428

тодор

преди 3 години

некадърник едно семейство няма ,а държава му се иска да управлява.Видяла жабата,че коват вола и тя дигнала ногата!Глей си шоуто ОЖЕНИ СЕ създай поне две деца и тогава ела в политиката.В сегашният си вид си НУЛА не важиш!

427

Анонимен

преди 3 години

Силно се надявам да не гласувате за Слави, той е следващия спасител тип 'Бойко', единствено пионка в ръцете на кукловодите...

426

ОбяСНЯВАМ!!!!

преди 3 години

За всички по-натурално интелЕгентни граждани от ГЕРБ ще обясня ситуацията с Гугъл.ГУГЕЛ няма как да приемат КАКВИТО И ДА СА УСЛОВИЯ предложени от ГЕРБ, по простата причина, че ГУГЕЛ не е БСП, нито е ДПС, нито е Христо Иванов.За Google, да отворят център в България, това означава да влязат във военно положение с европейска държава.Единствения начин това да стане е, ако ГЕРБ обещаят на ГУГЕЛ да им подарят държавата, наречена България.Това е единствената опция.

425

Delusional Tikva

преди 3 години

"Томислав Дончев води преговорите с Google"XAXAXAXAXAXAXXAXAТУКА ВОДА НЯМА, ДЕТСКИ ГРАДИНИ НЯМА, РАБОТНА РЪКА НЯМА, КАКЪВ ГУГЪЛ БЕ?!??!?!Ако има българин, който иска да работи в ГУГЪЛ, то този българин не е в България от поне 5 години бе АБДАЛИИИИИИИИИИ!!!!ВИЕ АДЕКВАТНИ ЛИ СТЕ БЕ???? АКЪЛ ИМАТЕ ЛИ БЕ?????

424

Delusional Tikva

преди 3 години

Тиквата е изпаднал в страшна заблуда... бил пратил Томислав Гьобелс да преговаря с Гугел да отваряли център тука... ХАХАХАХАХАХТо тука вода няма, нашия вика ГУГЕЛ ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАБАТАФ НЕШТАСТНИЦИТЕ!!!!!

423

Анонимен

преди 3 години

Отделна листа на Учин Дол има ли?

422

Хммм..

преди 3 години

Слави мълчи, мълчи, вземе та каже нещо и получава коментари и лайкове, колкото новината за Кови на Боко Тиквата.Слави май доста добре знае къде се намира и как да се движи в дълбоките води? Надявам се да го прави за народа, както казва... защото аз ще дам гласа си за него.

421

Нана Гладуиш

преди 3 години

До BobНе е верно. Слави познава политиката на царя добре.Има план как да не влезе в тоя сценарий. А той е - референдуми.И аз мисля, че ИТН ще са 1-ва политическа сила.

420

Bob

преди 3 години

Не съм му фен, но постъпва умно като не се бута по протестите. Нищо чудно да стане първа политическа сила на изборите. Хората все се надяват някой да дойде и да ги спаси, сякаш е възможно това да стане за няколко години. Ще стане като с царя - след 4 години и неизпълнени обещания, никой няма да го иска вече.

419

Анонимен

преди 3 години

Потреса " протест" на заточениците в странство се катурна и да не е празно излезе старото предаване " ку ку " да ни напътства ,че 30 години деморализация бяха малко!Ай разкарай се ,бе.Сега ще чака цоциоложките агенции да му го вдигат ,а раята да реве" царят е гол"!,Ама,моля кретинизма ни идва в повече,

418

Станислав

преди 3 години

Ам той нали не може да ходи все с инвалидна количка го разкарват. Трябва в НС да правят рампа за инвалиди сега заради него или ще се прави на луд да гласуват за него а той да отстъпи мястото си на следващите в листата.

417

Анонимен

преди 3 години

За някой, за когото никой не говорил, много интересно как всяка тема за трифонов събира гласове, все е едно е за Путин ...

416

Dino

преди 3 години

Wrong way with wrohg person!

415

Анонимен

преди 3 години

голяма *** ще влиза в парламента.

414

Анонимен

преди 3 години

Няма надежда.Последни сме по БВП.Послед сме по образование.Последни сме по продължителност наживота.Първи сме по корупция. Първи сме по отрицателен присъст.Първи сме по контрабанда.Обречена е тая държава.

413

Анонимен

преди 3 години

До не ги знамМхм ... И кво ще направиш па ти по въпроса? Или някой друг ще направи? Типично по нашенски - някой все да ни оправя мизерията. АХах! БУлгарин!

412

Анонимен

преди 3 години

Все тая. България умира. Дали ще умре с 5 или с 10 години по-рано ...

411

не ги знам

преди 3 години

не ги знам какви са тези, но ако целта им е да дърпат България в азиатското блато на Путин, от сега им казвам - няма да стане и ще има много много да съжаляват

410

Анонимен

преди 3 години

До 460Изнасяй са ...

409

Избирател

преди 3 години

Явно комунисти, чалгари, арменци, сестра Галева, Радан Г.за и още смет искат да овладеят България ! Хмммммм ! И как ще стане ?