22

Ами...

преди 3 години

Срещу такива щуротии си струва човек да се бори, дори с оръжие, ако е необходимо. Демокрацията е в опасност. Вирусът е само претекст.

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19О, на мен нищо няма да ми стане, но ако тръгнеш да пишеш доноси срещу мен, нищо вече няма да ти стане. Никога.

20

Хммм...

преди 3 години

Ако някой л*айномет, подобен на вашия ме качи в интернет, ще го ОСЪДЯ директно.Отиваме на СЪД, ако ме снима някой отстрани, без да ме пита. НА СЪД!

19

Анонимен

преди 3 години

Ако трябва и цялата държава да се затвори.На никой нищо няма да му стане за 1 месец.Китайците пребориха вируса,а са 1,3 милиарда,а ние 7 милиона се лигавим като малки деца.

18

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Така се руши докрацията - с глупави забрани, настройване на една част от обществото срещу друга, толериране на доноси... Естествено срещу някакъв общ враг. В случая не са евреите, не е световния капитализъм и империализъм. Сега си имаме CoViD-19.Всичко друго си е по старата, добре изпитана през вековете диктаторска схема. До болка позната.Пфу! Маскари!

17

АнонимеН

преди 3 години

НЕОДОБРЯВАМ ОГРАНИЧЕНИЯТА , ЗАЩОТО ПО ТОЗИ НАЧИН СЕ ВМЕНЯВА ВИНА НА ХОРАТА , ЧЕ ТЕ СА ВИНОВНИТЕ!!!А ВИНОВНИЯ Е САМО КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ КОЙТО ПУБЛИЧНО СИ ПРИЗНА, ЧЕ СА РАЗРАБОТВАЛИ В ЛАБОРАТОРИЯТА В УХАН ВИРУСИ С ЦЕЛ ДА ГИ НАПРАВЯТ ПО ЗАРАЗНИ!! И БЕЛЯТА Е СТАНАЛА НЯКОЙ ОТ РАБОТЕЩИТЕ СЕ Е ЗАРАЗИЛ И ГО Е ИЗНЕСЪЛ И ИЗВЪН ЛАБОРАТОРИЯТА!АКО ЕДИН СТОПАНИН ИМА ЗЛО КУЧЕ КОЕТО ПУСНЕ НА СВОБОДА Е ВИНОВЕН СТОПАНИНА НЕ ЗЛОТО КУЧЕ!ИЗВОДА Е НИЕ НЕ СМЕ ВИНОВНИ, А КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ!

16

В Студентски град

преди 3 години

Са червените фенери на София. Там ще те научат на много неща.

15

ПИК On Air

преди 3 години

ХАХСАГАЙАГХА - как само ограждате гражданите в червени кръгчета... леле мале. Надявам се да не сте се помислили за разследващи журналисти или дори за журналисти? Ако започна да снимам журналисти и да ги ограждам в червени кръгчета и да ги качвам в някой нов сайт, ще настане истински БУМ, а сайта ще стане най-посещавания в държавата.А пък ако започна да снимам политици, полицаи и държавни служители.. ще се счупи държавата за няма и един ден. С една дума - АМАН от *** и жълти сайтове!!

14

Анонимен

преди 3 години

Тъпите протестъри пак налазиха във форума.

13

За доноси

преди 3 години

Има официален сайт - хелпбук. Реакцията на органите обаче закъснява. Гледам как действат комшиите - при подаден сигнал те арестуват, до два дена получаваш обвинение от прокурора и за 30 минути съдът произнася справедлива присъда.

12

До 10

преди 3 години

И в Германия го правят,но не се смята за донос.Понеже сме много толерантни към нередностите,затова пандемията избухна като бомба.Дано ти се размине вируса,но знай,че никой не е застрахован.

11

Анонимен

преди 3 години

А защо в студентски град например трябва да има нощни заведения?Да учат ли са отишли там или да въртят гюбеци до зори.Затова и образованието ни е на това дередже.

10

Анонимен

преди 3 години

върнахме сме преди 89 с доносите, тоя е без маска, оня работи след 23, обичаме си да си доносничим

9

Анонимен

преди 3 години

Дааа, сега ще кажат,че не се спазват и ще наложат вечерен час. После и той няма да се спазва и ще искат пълно затваряне. Станаха прозрачни.

8

АнонимеН

преди 3 години

НЯМА ДА ГО ПОДКРЕПЯ ЗАЩОТО ТОВА Е САМО ПЪРВАТА СТЪПКА!!ПОСЛЕ ЩЕ ЗАТВОРЯТ РЕСТОРАНТИТЕ СЛЕД ТОВА МОЛОВЕТЕ И КИНАТА СТАДИОНИТЕ СЪЩОИ ЖИВОТА НИ ЩЕ БЪДЕ ОТ РАБОТАТА ДО ВКЪЩИ И ОБРАТНО КАТО ЗАТВОРЯТ И ГРАДОВЕТЕЕ НЯМА ДА ГО ПОДКРЕПЯ ЗАЩОТО ЩЕ БЪДЕМ БЕТЕР ЗАТВОРНИЦИ А ТЯХ ПОНЕ ГИ ХРАНЯТ И ОТГЛЕЖДАТ БЕЗПЛАТНО А НИЕ СИ ПЛАЩАМЕ И ПАК СМЕ ЗАТВОРНИЦИ

7

Анонимен

преди 3 години

нЕма такава държаваНародее, народеееТия взеха публично да ни е..Срама нямат.То законите е ясно, че са само на хартия и за мутрите не важат

6

Факт

преди 3 години

Корупцията убива, събодете се....

5

V

преди 3 години

Задава се нова епидемия .Епидемия от безпаричие .Засегнати са основно държави които купуват ф16 на нереалистична цена ;) Ваксината се поставя чрез надупване и я връщаш цял живот .Амааа живи и здрави да сме .Нищуу че ще ни се иска да не сме ;)

4

Мери

преди 3 години

Закривай.

3

апел

преди 3 години

чалгари , чалгарки , миски и плейки на протест ! озвучаването ше бъде осигурено от тримата овчари и пайнера !