136

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Мангъров се оказа прав, за разлика от Мутафчийски,"Особено като каза, че вирусът си отива Юни. Но няма страшно - Мангъров е лекувал 50 болни от Ковид, въпреки че Ковид не се лекува а болният си оздравява сам.

135

Доживотен

преди 3 години

Даа, тези протести изпозаразиха България и най-силно София!!!Няма друго обяснение, защо половината случаи са точно в София!Вярно се оказа смъртоносно отровно Триото!Триото, Мангъра и Шофьора заслужават линч, а ако оцелеят - диживотна каторга!Това са хиляди умишлено отнети животи! В Щатите присъдите са кумулативни - за всеки отделен живот по 20 години. Тези ще направят по 20 000 год. затвор. Да живи и здрави да ги изкарат, .под крилото на.Бай Ставри.

134

Анонимен

преди 3 години

Мангъров се оказа прав, за разлика от Мутафчийски, който ще преди 5 месеца каза, че ще измираме яко. Е? Едвам насилват бройката до 40/ден по телевизията. Вече се чудят откъде да намерят покойници, за да им припишат ковид.

133

Грижовно

преди 3 години

Много отворени, тези които бачкат на Запад! Този като от 10 год. работи за германската здравна система, защо не напише писмо на Меркел, ами пише на Борисов. Ами освен аз да напиша едно писмо със съвети към Меркел, че и те не се справят много добре. Загрижен съм за германците!

132

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 139Може би тези пенсионери нямат кой да им пазарува храна. За болничните не е лесно също. Работодателят ще дава ли за всяко кашляне да не се ходи на работа? Обезщетението за болнични не е пълната заплата, особено за тези с осигуровки на МРЗ и хората с над осигурителния праг. Какво би казал, ако 10 дни болничен(карантината) ти струват 500лв по-малко доход?Не всеки може без да пазарува храна, не всеки може да работи затворен вкъщи или да не ходи на работа. Наистина болен е друго.

131

Гробовното Трио

преди 3 години

Заслужи името сиС парите на ЧерепаИ подкрепата на Фигуранта муИзбиха стотици Българи!Разплатата иде!

130

реалист

преди 3 години

Мутро, твоята шайка от НОЩ се похвалиха преди месец, че са контролирали измислената ви пандемия. Сега защо не я контролират? Какво им пречи? Или са манипулатори като теб. Оставка, съд, конфискация и затвор.

129

Анонимен

преди 3 години

Мутафчийски се оказа много прав за разлика от мeнтето Мангъров и *** тук...

128

Литекс-София

преди 3 години

Колкото лекари, толкова мнения. Казва човекът от собствен опит, а Бай *** (който не е никакъв лекар, не вярва в превантивните медицински изследвания, почти не ходи на лекар, защото се лекува с рИкия и крем "Здраве") е готов на всичко чул-недочул да го опровергае. Той ли ще учи Бай *** - той знае всичко и не вярва в нищо. Колкото хора, толкова мнения...ролята на кибиците е да мисли и прецени кой какво казва и от каква роля го твърди. Оглупява и озлобява нацията!

127

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера защо хората които имат признаци на вирусни инфекции просто не остават в къщи като вземат бележка или болничен от лекар и да се лекуват.Това се отнася и за възрастните пенсионери които хем били рискови, хем нямали пари, хем имат разни болести, хем кашлят и имат хрема, но не спират да бродят по магазините, Даже си сваля маската в лидъл, изкашля се нагло пак си я слага и пак почва да рови като невидял наглия български пенсионер така че работещите хора да не могат да напазаруват

126

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Борисов-3 е пълен провал.Много са нагли освен че безочливо крадат гербери - майстори разни, автоджамбази, чалгаджии, таксиджии, старшини пенсионери, разните му охранители половин милион били ай си....

125

като щастието е

преди 3 години

До България тича след бСамо да го гониш и ще го стигнеш на мукавей! - Николай Хайтов

124

Анонимен

преди 3 години

Некадърно правителство, всеки ден нова заповед обратна на заповедта от предишния ден. Епидемията се разширява, адекватни мерки няма, а някакви плачат за строги мерки, без да си дават сметка, че строгите мерки на мутрите са и неадекватни.Честно казано по-малоyмна заповед от тази на министъра за отваряне на местата, където се заразяваме и спиране на плановите операции на базата на фиксирана дата 23 октомври, досега не бях виждал.

123

Анонимен

преди 3 години

Поредния мега разбирач на който се дава трибуна! Таблов анестизиолога тръгнал да дава експертни съвети как се бори епидемия - смешно, несериозно и лъхащо на простотия звучи всичко това. А това че от 10 години бил Германия, очевадно според колосите на мисълта от днесбг го прави разбирач по всякакви въпрос - трагедия.

122

11

преди 3 години

До Програмист Слушай *** , няма мрънкочи а има балами , които ГО търпят !

121

До 126

преди 3 години

Абе,ти още ли си жив?Нерде Ямбол,нерде Стамбол.Кога е било Чернобил,та ще го дъвчеме докато сме живи.И не е верно,че са си замълчали.Бях дете и ни забраниха да ядем плодове и зеленчуци .Иззети бяха всички зеленчуци от магазините.Накараха ни плътно да затваряме прозорците.Е,имало е и други мерки,за които не си спомням.Можело е и още да се направи,но не са си мълчали.Ясно ли ти е,деменцио?

120

8

преди 3 години

Борисов не е след бурята ! Борисов е извън бурята ! А трябваше да бъде начело на щаба !Защото проблемът е системен т.е. засяга всички елементи на системата даржава , общество , без никакво изключение .И в този смисъл , както вече писах , борбата не е по силите на едно -две министерства , а на цялото правителство !Но , трябва да си учил малко по тези управленски технологии , а не само да джипкаш и подхвърляш на баламурниците левчета от джипката !Ето ти госега резултата -катастрофа !Но го държим

119

Анонимен

преди 3 години

Щото вожда го е страх да предприема по-твърди мерки да не му падне главата предизборно.

118

Програмист

преди 3 години

Като няма мерки - рев "Държавата нищо не прави!"Като има - "Диктатура!!!"Винаги ще има мрънкочи...

117

Фактите !

преди 3 години

Имам съмнения за верността на тестовете в Бг ! системата май е , ''ТУКА ИМА , ТУКА НЕМА", ама за всеки случай ,.... ИМА !За 1-ва група , карантина 2 дни .За 2-ра група , ....10 дни .За 3-та група ,.....14 дни . Защото 2=10=14 , и математиката затриха политиците , в Бг .Също и половината на 1 000 не било 500 , за едни е 300 , за други 800 !МЕРСИ !