20

Анонимен

преди 3 години

Още 25 души починаха в мъки заради пълното безхаберие на така наречения премиер Борисов. вместо да вземе мерки се крие. Това не е премиер това е предател. Предаде своя народ (

19

Avstraliec

преди 3 години

Истината е че Мелбърн е единствения град в Австралия който се провали... Всички други щати на Австралия минаха без идиотските мерки на Мелбърн и със значително по-малко заразени.

18

Анонимен

преди 3 години

До българинНищо не утихвало лятото. Болшинството тестове бяха от хората, които излизаха в чужбина, а РЗИ нарочно не правеше много за да осигури възможност на туризма да работи..

17

Анонимен

преди 3 години

До славянин..,нали времето ,което се осигури от тази пауза на заразяване ще даде шанс на учените да открият лечение.

16

българин

преди 3 години

Бла-бла-бла, как Мебърн се бил справил. Как сме се справяли със сезонния грип?Лятото вирусът утихна. Всички се надяваха че напълно ще изчезне, но не би. И веднага си направиха "ужасяващия" извод, че аууу, коронавирусът не е сезонен а трепе наред по всяко време.Ми не е така. Юли, август в Бразилия, Австралия, където е студено бяха критични месеци с огромен брой болни и починали.Сега там всичко утихна, а се разрази отново тук у нас.Еми като сезонния грип е според мен, сори, но така мисля!

15

Анонимен

преди 3 години

Ами ние тук нищо не правим от написаното в статията, така че няма да се справим с короната и няма какво да си губим времето да четем тези статии

14

Ами как

преди 3 години

Като изгони недисциплинираните българи !

13

лято / зима?

преди 3 години

Август месец там беше зима...Тогава хвалиха Бългaрия, че се е справила с Коронавируса. Дойде тук зима, а там лято и виж ти. Сега има нова вълна тук, а тамя няма заразени. Чудо на чудестат.

12

Анонимен

преди 3 години

Проверете ли им икономиката на Австралия? Тя справи ли се? Айде малко по-леко с бомбастичните статии а?

11

Анонимен

преди 3 години

Няма никакво справяне, както ни лъжат, че някой се бил "справил".Колкото и да плюят по Мангъров, истината е, че вируса след като мине през 70% от населението ще отслабне. Дотогава ... хората в рискова възраст и тези със заболявания трябва да се пазят. Тези локдауни само увеличават времето на агонията, но също пазят болниците да не се напълнят прекалено и да няма възможност за лечение.Адекватна ваксина ще има най-рано след 5 години, всичко останало са политически или комерсиални реклами.

10

Анонимен

преди 3 години

"бизнес " ,който за 1 месец рухва... не е бизнес. И никой няма да работи със заразени или болни служители ,заради "бизнеса"...

9

Какъв е извода?

преди 3 години

Единствено lockdown спасява положението...И всички управници на държавите го знаят, но не го правят навреме,а чакат обществото само да узрее за това.

8

Анонимен

преди 3 години

До избирателАко динозаврите бяха се ваксинирали, нямаше да изчезнат.Майтап.Прав си.

7

избирател

преди 3 години

Въртите супите,все до ваксини я докарвате!!!Спрете се де!!!Света пребъдва милиони години,преди ваксините изобщо....

6

Анонимен

преди 3 години

Гледайте Борат 2, да ви покаже как се бият вирусите с тигана. Ха ха ха

5

славянин

преди 3 години

Такива ''справяния'' чрез блокади на живота и на икономиката винаги са измамни, вирусът просто се е скатал и кротува докато получи условия да се отприщи пак!

4

Факт

преди 3 години

Никак - при тях е лято.

3

Анонимен

преди 3 години

Гледайте Борат 2, да ви покаже как се носи маската хахаха

2

Анонимен

преди 3 години

И след два месеца идва третата вълна- да се затворят за 1 година!!!***!

1

Анонимен

преди 3 години

Справили са се чушки. При тях започва лятото. И ние се бехме справили през май, ама сега напълнихме пемпърсите