76

Активист на БСП

преди 3 години

Да напусне по-бързо,че Дупнишкио Фантомас да не я повреди !!!

75

Анонимен

преди 3 години

Остави, че се варди в болница, ами се натрексе при "отвратителния" Мутафчийски във ВМА, когото левите наричаха и възпяваха Мангъров.Що не отиде сега при Мангъров да я лекува с чайчета и асперин?

74

Анонимен

преди 3 години

Има и други болни политици но сега се вижда кой какъв е.може да е всякакъв но Бойко си е в къщи.А реално има кардиологични проблеми.Но иначе пак е виновен сигурно .А кака се варди в болница .Без особени проблеми.Евала како.всичко все още си е ЦК на БКП на Позитано.

73

Лечението

преди 3 години

...с ремдесивир е 5 дни в болница и 6 флакона по 810лв. единия, значи = 4860лв. Това са джобни пари за приватизаторката Корни. Но за мен и за вас??? Дали? Защо всички политици са по - равни от другите?

72

Анонимен

преди 3 години

Стабилно е,когато линията на кардиограмата е равна..

71

Катерина

преди 3 години

Как не я е срам! Как не ви е срам, всички вас от т.нар. политическа класа!33-годишен човек си отиде, защото му отказаха прием в болница. Докога ще има равни и по-равни? Какво е състоянието на другарката Нинова - с дихателна недостатъчност ли е, че е хоспитализирана? Хората умират по къщите си, в медицинските заведения е пълен хаос, но да, за такива като Нинова места се намират.Гнус ме е от вас!

70

Анонимен

преди 3 години

Цялата тази пасмина левица или както там се наричат са свикнали и имат огромно желание някой да им "подгъзува" както викат македонците.Взема легло на крайно нуждаещи се но хич не и пука .Тя е с мотото аз и моите роби електората.Човек много повярвал в себе си .Нямаше толкова проблем с този вирус само ги плашел генерал премиер.Говори само за страх .А сега какво трепери за жалкия си животец и се насира от шубе в болницата.Вярно не знаем за състоянието в което се намира но фейса и показва че е ок

69

Този боклук

преди 3 години

се изхвърля на бунището, или се пуска в канализацията.

68

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ЛЕКУВА СЕ ОТ СТРАХ ,БЕ ...!ШЕ И ОТСЛАБНЕ ТРЪТКАТА , АКО ПРОДЪЛЖАВА ДА УМИРА ОТ СТРАХ!

67

Анонимен

преди 3 години

Е тя от кво се лекува като няма симптоми? Я я пращайте да си ходи у дома и да си чака появата на симптоми като нормалните хора!

66

ОТ КВО Е ПОРАСНАЛА

преди 3 години

..ОТ ТРИКРАТНИЯ АНЕКС ЗА СВАЛЯНЕТО НА ЦЕНАТА , КЪМ ПОКУПКАТА НА ТЕХНОИМПЕКСА ЛИ...??!!ЩО НЕ ДАРИ ПОНЕ НЕКОЙ ЛЕВ ОТ ТЕХНОИМПЕКСА НА ВМА....!!?ТАЯ , ВЕЩИЦА ГИ ПЛЮЕШЕ ....А , СЕГА ТЕ И СПАСЯВАТ ЖИВОТА!

65

До 69

преди 3 години

Само политиците ли са " пораснали" спорид теб?? Аз мисля, че са се смалили като Човеци, понеже са доооооооста деградирали.

64

Анонимен

преди 3 години

САМО УМСТВЕНОТО СЪСТОЯНИЕ НА СОЦИАЛИСТА Е НЕСТАБИЛНО

63

до 34

преди 3 години

Аха, да, точно така. На президента на САЩ са му дали тестово лекарство... демек рискували са - ако президента на САЩ се гътне от хапчето - гътне се... Ти сериозно ли си вярваш в това??? Може и да е било тестово, но явно е дало резултати! Никой в щатите няма да си експерементира върху президента, смехурко!

62

Дедо

преди 3 години

Брех, чета коментарите и виждам как се излива народната любов към Корнелата.

61

Анонимен

преди 3 години

На всичкото отгоре за капак, Нинова с цялата си безочливост от март месец не спря да бълва змии и гущери срещу щаба и ген.Мутафчийски. Обидите са толкова много, че 1 седмица мога да пиша и няма да ги допиша.Та в общи линии нали генерала бил коремен хирург и нищо не разбирал от Ковид19!?Що сега при него търчат всички от Позитано 20 и Парламента?Как един от тях не потърси Мангърката?Що така, бе Курнииииии? Що копаеш под дъното? Ами един бъди човек! Изправи се и освободи леглото като си добре!Аман!

60

НАЛИ Е СТАБИЛНА ,БЕ.

преди 3 години

КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ТЪРКАЛЯ ТЛЪСТИЯ *** ВЪВ ВМА??!!!ЯВНО , ТРЪТКАТА И ТРЕПЕРИ ОТ СТРАХ , ДА НЕ ФЪРЛИ ТОПА....!

59

ЗАЩО Е ВЪВ ВМА?

преди 3 години

ЗАЩО ПРЕМИЕРА СЕ ЛЕКУВА У ДОМА ...А ТАЯ ЧЕРВЕНА ВЕЩИЦА СЕ ЛЕКУВА ВЪВ ВМА?!!МОЖЕ БИ ЗАЩОТО , КАТО ВСЕКИ КОМУНИСТ , СЕ СТРАХУВА ЗА ЖАЛКИЯ СИ ЖИВОТ !В ТАЗИ ПАРТИЯ -ВСИЧКИ СА СТРАХЛИВЦИ И АЛЧНИ НЕГОДНИЦИ!ГНУС МЕ Е ОТ ТЯХ!!!

58

Браво

преди 3 години

Що разкарват материала из общинските болници. Що не карат и харата от материала във ВМА а само богоизбраните. Чакаме кога ще стоварват материала при Мангъра. Нещо се покри гуруто на Корни за Ковида. Нещо не разчита на него като се разболя. Явно е гуру само за овците на партията.

57

Анонимен

преди 3 години

Какво ме занимават с тоя партиен секретар? Какво изобщо ни интересува нейното здраве? Ако е болна да се оправя.