12

Анонимен

преди 3 години

Сега рубладжиите в БНР ще обърнат лопатата като почнат да се подмазват на управляващите. От страх, че новия им директор ще ги изгони на първо време.

11

Народа е с Бойко!!!

преди 3 години

Крайно време беше Бойко да им затвори устите на тия от радиото. Нека назначат нови верни хора да виждат положителното и как се гради държавата всеки ден нови заводи и детски градини!!!!

10

koko

преди 3 години

искам оставката и на папата и на доган

9

Анонимен

преди 3 години

Андон Балтаков не уважава Герб и Първия, пуснал е пак онези деконструктори Петър Волгин и онази вече уволнената и върната по милост след скандала. Правят в уйкендите политически некоректни предавания и не се съобразяват с никого. Трябва да бъдат нашляпани пак, но по-внимателно, Главанаците да са нежни и с памук да ги уволнят, с много любезности и благодарности.

8

БАБА КУНА

преди 3 години

Още при далаверата с ремонтите и откраднатите от фирмата на Боил Банов 900 000 лв. гербераста министър трябваше да бъде натирен и съден!

7

СЕМ

преди 3 години

Изгонете Волгата-спасете БНР

6

Бай Танас

преди 3 години

Добре, че са другарете да ни забавляват. Иначе ще умрем от скука

5

десар

преди 3 години

За да бъде унищожен Герб,първо трябва да се ликвидира БСП!

4

Майора

преди 3 години

Абе Симов не ви ли е срам от цирковете , които вие и вашата партия разигравате , че да искате оставка на Боил Банов?Не стига че доведохте страната до фалит, изнесохте парите на хората, създадохте мутрите и олигарсите, изложихте се с избрания от вас Радев и за всичко това ви е виновен ГЕРБ.Спрете се преди да погледнете другите , вижте себе си и тогава говорете!

3

Анонимен

преди 3 години

Е, това е.Просто и днес трябваше за нещо да се "скача"И за какво, за какво - за оставката.Луд умора няма.

2

КОМУНИСТИ

преди 3 години

и на Боил Банов ли ще искате оставката, май че за 4-ти път му искате оставката, ВИЗИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ явно съдържа компонент за искане на оставки поне по една на ден, а понякога и две, важното е да се поддържа високото ниво на НИНОВА от 80%+ само бай Тошо е имал повече

1

Ха-ха

преди 3 години

Така с маските не са им чак толкова противни физиономиите Да си скачат на воля. Ама от по-високо