112

Анонимен

преди 3 години

Само кютек по празните кратуни на тия манияци, ще оправи нещата...

111

Анонимен

преди 3 години

На бежанците искат ли им отр. тест за ковид, преди да ги пуснат у нас? А в други държави! Не си мислете, не знам отговора и чакам вие да ми кажете, питам ви, за да се имформирате сами по този въпрос , щото гледам че вече не се пише за тях. Ще се изненадате...

110

Анонимен

преди 3 години

Целта е нощните заведения да останат през едно.Ако е на наш човек - пускаме.Ако не е наш човек - затваряме.През едно.

109

ПроСоТо

преди 3 години

такаааа..Долу един колега написа,че "ковид-труповете" били 1000 и нещо.Добре,щом казва..Аз направих справка със "Брояча на населението на България" и се оказа,че от началото на годината до сега са умряли 85000 човека!!..ОФИЦИАЛНИ ДАННИ!И просто обърнах внимание на ФАКТА,че никой не обелва и дума за тия 85000,а се дъвчи,и дъвчи,и дъвчи "ковида"..Питам се ЗАЩО?..Е,забележката ми е изчезнала в Небитието..Отново се питам:-Защо?.."Грешно" ли е да се цитират ОФИЦИАЛНИ данни?

108

Анонимен

преди 3 години

Има хора,които не ги притеснява никакъв вирус, а мерките за борба с него. Не е претъпление да решиш сам да се затвориш вкъщи, но да те принудят на това Е престъпление. Не е престъпление да изпитваш страх от нещо, но да ти вменяват истерично месеци наред страх, и те те глобяват ако не те е страх, това е тероризъм.Не ме е страх нито ме срам да покажа, че мога да правя разлика м/у грижа и отнемане на човешки права.

107

Миле

преди 3 години

АлиБегов д а си измие косата първо и тогава да говори

106

Тонката

преди 3 години

Вчера на протеста гориха маски,а днес Бабикян каза,че ше си плюят в устите за да докажат,че няма Ковид и правителството лъже за пандемията:):):)

105

Анонимен

преди 3 години

Аз не разбирам тия дето искат фашистки мерки, трябва ли специално някой да им каже да се затворят вкъщи. Не излизайте като ви в страх бе, що трябва и другите хора да са параноици като вас. По нищо не се различавате от религиозните екстремисти или веганите, които се въргаляха омазани с кръв за да искат всички да са като тях. Не можете ли пълноценно да се страхувате, ако всички не се страхуват кати вас ли? На това му се казва стадно чувство и няма да ви се извинявам, че не го притежавам.

104

ХА-ХА-ХА

преди 3 години

Цирк БорисУФ в действие.

103

Да обобщим

преди 3 години

Във Варна...най оборотните дискотеки са на не без известната три буквена групировка ...как точно ще им наложат жестоки санкции....след като самата въпросна групировка ...налага санкции ....!?!!?!??!?!?!

102

Анонимен

преди 3 години

"Lockdown е решението. Докато щъкат хора насам и натам няма как да се спре епидемия"-------------вЕрно ли?!? то щото като имаше локдаун пролетта и беше забранено щъкането насам-натам, та спря епидемиятаможе ли чак пък толкоз първосигнален народ...

101

Анонимен

преди 3 години

Турчина Арибягов ся ще реве да иска 0% ДДС за мутрите със заведения и дискотеки

100

Анонимен

преди 3 години

Понеже аз отказвам да нося маска, предлагам за наказание вместо да ме таксувате 300 лв за дишане на въздух без маска да ме лишите от ваксинаСериозна съм.

99

Лилияна

преди 3 години

Министър Ангелов е истински мъж! Сигурна съм, че добре е премислил стратегията за действие, така ще запази здравето ни и икономиката. Това е гениална мярка.

98

Анонимен

преди 3 години

С цел спазваме на дистанция, в басейна вода ще има в 1,3 и5 коридорТочно толкова е *** поредната мярка.

97

Анонимен

преди 3 години

Дори при Живков не е имало вечерен час. То нямаше и пандемии. Аз ви казвам, че комунизмът тепърва предстои, и вие овце, ще го изградите. Вие се съгласихте да си загубите свободата.

96

Анонимен

преди 3 години

Бокаса-"спасителят"това ли му роди страхливата чутура?

95

Анонимен

преди 3 години

И кой ще го контролира цялото това нещо? В създалата се ситуация вариантите са Два,или работят заведенията или не,всичко друго е бошлаф работа!

94

Анонимен

преди 3 години

Няма да са плашитиии .боко тиквата мисли за вас . ха ха ха

93

Анонимен

преди 3 години

Борат от Банкя докато не ви фитне няма да ви остави на мира.....