21

123

преди 3 години

Всички трябва да излезнат на протест срещу психопатите управляващи света. Цирка с ковида е заради отровната ваксина

20

Анонимен

преди 3 години

Вирусите са едни от най-многочислените форми на живот на планетата, никакви мерки от тоя тип не могат да ограничат вируса, туй е фактически невъзможно. Маските са глупост ако вируса работи на генетично ниво Срива в работата на определени вълнови генетични програми довежда до срив в работата на физическите генетични програми ДНК. Жизненият цикъл на организма се нарушава и настъпва смърт. Вирусолозите и генетиците от щаба трябва да работят заедно върху тоз голям проблем, а не да чакат наготово.

19

Анонимен

преди 3 години

А бе Бау, толкова като милеете за болните що не отказахте 1200 лв. пътеки в полза на заразените, що не си дарихте 1000 лв към заплатите пак на заразените, що първо ме зяпате в ръцете като отида на лекар и после ме питате какво ми има? Никой не отрича вируса! Отричам с главно "О" това, че ви пука за някой друг, осен за собствения ви джоб!!

18

Анонимен

преди 3 години

тия само улесняват Китай, който пусна бойния вирус и те балъцитее ходят да протестират без маски... няма такава дебилщинаааа

17

Анонимен

преди 3 години

идеално, още тъпаааци моля доброволно да се заразят и да освободят планетата от присъствието си

16

Мангъров

преди 3 години

Започнаха да се събуждат най-накрая. Браво.

15

Талмудокабалист

преди 3 години

"Защо украсявате статията с данни за брой заразени и жертви?"Така ги учат в НПО централите - елементарни ционистки похватчета за размиване на истината.

14

Споко, споко

преди 3 години

Още два (2) дни и Тръмп идва. Приготвихте ли раираните пижами, пландемисти и ковид хипохондрици?

13

Архангел Псувнаил

преди 3 години

Бай Грантьо пак взе да баука. Безполезно разбира се като койот на месечина. Ще лаеш още само два дни, Грантьо. Капиш?

12

Тавариш НПО грант

преди 3 години

То без това всякакво лечение се плаща, така че си изсмучи друга опорка от пръстите. Може например да започнеш с призив за безплатни пср тестове за всеки желаещ.

11

Да баукащ деебил

преди 3 години

"Погледни си образованието и професията и пак си помисли дали е уместно да спориш с лекари :D"Имаш нещо против професията ръководител полети, така ли? Непрестижна ли ти се струва или с нисък образователен ценз?

10

Анонимен

преди 3 години

Ало баукащият лекар, Мангъров какъв е бе, да не би да е арматурист, та спориш с него. Нещастниик

9

Анонимен

преди 3 години

До Бау: Лекарите не са нищо по- вече от лекари. Което не значи, че пращят от мозък. Образованието ми не е твоя работа. Факт е обаче, че предпочитам да споря с по- умни от теб. Във форума такива дал Господ колкото искаш!

8

Анонимен

преди 3 години

А бря ..любимите и бежанци протестират ли )

7

Бау

преди 3 години

До 10Погледни си образованието и професията и пак си помисли дали е уместно да спориш с лекари :D

6

Бау

преди 3 години

До Споко, спокоот къде идва? Той си е там и си беше там по време на кризата. Отрича отрича и накрая се разболя. Спасиха го, защото е президент.

5

Анонимен

преди 3 години

До Бау: Още по- жалко е да се надценяваш и да подценяваш всички останали.

4

Ss

преди 3 години

Да подписват декларация, че не сакат ги лекуват ако се разболеят и ако заразят хора около тях доброволно да им платят лечения, страдания и т.н. и да щъкат ! ! !

3

Бау

преди 3 години

По целият свят има елементарно мислещи хора. Това да отричаш, че има вирус, защото не ти се вярва, че може да се случи е доста жалко. Това са си мислиш, че са се наговорили стотици хиляди да те ... лъжат е още по-жалко.

2

айдееее,

преди 3 години

и Германия се събуди. Испания, Италия, Англия, У нас...Скоро Гърция.Стига вече лъжи.Стига вече затвор.Оставете ни да живеем.Вашите интриги и интереси не ни интересуват.Камъни има много, остри ръбати.Като не искате да слушате народа и не ви увират главите, ще вземем да ги целим, както правят в Италия и Испания