13

Анонимен

преди 3 години

Ми, като си изтощена ходи се хвърли от някъде, кво ми се оплакваш, или са ви малко бонусите и рввете за още, ама гледай ако дкачаш да е по високичко, после ще има почивка, на втора линия 2м

12

...

преди 3 години

И аз съм изтощен, щото блъскам като луд, плащам осигуровки, за да потъват някъде парите. Оня москов, въведе това с 5 години назад за осигуровките и си би камшика. Само за последните 5 години, на мен са ми удържани над 10 бона и като отида на лекар - плащам. Що? Къде отидоха моите 10 бона?Най добре електронна карта. Работиш, удържат се и отиват в тази карта. Отивам на лекар, вадя картата и си плащам с нея. Който не работи - няма да се лекува. Не аз лекувам маалата а за мене си пак да плащам.

11

Българин

преди 3 години

Бях болен от Covid19 за 14 дни карантина никой от РЗИ не дойде вкъщи. И по телефона същото.Дойдоха САМО служители на МВР, които донесоха предписанията на мен и семейството ми. Не разбирам защо служителите на МВР не са на първа линия за бонусите ?А на РЗИ са.

10

Щирлиц

преди 3 години

Изтощен съм от ежечасното повтаряне на световната лъжа,наречена корона вирус.Проблемът може да се реши по сталински-спира се всякакво бръщолевене по въпроса,и измисленият проблем отива в небитието.Е,остават и онези,които го разпространяват,но и на тях ще им се намери полезна дейност,мда.

9

Анонимен

преди 3 години

От какво са изтощени те болните са на вентилатор тия да не въртsт вентилатора със ръце обяснетe от какво сте изтощени. То всеки може да каже, че е изтощен.

8

Обективно

преди 3 години

От какво са изтощени???? Ковид болните ДОРИ НЕ СЕ ПРЕГЛЕЖДАТ. ОБАЖДАТ ИМ СЕ ПО ТЕЛЕФОНА. ПРЕДПИСВАТ ЛЕКАРСТВА / ПОВЕЧЕТО БЕЗСМИСЛЕНИ И ДОРИ ВЛОШАВАЩИ БОЛНИЯ/ . ПРИ ВЛОШАВАНЕ - ДАВАТ НАПРАВЛЕНИЕ ЗА БОЛНИЦА. МНООООООООГО ТЕЖКО!!! УЖАС ПРОСТО!!!

7

Ямболски цървул

преди 3 години

От какво сте изтощени ?!? От амкане?????От преяждане?!?;

6

999

преди 3 години

ЕЕЕЕЕ, Я СТИГА МРЪНКАНЕ!!!! ТОЛКОВА ХИЛЯДИ ПОЛУЧАВАТ НА МЕСЕЦ, НЕ МОГАТ ДА СИ КЕПЯТ САМИ ЕДНИ МАСКИ И ДЕЗИНФЕКТАНТИ!!!!! СМЕШЕН ПЛАЧ!!!! АЛИБЕГОВ КАЗА, ЧЕ НЯМАТ ЗАРАЗЕНИ СЕРВИТЬОРИ И СЛУЖИТЕЛИ САМО ЗАЩОТО НОСЯТ МАСКИ!!! НА ТЯХ КОЙ ИМ КУПУВА МАСКИТЕ И ДЕЗИНФЕКТАНТИТЕ?? ДА НЕ ИМ ГИ ДАВА ДЪРЖАВАТА??? И ЗАЩО САМО ТАЯ ДАВАТ КАТО ЛИЧЕН ЛЕКАР, ЕДИНСТВЕНА Е В БГ СИГУРНО!!!!

5

Анонимен

преди 3 години

"Повечето магазини и услуги в Чехия спират работа. Освен затварянето на училищата, баровете и ресторантите, от днес гражданите могат да се придвижват само по неотложни причини, предава bTV."А ние в Бг си играем на тинтири-минтири и "намаляваме" дискоидиотите наполовина.ПЪЛЕН ЛОДАУН и НИЩО друго не може да спре тоя вирус.

4

Анонимен

преди 3 години

Га ядохте кифтиетата ни ривахтье.

3

Яяяяя

преди 3 години

За 1000лв на месец маски ,ръкавици и дезифектанти,само да питам това с пътните до Китай ли е?

2

Лилияна

преди 3 години

Борете се д-р Николова ще бъдете оценени Вие и вашите колеги, които денонощно се грижите за нас. Сигурна съм, че г-н Борисов заедно с министрите си ще намери средства да бъдете обезщетени за безсънните нощи в отпора срещу това невиждано зло, наречено Коронавирус!Дръжте се мила, Господ да ви дава сила!

1

Анонимен

преди 3 години

О, не! Поредната светица. Как ли пък ше и повярвам, че сама си купува консумативите.