43

Анонимен

преди 3 години

Разбирате го на опаки. В нормалната си среда мюсюлманите са радикализирани по презумпция. Следва процес на де-радикализация в малкото останали светски държави населени с тях, но заплахата за връщане към нормалното им състояние непрекъснато дебне там. Виждаме го в турция, да речем. Когато минат границата и влязат в европа този радикализъм не остава зад тях. Дори "умерените" мюсюлмани ще си стоят кротко докато радикалните ражат глави и размахват вдигнат пръст, видяхме го в Сирия. Нямат място тук

42

Ива

преди 3 години

Надявам се няма да изтрият коментара.. Дойче Веле е лява медия, като повечето в Герамния.Исляма няма да се промени. следващите 15 години около 200 Милиона Араби ще са в излишък - Професор Гуннар Хейнсон "Военнен Индекс".Относно Радикализацията - роботите идват, автоматизация.В момента имаха проблеми да си намерят работа и реализация в Европа.Средният Коеф на Интелиг на арабите е около 82-84 според страната.Под 85 се води неспособен да учи. Просто са излишни и на социални помощи.Фрустрирани

41

ссс

преди 3 години

Те са си такива освен разрушение за тях друго няма.

40

Анонимен

преди 3 години

яка работа е исляма - я как по съседски си решават на кой ще резнат главата.а имама - ни лук ял ни духал.

39

ГосТ

преди 3 години

Цялата тая работа се случва благодарение на дребните и средни търгаши, представители на капитализма. Тази низша прослойка не само,че укрива данъци и краде от държавните и европейски фондове, но напълни Европа с мюсюлмани. Използва ги, и ги захвърли. А сега те търсят мъст. Решението е пълното унищожение на абсолютно безполезния малък и среден бизнес от големите корпорации, които да бъдат под строг държавен контрол. Религиозните общности трябва да минават цензура.

38

анализатор

преди 3 години

Ако се образовате относно исляма,ще проумеете,ча това е една извратена философия,в която няма нищо хуманно и демократично.Унищожението на исляма е неизбежен,защото иначе човечеството ще "ЗАМРЪЗНЕ",И ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ.Това е религия,която превръща родения човек в звяр.Само заблудени мозъци могат да се надяват,че има ислям с човешко лице.

37

Анонимен

преди 3 години

комунизма се оказа най-големия разпространител на исляма.опитаха се да направят всички атеисти, а като се срина строя, се оказаха ислямисти.

36

Кера

преди 3 години

До ДодоАбсотютно точен коментар! Да бъдеш апологет на джихадистите, които търкалят глави на хора по улиците на Европа е падение.

35

ГосТ

преди 3 години

Когато японския бизнес поиска бежанци и емигранти за евтина работна ръка, Шиндзо Абе официално заяви, че тези хора не могат да бъдат интегрирани и даде за пример проблемите във Франция. И посъветва бизнеса, ако няма достатъчно работна ръка да използват повече механизацията и изкуствения интелект.

34

Додо

преди 3 години

"Пише Дойче Веле"=======Дойче Веле от години не е новинарска агенция, а индокринационна трибуна за пропаганда на Глобализъм. Вероятно затова и за никой нормален човек няма да бъде странно, че и с тази си фалшива и пропагандна статия отново подмолно защитават Исляма и главорезите, позиращи за "сирийски бежанци". "Кой" ги бил "радикализирал"? Демек, "причината да се търкалят прясно отрязани човешки глави посред бял ден във френските градове не е нито в Исляма, нито в бежанците, а в някой друг"

33

Анонимен

преди 3 години

Франспрес, забелязвам ментална деградация водеща до психично/клинична терапия.

32

Анонимен

преди 3 години

ясно е, че френските гейове, като Максрон, са скрити ислямисти.

31

Анонимен

преди 3 години

френското петле ойде у ряката.

30

Анонимен

преди 3 години

И какво ще направи Льо Пен...Същото като Тръмп...нищо.Комунистите са завладяли света ,а те харесват исляма.Т нар десни могат само да съжаляват и да говорят истината,но не следва нищо.Ислямизацията продължава.

29

Анонимен

преди 3 години

Куантанемо Бей ги очаква с отворени обяия и рехабилитационни процедури, да зсповядат когато пожелаят.

28

Пасивния хомосексуал

преди 3 години

Макрон само преди 6 месеца зяви че предпочита индуси и африканци пред Българи и Украйнцикорабчетата на юдо-масона Сорос от 2016 превозват по 35 000 от тези ммаймуно-човеци на месец до бреговете на европаа вие овце покорни продължаваите да си траете и да се снишавате - покорна главица сабя не я сече - нали така робско племе

27

помашки мелез

преди 3 години

Брато.....Martin Bormann....харесва ми ника ти.....от Разградско ли си?

26

Анонимен

преди 3 години

Да бяха гласували за Льо Пен

25

Анонимен

преди 3 години

Французите от 40г не правят друго освен да рекламират исляма.

24

Анонимен

преди 3 години

Преди да направят свое Гуантанамо да вземат да закрият парцала Шарли.