14

Анонимен

преди 3 години

Само да ви кажа, от първо лице, че в училище няма и един болен в момента, да ви го начу...., на лъжите жалки

13

Анонимен

преди 3 години

Тогава защо се изчаква? За всички е ясно, че ще се премине на дистанционно обучение. Защо си правите експерименти с нашите деца, техните учители, преподаватели в университетите и нас родителите? Какво още трябва да се случи!

12

Анонимен

преди 3 години

Смешници! Как пък училищата са ви виновни и там е пълно със заразени, а на протестите месеци наред никой не се зарази. Не ви е удобно да кажете нищо за протеста защото не ви стиска и ще излезете мноого антидемократични. Апропо не вярвам в тези глупости кой как и колко заразява, просто давам пример. Иначе даже съм за протестите, но ситуацията която представяте е малко абсурдна!

11

грую

преди 3 години

истински глупав министър

10

до 10

преди 3 години

защото министъра е пудел за това.

9

Шмул Розенкранц

преди 3 години

Лаещите тук..., да не би да не успяхте да се запасите с... гъзна хартия и боб в консерва, че сте налазили форума, както коронката налазва, и... "наказва" ... простите хорица:)))?!?И що ли изобщо да ходят учениците на даскало, когато този свят си има достатъчно... ***, на които... други мозък не могат да им дават?!?

8

Мяу

преди 3 години

Т ъпото не е, че учениците ходят на училище - т ъпото е, че накрая пак ще ги накарат да учат от вкъщи - след като се е изпозаразил и натръшкал сумати народ. Боко и министъра като се правят на големите разбирачи да държат докрая - а не Декември месец след дъжд качулка да върнат назаден.

7

Анонимен

преди 3 години

Ми докога ще го мислите. Онлайн за всички учелища. И толкоз или ще чакаме още 2200 човека на ден малко ли са или всички да сме в чували тогава мерки ще се вземат. Но нас няма да има кой да ни лекува, за Г-н Борисов цяла болница с лекари.

6

не е добре

преди 3 години

До МатематикатаПриносът на отворените училища към общо заразените е 25%... Чети добре преди да решаваш задачата.

5

Анонимен

преди 3 години

Здравното министърче няма ли да хвърля оставка?Тоя си е за затвор с обвинение за геноцид.Мангъров също.

4

Анонимен

преди 3 години

А защо ги оставихте в училище? Чии интереси следвахте?

3

Eben, eben

преди 3 години

Демек, аджеба - много точно дума професора. Няма политическа воля и политически разум. Има само дребни политически сметки и мисъл за келепир.

2

Анонимен

преди 3 години

Учениците са най големите разпространители на вируса!!!!

1

Математиката

преди 3 години

От 200 на ден преди началото, до 2000 след това не са 25% - по-скоро са към 1000%