8

Пак на арменския поп

преди 3 години

Зает с организирането на постановки и активни мероприятия срещу държавния глава, здравният министър досега не намери време да погледне ресора, за който отговаря в правителството. В материала услужливо е пропуснат факта, че болница в Хасково при налични свободни легла е отказала да приеме човек болен от пневмония и заразен с Ковид 19. Министърът също не споменава за този случай, което означава, че указанията му се отнасят за бъдещи инциденти. Колкото до днешния в Хасково - било каквото било.

7

Анонимен

преди 3 години

За какво плащаме осигуровки като не получаваме здравна помощ, когато ни се налага?

6

Един Pk

преди 3 години

До ЗатворАми ела и ти работи в болница и помагай на докторите.Но ти доктор не можеш да станеш щото не ти стига простия акъл а винаги другите са ти длъжни.За лекар се учи диситина години след гимназията.Легла може и да има но колко струват те без специалисти щото медицината не е като да копаш с кирката.

5

Анонимен

преди 3 години

Има легла!Има легла!Има легла!

4

Анонимен

преди 3 години

Ако ЗАСТР.ЕЛЯТ Бокл.ук Борисов Банкя-лията, ще се оправи и проблема с Китайския вирус и Африканската Чума. Щото ще изгоним арабите, китайците и не.гр.ите, които Бокл.ука пуска да ни ЗАРАЗЯВАТ с вируси и да ни ОТКРАДНАТ Бизнеса, Работата и Парите на българите. и ще се отървем от АРАБСКИТЕ маски... Бокл.ука разболява цяла България с РАК и Левкемия с тур.ско- нег.ър.ските фирми А1(ЕМтел) и Вииваком, а тръгнал да принуждава хората да носят АРАБСКИ маски..

3

Анонимен

преди 3 години

Цял ден пишат една заповед То по-добре да се отакат от нея и такаСигурно поправят правописните грешки

2

Анонимен

преди 3 години

Глоба? Вие сериозно ли? При отказ от медицинска помощ или закъсняла такава може да се стигне до най-лошото.

1

Затвор

преди 3 години

Затвор за вас .. за това ли работите в болница .. да връщате хората ????