80

Психиатър

преди 3 години

Ха, Корнелия имала снимка как Борисов пикае ! Браво ! А снимката как Борисов к.ла.ти Корнелия запазила ли е ?

79

IQ 3.14

преди 3 години

До Анонименае онанимен, наясно ли си тая изцепка колко големо международно излагане е? и да питам директно, ако беше конференция с путин в москва и се окаже че бънди е адепт на мангъра, самолета на делегатите щеше ли да стигне до българия, или да изчезне безследно над черно море?

78

Анонимен

преди 3 години

Радев говори за мафията като за някакво имагинерно понятие. Има я но тя не е в енергетиката. Защо Радев протестира срещу асфалта, а не протестира срещу АЕЦ Белене, защо не протестира срещу т.н. Балкански поток който струва 4 милиарда лева на българския данакъплатец и няма да донесе и една стотинка приход в следващите 50 години. Затова ви казвам че тия протести са абсолютно ялови и ще доведат до още по-голяма зависимост на България от Русия особено под водачеството на хора като Радев и Нинова.

77

Смех !

преди 3 години

Борисов бил организирал срещата още през лятото. Като се обадил по телефона на естонците , че им праща нашия представител(Фигуранта) да вдига ръка за "съгласен" . Борисов платил 20 милиона, организирал срещата и там , и в България по-късно, оставало само "куклата" Фигурант да отиде там и да вдигне ръка . Но Фигурантът няма толкова мозък, че да направи всичко както му е поръчано!

76

Анонимен

преди 3 години

Квиченето на мутрите и лакеите им против президента е музика за ушите ми.

75

Корнелия

преди 3 години

До д-р ХаусИмаше снимка как Бойко пикае. Такова парче не бях виждала. Оттогава съм му тайна фенка. :))

74

Калеко Алеко

преди 3 години

Време е Румбата да бъде тестван и за ИМПИЙЧМЪНТ, явно е че Кремълските парашутисти не са долюбвани и в страните от ЕС, могат да бъдат преносители както на Ковид-19, така и на Новичок ... !!!

73

Анонимен

преди 3 години

До Б.Борисов:Виж какво Пинко.Ако тази статия беше публикувана преди 3-4 години всеки един критичен коментар към Румбата щеше да бъде залят с помия и безброй минуси.Обаче последно време е видимо, че рублите секнаха и ти и още двама червени *** не можете да огреете под всяка статия.

72

Анонимен

преди 3 години

Ей сега ще се изтърколи още една година и ще се лишим от присъствието на другаря. Може в затвора после да чете и редактира на спокойствие неговата Конституция:)))))))))))))))))

71

Анонимен

преди 3 години

Глупостта му обаче е заразителна. Добре че има-няма 1000 подръжника.

70

Б.Борисов:

преди 3 години

До всички герберски ***:Аз съм *** и вие сте прости,затова се разбираме.

69

шпек

преди 3 години

До Анонимен 81изобщо не е сбъркана концепцията . на това му се вика "крадецът вика дръжте крадеца"

68

IQ 3.14

преди 3 години

До Анонимен79ако на деса и румци им направят IQ тест, ще изобретят антиматерията

67

Анонимен

преди 3 години

Цялата концепция на протестите е сбъркана. Мафията в България е в енергетиката, от там всяка година изтичат към Русия по 3-4 милиарда лева. Излиза запаления русофил Радев пред президенството, вдига юмрука и шараните тръгват след него.

66

Тикволандия

преди 3 години

Ето, п'ростотиите на гербаджийските *** продължават да валят. Имат си занимание за цял ден.

65

Анонимен

преди 3 години

От Президентството са сбъркал тестовете.Става въпрос за IQ тест- той е отрицателен

64

Българин

преди 3 години

До До 52Е как Радев ще ни е обединил срещу мафията като неговата партия е създателя на мафията в България.Генерал Любен Гоцев нали беше кръстник на БСП.Навремето той беше главния на мутрите.Такива пионки като Васил И Жоро Илиеви където масово чалгарчетата им се възхищават работеха за него.

63

Анонимен

преди 3 години

Мутри вън!Съд и затвор за мутрите!

62

Анонимен

преди 3 години

До До 52"Радев ни обедини-срещу мафията.Хилядите на площада са обединени срещу най-мафиотското управление от 30 години насам."Главата на руската мафия която управлява България е в президенството. А вие се обединявайте около нея колкото искате и чакате нещо да се промени.

61

Анонимен

преди 3 години

"..шеф на ВСС ген. Димитър Петров."*Откога генерали стават шефове на ВСС - Висш Съдебен Съвет?