

Анонимен

преди 3 години

До В. УзуновАКО се случи на детето ти да те видя така ли ще разсъждаваш.

25

Анонимен

преди 3 години

Ама много нежни тия социалистчета бре...

24

до до 15

преди 3 години

Абе зле, каква е връзката с корона вируса и комплексите на наркоманчетата,които като се надрусат, си въобраяват че света им принадлежи, винаги осъзнават какво биха сторили на другите хора,но това не ги интересува,защото са ***. Та едното изречение е: как един дрогиран т.флек ще се блъсне с 100 км/ч в спрял автомобил на червен светофар и причната според болният ти мозък е че по време на корона кризата всеки трябва да си е бил вкъщи и само такива като вас да правят каквото си

23

циник

преди 3 години

И децата на Милен имат нужда от баща, но той им го отне завинаги. Око за око.

22

В. Узунов

преди 3 години

Ейй какво го натиснаха това момче та все по арестите. То и Милен не беше стока и се заяждаше със зрителите.Ами станало,станало.Няма да излезе Цветков от гроба ,че вкарали пича в затвора.

21

Анонимен

преди 3 години

На оня дрогирания във Варна,който миналото лято уби балетиста ,без спирачен път го осъдиха на 6 години. Така ,че и Кристиан ще получи толкова.

20

до 19

преди 3 години

Абе в интерес на истината има доза истина в този коментар. Тогава ситуацията беше пълен локдаун и двамата се отрепаха на празния път. Колкото е било неправилно излизането на единия, толкова и на другия. Не защитавам наркомана, той ще лежи- това е пределно ясно. Въпросът е колко и за какво ще е осъден- умишлено или не. А относно нещата, които говореше и проповядваше Милен, огромна част от тях бяха пълни глупости тип "Земята е плоска" (особено за КОВИД-19 и маските).

19

Анонимен

преди 3 години

Лошото за него е ,че го заснеха и катастрофата беше луда. Това настрои хората. Ако нямаше видео и го беше блъснал челно при изпреварване или докато пресича , нямаше да има чак толкова атаки срещу него.

18

Анонимен

преди 3 години

До до 15Кое е невярно???????ТОЯ НАРКОМАН МОЖЕ ДА ТЕ УБИЕ И ДОКАТО СИ ИЗХВЪРЛЯШ *** ПРЕД БЛОКА..НЯМА ЗНАЧЕНИЕ МЯСТОТО,А ПОДОБИЕТО НА ЧОВЕК,КОЙТО НЕ МИСЛИ С ГЛАВАТА СИ,А С ДРОГАТА СИ..МИЛЕН МУ БИЛ ВИНОВЕН,ЧЕ НЕ СИ СТОЯЛ В КЪЩИ..***...

17

Кен Киси

преди 3 години

Каторга на нивата и животновъдството 3 дена седмично. След това два дена - санитар в психиатрично отделение за тежки зависимости. Събота и неделя - санитар в отделения с тежко пострадали от ПТП. След 10 години на свобода. Доживотни изненадващи проверки за опиати в кръвта. Ако се открият още 10 години на същия режим. Трети път - до живот.

16

Анонимен

преди 3 години

Семейството на убиеца са толкова нагли , че час са си наели форумни *** да защитават убиеца!