45

Анонимен

преди 3 години

Директорката носи отговорност за внесената в сградата на училището водка. Трябва да бъде уволнена незабавно.

44

ШибиРиби

преди 3 години

А как са вкарали водката в класната стая? Да не би учителя да им е вкарал . Директорката да се уволни а лекенцата в некое селско СОУ ..

43

от 45

преди 3 години

А идеята да се търси виновник е много глупава защото това е образователна система и трябва да работи като такава а не като правораздавателна система.Факт е , че има държави с 100 % -ва грамотност, т.е. няма тип ученик или модел на поведение които да е невъзможно да бъде образован , е ние България сме далеч от 100 процентовата грамотност, а и очевидно това не е цел вече.

42

Анонимен

преди 3 години

Отървали са се от него,защото е дал гласност на случилото се и така е уронил престижа на училището,нищо че въпросният престиж е кух.А безобразното поведение на "учениците" ще продължава, защото,те не само си остават ненаказани,но заради наглостта им е наказан невиновният.Как точно мошеш да пишеш на дъска и да следиш какво се случва в помещение 26 индивиди. Учителите са нормални хора,нямат очи на гърба си.И 2000 евро да направят уч. заплати,образование пак няма да има.Кучето скача според тоягата,

41

до 43

преди 3 години

Никой не обвинява учителя, иронията тука е че ученик в нарушение е класика още от Аристотел и въпреки всичко 2000 години след това има хора които не знаят как да се справят с ситуацията, учителското обвинение е просто демо на неумението да се справят с ситуацията.Професионалисти които не знаят как се действа професионално, забавно е.

40

Анонимен

преди 3 години

Момичето се объркало мислело , че е часът по химия .

39

Аз

преди 3 години

Вижте, сега всички, ама всички ще обвиняват учителя, да наистина ако ги е видял и не е предприел нищо носи вина, но да ви кажа какво би се случило с родителите на тези ученици в нормална държава(което съм го виждал многократно с очите си), биват глобен автоматично от800 до 1500 Евро с последно предупреждение за ученика. А тук умират от страх родителите да стачкуват срещу управата. Така че продължавайте да обвиняват учителя.

38

Сър Джеймс

преди 3 години

Ами ... българи(яcтpe6oви) сър, образоват се!

37

Сър Джеймс

преди 3 години

Ами ... българи сър, образоват се!

36

възроден българин

преди 3 години

До Анонимен 32Прав си - за всичките неволи на българина турчинът е виновен. И за буренясалата му нива, и за празната му люлка, и за празната му копаня, и за кафивите петна отзаде на гащите му ... все турците са виновни!

35

Анонимен

преди 3 години

Не учителите превърнаха учениците в и.з,р.оди.

34

Анонимен

преди 3 години

До Ще пият и вИ против какво протестират? Против вродената им тъ--по-ти..я? Против липсата на елементарно възпитание и минимум обща култура?Питам!

33

Анонимен

преди 3 години

В БЪЛГАРИЯ МАТЕМАТИКАТА СЕ УЧИ КОЛКОТО ДА НАПДИСВАШ СМЕТКИ, А ХИМИЯТА КОЛКОТО ДА ВАРИШ РАКИЯ... ПОВЕЧЕ СЕ СЧИТА ЗА НЕНУЖНО, ИЗЛИШНО И ЗАТОРМОЗИТЕЛНО...

32

Анонимен

преди 3 години

Що бе, дезинфекцирали са се децата вътрешно срещу ковид! Епидемия има, навсякъде казват "Ползвайте дезинфектанти!" и те ползват, спазват мерките, стараят се! Кво толкова.

31

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 3 години

Тези ученици се подготвят за живота на своите родители - пияници по градинките, магистрални жрици и т.н...

30

Анонимен

преди 3 години

Пловдив е ромско село

29

Анонимен

преди 3 години

турци сър!!!

28

Анонимен

преди 3 години

А УЧЕНИЦИТЕ КАК ЩЕ БЪДАТ НАКАЗАНИ?

27

Ще пият и в

преди 3 години

часовете на титулярката, това е форма на протест

26

До 20

преди 3 години

Нормално нещо е за юношеската възраст е че вече не са деца и трябва да проверят защо възрастните са поставили разни забрани , какъв е ефекта от тяхната нарушение, има хора които никога не смеят да проверят и си остават деца и на зряла възраст но .Общи линии е нормално ние да забравяме ,че сме добри в днешни дни в професията и в личния живот именно на опита от грешки които сме натрупали а не от това че мама ми каза само така трябва да се постъпва и не е ясно какво е другото.Но за педагози да заб