19

Анонимен

преди 3 години

"доброволци ( които да се заемат със санитарно-хигиенична дейност)"Това най-много ме е дразнило. Все едно не могат да си наемат чистачки? Та трябва да ходиш доброволно да им чистиш. Айде нема нужда! В Александровска идваха доброволци и Коцето(сега миньостър) им връчваше парцалите да търкат пода - "дезинфекция". Той им се смееше, мен ми стана тъпо за тия хора. Идват с желание да помогнат и втория ден не идват, щото не са миячи и чистачи.Толкова ли е закъсала сега ВМА за чистачки?!?

18

Анонимен

преди 3 години

Някой да е чул какво е положението в армията, разбра се само, че има десет заразени курсанти от Военния университет. Предполагам, че процентното заразяване не само във военните болници, но и в поделенията е най-строга държавна тайна. А струпването на много хора на едно място сред военните е голямо - организирано хранене, организирано придвижване... Маските не помагат.

17

Анонимен

преди 3 години

Военна прокуратура да разследва паникьорите!

16

НИЕ

преди 3 години

Всички ние от ГЕРБ - жени, мъже, младежи, девойки, деца и подрастващи ще се отзовем на призива за доброволци. Ставаме за всичко.

15

За родину

преди 3 години

Заплата на директор на болница-30-70хилки,GP-10/20хилки,преглед на частно-сто(йчо)Младенов.Еее,за маска и минерална вода(малка)няма кой да се гърби!

14

Анонимен

преди 3 години

Да ходят птеродактилите от Съюза на офицерите и сержантите от запаса. Те не са напускали още Варшавския договор. Така още един път ще изпълнят своя дълг. А не да се чудят само как да възраждат извратените си наборни казарми от соца. ВМА е тяхната велика болница.

13

професор Витанов

преди 3 години

Аз съм готов за доброволец. Моят математически модел показва че заразените ще станат 8750 при направени 4000 теста. Ще отдам всичките си математически способности за излекуването на господин Борисов и министрите му, както и на Гала.

12

Анонимен

преди 3 години

Според позитанци такъв вирус няма, би следвало да дЪдЪт пример и да станат доброволци!!!

11

Анонимен

преди 3 години

А това е само началото

10

Анонимен

преди 3 години

Плащай майна,плащай!Милиарди окрадохте сега е време за плащане-бъркайте в шкафчетата,само с маски няма кой да дойде.Казаха ви-500лв на дежурство и сте ок.

9

Анонимен

преди 3 години

Къде да бъда доброволец, в невиждано по мащабите си раздухване на една елементарна настинка, до враг номер едно на човечеството? Аз в тази дирижирана гавра няма да участвам. Ще бъде по-подходящо включването на Ковид паникьорите, те ще изпълнят своя дълг към отечеството. А не само да се изолират и крият зад маски и скафандри.

8

Протеста

преди 3 години

Баш генерала той е първия доброволец.Нали е професор хирург и знае как се лекува ковид аи спади хората да не умират яко а не да ходи пт телевизия на телевизия да плаши хората .Него виждам да работи а само умей да плаши

7

Доц Мангалов

преди 3 години

Да пият по един аспирин и да си лягат Аспирина е спасил десетки животи

6

БЕНАТОВААААААА

преди 3 години

Отивай да помагаш. А, и вземи и доктор аспиринчо супнишки. Д олни т вари такива !!! Къде се покри тази ???

5

Анонимен

преди 3 години

Сектантите от Перник ще ви помогнат,в кръвта им е да объркват инжекциите!Откъде имат връзки във ВМА,Правителствена и Окръжна не става ясно ,сектантска му работа-Пернишка!

4

ганьо

преди 3 години

Къде е доктро Менгеле - аспиринчето?

3

Нещастниците от герб

преди 3 години

Да ги търси от герберската квота, 11 г медици емигрират по 3000 на година,на държавна издръжка обучени и без ангажименти

2

Анонимен

преди 3 години

Я пратете оня ке-леш без маска де блъска полицаи да стане санитарче, доброзорно!

1

Анонимен

преди 3 години

Аре са квичащите антикорони и антиваксъри да ходят доброволци, а не само от панелника да чета агитматриали. Да докажат твърденията, че няма епидемия.