26

Анонимен

преди 3 години

Да минават онлайн. Пробвайте до обясните на един 4 класни че трябва да ходи с каска и маска.

25

НИЕ ОТ НАРОДА

преди 3 години

НЕ СИ ПУСКАМЕ ДЕЦАТА НА УЧИЛИЩЕ , А ЩЕ ГИ ПОДГОТВИМ ДИСТАНЦИОННО!ЗАЩОТО: НИТО ИМАМЕ ТОЛКОВА ПАРИ ДА ГИ ЛЕКУВАМЕ... НИТО ИСКАМЕ ДА СЕ ЗАРАЗЯВАМЕ ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО С ВИРУСА... НИТО ПЪК ИМА ЛЕКАРИ ..ЗА ДА НИ ЛЕКУВАТ НАС....

24

Анонимен

преди 3 години

Като ще ги оборудваме със скафандри направо да ги пратим на Марс, за по-сигурно! Така ще решим проблема и с разнасянето на вируса от ученици в градския транспорт!

23

Аз

преди 3 години

*** работа, прости предложения. Вие знаете ли как се пазят учениците в училище от Ковид - никак. Единствено правилното решение е дистанционното, но на управниците не им стиска, че зомбитата ще скочат веднага.

22

АнонимеН

преди 3 години

НЕОДОБРЯВАМ И ДВЕТЕ!!!ПРАВИЛНОТО Е ВОДОЛАЗЕН КОСТЮМ С ВОДНИ ОЧИЛА И БУТИЛКА С КИСЛОРОД ОТ КОЯТО ДА ДИША ВСЕКИ САМОСТОЯТЕЛНО

21

Анонимен

преди 3 години

Ама направо в скафандри бе! Кво? И да минават през душ с дезинфектант на всяка врата. Или по-добре ако някой се изкашли да го разстрелват.

20

Коко

преди 3 години

Време е за онлайн обучението. Освен това е добре да се пречупим и свикнем. Училищата са отживелица и все повече са само за крясъци, и агресия... знанията са на един клик разстояние. Достатъчни са изпити за определяне и изискуемо ниво за всяка възраст...

19

Анонимен

преди 3 години

Ако се реши гимнадистите да учат с шлемове, скоро ще въведат и малките от 1 до 7 клас да слагат шлемове. Предпочитам дистанционто обучение пред тези безумия!!

18

Анонимен

преди 3 години

Вариантът е да се мине онлайн за учениците от пети клас нагоре, може би подготвителните класове е добре да останат в клас. Предучилищните групи в градините също би следвало да не са задължителни, ако има кой да гледа децата вкъщи...Тази зима ще е тежка, дано с пролетта нещата да се подобрят.

17

Анонимен

преди 3 години

:D Гимназистите с цели шлемове в училище, а в автобуса без маски и без шлемове, в дискотеката и чалготеката направо голи. :D

16

Анонимен

преди 3 години

Всички до един си носят маските за парлама и се оглеждат като гърмяни зайци. Само по форумите плещят смело.

15

Анонимен

преди 3 години

Има едни мини маски прозрачни. Касиерките в Лидл са с такива. Да паднеш от коня от смях. Нещо като протектор, но само пред устата. Всичко е шменти капели.Носят ги за парлама.

14

те гимназистите

преди 3 години

Не го ли изкараха вече?

13

Totenkopf

преди 3 години

"Моето предложение е учениците от горните паралелки вместо да бъдат карантинирани, да бъдат на училище с цели шлемове." Хахахах напълно неадекватен, ама щом си мисли, че тая щуротия шлема ги предпазва, има и една по голяма парче пластмаса пред устата, напълно луди хора.

12

Анонимен

преди 3 години

С шлема не се чува ясно и при диктовка става мазало. Децата са наострили уши и очите ще им хвръкнат да четат по устните.Не става с шлемове. Ще се повредят децата. Ще се повреди гласа на учителите. Учителите говорят 3 пъти по-силно с шлем. Загубиха си гласа 2 колежки от говорене на висок тон. Професионално изкривяване и преди беше загубата на глас. Това е афония. При дългогодишен учителски стаж всеки учител е губил гласа си поне 1 път на 2 години.Докторите бяха с шлемове и се разболяха.

11

Бау

преди 3 години

нали осъзнавате, че няма да се носят постоянно? Като седнат учениците в час ще ги свалят (ако са подредени с необходимата дистанция). Тези неща са нужни в междучасията докато си приказват.

10

Анонимен

преди 3 години

Стига са се подигравали с децата . Щели да стоят с шлемове . Като не стават нещата да минават онлайн и толкова

9

Анонимен

преди 3 години

Забравих - и аз съм с очила.Прогресив.Със шлем се получава изкривяване, с васка , дори и с клипс, пак се потят.Прибираш се потен и умрял от студ.

8

Анонимен

преди 3 години

Нося очила и ако сложа и цял шлем, незнам как бих издържал 7 часа. И то ежедневно.

7

Анонимен

преди 3 години

* кашлят