55

Чудя се

преди 3 години

Как може да се пишат такива лъжливи и подвеждащи заглавия, неотговарящи на истината?!*** ли са нашите журналисти, или преднамерено лъжат и манипулират истината?!

54

Харизанов

преди 3 години

След ново убийство на чернокож от полицаи ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^По-скоро след ново нападение над полицаи от чернокож.

53

Анонимен

преди 3 години

Евроамериканците крадат от държавата и чрез държавата САЩ. Бедните американци не могат да крадат като тях и са принудени да крадат от улицата и магазините.

52

Анонимен

преди 3 години

Ако полицаите са афро и те какъв расизъм има, след предупреждение че ще стрелят и изпълняват задълженията си? Или расизъм вече се определя когато някой иска да граби, убива и т.н и законната власт му попречи?

51

Анонимен

преди 3 години

Другите са евроамериканци.

50

ДДРОнег

преди 3 години

До АнонименБе това май не са "американци", а "афроамериканци" :):):)Може би "американците" са по-богати :):):)

49

Анонимен

преди 3 години

Къде са им стоппатроните? Тийзърите?Не могат ли от 2 метра да уцелят краката?

48

Анонимен

преди 3 години

САЩ са зла империя и разпада им е неминуем. Ценностите които наложиха на света доведоха да катастрофални последици за цивилизацията. Свят посветен на парите и на егоизма доведе до идиoтокрация, а разни шоумени и сенилни старци са профетите на дясното и лявото. Цирк дьо САЩ.

47

Къде е убийството?!

преди 3 години

"Полицията съобщи, че в понеделник следобед двама нейни служители са се отзовали на сигнал за мъж с оръжие в кв. Кобс Крийк в Западна Филаделфия.Говорителка на органите реда заяви пред АП, че мъж, впоследствие идентифициран като Уолъс, е държал нож и се приближил към полицаите въпреки техните предупреждения да свали оръжието. В резултат бил прострелян в рамото и в гърдите."

46

Анонимен

преди 3 години

Американските полицаи са страхливи. В Европа щяха да бъдат осъдени за превишаване на правата си.

45

Анонимен

преди 3 години

Виждате как американците крадат и са бедни.

44

Анонимен

преди 3 години

Кога ще видя застрелян китаец затова че краде технологии и работни неща нещо много по опасно от чифт кецове

43

ДДРОнег

преди 3 години

Полицията защо не стреля по грабителите на обувки ???Колко американски полицая трябва да внесем, за да си решим проблема с нашите "авроевропейци" ?

42

Анонимен

преди 3 години

Чернокожите се оказаха най- върлите расисти, това е истината.

41

Анонимен

преди 3 години

AfroUSA si otiva spete spokoino deca.

40

Пълен смях

преди 3 години

Тия хуни не са спирали с набезите си от половин година. Какво "убийство", какви 5 лева?!Тия метежи почнаха от както ги полази Ковид епидемията и не са спирали цяла година. От време на време като умирише бъзито някой черноглав бандит и се почва с припева "Протестираме против расизма, черните имат права".

39

Една от Видин

преди 3 години

Да разбираме ли, че сега ще имаме още един черникож (да не използвам забранената истинска дума за името на тази раса) светец, след Свети Джордж з Флойд? По Нова Тв Ани Салич ще оплаче ли убитото Банту? БХК ще организира ли поредният парад на BLM в София? Кажете, че ми е важно да знам!

38

Анонимен

преди 3 години

Аз убийство не виждам от това, което сте написали, уважаеми ***.Става дума за употреба на огнестрелно оръжие от полицейски служители при защита от въоръжен нападател.Не може винаги, когато има някой прострелян да се пише, че става дума за "убийство".

37

Додо

преди 3 години

До Линкълн: За да отговорим на въпроса, първо трябва да дефинираме военизираният, сай-оп термин расизъм. Какви е това нещо?! Кой го измисля, налага и каква конотация има. Защо е негативна тя и какво цели? Когато човек безпристрастно анализира тези питания, стига неминуемо до дъното на проблема, а именно, че терминът расизъм е просто един инструмент за атака над Европейската раса и Християнството. Защото удря по етнонационалната кохезията и съвсем естествените родови преференции.

36

Анонимен

преди 3 години

До Киро ХПоредната манипулация - днес истината не е модерна, а да се мисли даже е забранено, модерно е да си секта либераст който рони сълзи за смъртта на разни престъпници и психари, защото били с по-тъмна кожа. Лошите полицаи решили да арестуват чернокож престъпник - каква наглост, какъв нациски расизъм, възмутително! Тези хора трябва да се толерират, да им се даде правен имунитет, за да може престъпния им "гений" да разцъфне.