30

Анонимен

преди 3 години

Кашгар?? 5 милионен град. Не съм чувал за съществуването му.__________Ами там 5-милионните градове се водят "среден провинциален град".

29

Анонимен

преди 3 години

Никой започнал световна война, не я е завършил като победител, тъй ще бъде и с другарите китайци, които ни пуснаха ( по самолетно- бизнес- туристическа) линия заразата, и се правеха на умрела лисица!

28

Право в целта

преди 3 години

Китайците вече са приели новия световен ред, затова там няма болни от Комеди-19.

27

Да

преди 3 години

Тестувам или тествам?!Първото е яко соц!

26

до 30 от славянин

преди 3 години

В жълтата раса индивидуализмът е на зачатъчно ниво, а във бялата е много развит, ако имаш хабер от езотерика там са обяснени етапите на еволюцията на човека, човек първо е стадно същество, после става индивидуалност, в жълтата раса, за разлика от бялата творческите способности са слабо развити, развити са подражателните! И спокойно, ОТГОРЕ не са предвидили светло бъдеще за жълтата раса, макар че привидно изглежда така!

25

Анонимен

преди 3 години

Само си чешем езиците, но Китай целенасочено и много методично успява да се справя. Укротиха вируса, икономиката вече им работи на макс, няма това онова, тоя иска, оня не иска. Законите са им безмилостни. Скоро до 10-15г. икономиката им ще отвее западната и ще станат световни лидери. Ей... ще ни завладеят тия, нямат спирка. Все си мисля че Тоя вирус е изпуснат съвсем неслучайно именно от там, за да съсипа запада. И явно плана си работи много добре... Предположение все пак...

24

до 25 от славянин

преди 3 години

Да говориш за ''човешки живот'' в държава като Китай е меко казано неадекватно!

23

славянин

преди 3 години

Трябва ли пак да повтарям: всеки, който иска да си ''живее живота'' без страх от вируса да се изнесе към Северна Корея, там вируса не вирее понеже има дисциплина, в краен случай да се към Китай!

22

Анонимен

преди 3 години

Да, в Китай могат всичко, не знам кой още не го е разбрал.

21

Анонимен

преди 3 години

В Китай ,че някакъв военен си позволил да навърти повече километри на служебен автомобил за лични цели ...,вече го няма !

20

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

До Анонимен 22Добра идея! Знам един заразен в Банкя,и няма да е лошо да почнем с него !

19

славянин

преди 3 години

Един *** въпрос, какво предпочитате: да сте свободни и да се заразите от вируса или да сте концлагеристи в концлагер и да не се заразите!? Аз предпочитам първото, просто въпрос на мироглед, ценностна система и екзистенциални нужди!

18

Анонимен

преди 3 години

Заразените в Китай ги разстрелват на стадиона и заразата спира веднага!

17

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Алоуууу, китачетата,изпускате купоня на втората вълна! Оп, чакай, вие не сте в ЕС и кинти за вас не са предвидени! Ясно, начи привас няма да има втора вълна!

16

хаха

преди 3 години

Хахах "тестУваха" :))) Ти на колко си години ***, Зелке. Това е архаична форма и вече не се употребява. Пише се *тестваха*.

15

Анонимен

преди 3 години

Фейк нюз! Вирус няма, Земята е плоска, самолетите ни обгазяват, маските са запушване на усти! Всичко е, за да ни сложат чипове.

14

славянин

преди 3 години

Всеки възхитен от китайския начин на живот просто да се изнесе натам, а ако иска и в съседна Северна Корeя, там пък въобще няма нито един заразен и хората си ''живеят живота''!

13

Просто е

преди 3 години

Просто е - има ДИСЦИПЛИНА!При нас - нищо общо!

12

a

преди 3 години

Бля, бля, бля. Китайската пропаганда. И кво тези 183 души са живели в изолация ли? И за това не са заразили други или....?

11

Това нищо не е

преди 3 години

Тук в България от има няма 6 млн. население ще тестват 8 млн. и ще изкарат 7 млн. заразени хахааххаа.Само лаборатории Лина и алчните докторя да са доволни!