219

Въпреки,че Мангъров

преди 3 години

е хванат в лъжа(казва че е влизал в отделението с болни от Ковид и то безмаска,а болницата категорично отрича въобще да е влизал),продължаватеда му пеете "осанна".Ето я на практика ерозията на общественото съзнание-доказана ситуация се отрича.Би следвало БЛС и другите институции,етичнакомисия и пр. да се сезират по случая.На този човек,лъжещ нагло по медиите,би следвало да бъдат отнети лекарските права и дори да бъде привлечен къмсъдебна отговорност за саботиране на здравеопазването.

218

ГосТ

преди 3 години

И тези решения за хоспитализация и навременно лечение, което спасява животи в развитите, богати и социални страни като Китай се осъществява с компютърна томография в зависимост от това дали са засегнати долните дихателни пътища.

217

Някой

преди 3 години

Мангъров 37г.стаж като инфекционист.Навярно има на идея какво се случва.Теориите на останалите професори барабар и смешния щаб със мерки,затваряне,маски(грешка-проба)някак си не работи.Лично аз не чух,някой от Щаба да е измислил нещо смислено,като мерки освен да вземат пример от грешките на Европа.300 човека говорят едно ,той твърди друго.Но не забравяйте,тези 300 са верни *** по веригата на Председателя,и колко пари и средства и лични интереси се разиграват там.Всеки решава в кое да вярва.

216

ГосТ

преди 3 години

Браво на Цънцарова. Би трябвало да има санкции и да бъде уволнен от заведението, което злепостави. Иначе, може да бъде разкатан професионално като се започне от "статистиката" му, минем през познанията му за имунитета и молекулярно биологичните методи за които плямпа без да има елементарна представа и стигнем до методите на лечение. Иначе съм съгласен с едно. Трябва да има причина за хоспитализация, защото ще стане блокаж на системата в един момент.

215

Анонимен

преди 3 години

Маските не помагат, това е известно на учените, но овцете едно си знаят, едно си баят

214

Анонимен

преди 3 години

БЛС не е анонимна организация.Една лекарка лично се противопостави на инсинуациите на Мангъров и веднага й спретнаха ,, активно мероприятие,, и то посъвети на Мангъров. Виждаме ,че не си стои на работното място и го е ударил на печалбарство. Как мислиш се е издигнал. С интриги.

213

До 137

преди 3 години

Не е искал да се включи.Нали това обяснява,че няма нужда от тези отделенияТи чакай Мангърът да работи в тях.

212

Шерлок Холмс

преди 3 години

Явно е много неудобен за някои защото явно казва истината

211

До 170

преди 3 години

На този етап в ковидсекторите влизаш по желание, с декларация.Явно ,,смелия,, доктор не е пожелал да се включи в лечението на болните с КОВИД.

210

До 189

преди 3 години

Първанов от АБВ в момента е болен.Пази в тайна от какво.

209

До 211

преди 3 години

Хората я ползваха,за да пипат дръжките на вратите с хартия. Нямаше достатъчно дезинфектанти, ръкавици и маски.Освен това диарията е симптом на КОВИД.Ти ако искаш се бърши с листо от коприва.Мнението ти не е важно за мен.

208

До 216

преди 3 години

Каква ,,вяра,,? Да не сме в религиозен храм.Има инфекция и предписани мерки за предотвратяване на разпространението й.6 месеца се занимаваме с капризите на хора,които желаят да са интересни и отричат очевидното.

207

Анонимен

преди 3 години

Хората на първа линия имат нужда от специалист, който да ги консултира за лечението. Но тарикатът Мангъров с лекота задраска хиляди животи.Нямали били шанс.

206

Анонимен

преди 3 години

До Елементарно, УотсънЯвно не можеш да четеш, защото в статията ясно е описано, че лъже.

205

Анонимен

преди 3 години

Този Ам Гъл не се ли умори да лъже! То бива бива професионална комплексарщина!

204

Анонимен

преди 3 години

Защо се събират студенти и доброволци за работа в Ковид отделенията, а лекар със специалност Инфекциозни болести не е напълно линия?Колегите му работят от месец Март непрекъснато, а той обикаля по телевизии и частни домове за хонорари.Ако мястото му не е в болницата, може би е в психиатрия или зад решетките, след като отказва да спазва разпоредбите В какво вярва или не си е негова работа , но разпоредбите на МЗ са за всички!!!

203

Анонимен

преди 3 години

Do 206 Елементарно УотсънЯвно е много неудобен за някои защото явно казва истината.Не знам как още може да има такива *** дето не вярват в ковид. Ходи питай некоя мед сестра дето 24 часа не е спала, бе ***. Както е тръгнало болниците ше са препълнени след 2 седмици, а и лекари няма да има. Това че некви не вярват в каквото и да било, не значи че не съществува. Много изтъпе народа.

202

Анонимен

преди 3 години

200,300 лв за преглед, егати нахалството и цинизма, който има псевдолекарят Мангъров.

201

Анонимен

преди 3 години

Браво бе търгаши!В Германия един преглед, ако не си носиш застрахователната карта е 17,60? до 22,90? в зависимост от лекара! Знам го защото водих майка ми на преглед, която не е застрахована тук! Така, че имате причина да протестирате!

200

Анонимен

преди 3 години

211Сложи маска, понеже, като плюеш, ижварляш аерозол, а той е опасен, сега особено.