33

Анонимен

преди 3 години

А българите се държат смело все едно системата е като в Швейцария, а те са дълголетни като в Япония. Вместо да си знаят гьола и да го пазят малко. И това колко е калпава системата не е извинение, нямате право да обвинявате никого, ако умишлено не сте се пазили, при положение, че от 7 месеца ви призовават за това. До препълнени болници сами си стигнахме благодарение на *** главно, които в тази държава са мажоритарно мнозинство

32

асклепии

преди 3 години

как да има болници и лекари като от 25 години завършват и се махат масово ...какво здравеопазване като некой болници буквално се разпадат а иначе отпред паркират коли за по 400 хил лв

31

ДДРонег

преди 3 години

Е, че то в тази бойкова територия има ли нещо, което да работи както трябва ...

30

Анонимен

преди 3 години

Значи заради 1-2 болници този опредекя че цвлата ни система е зле ..?!Ами те са негови колеги лекари;)Значи лекари и сестри у нас са ментета ;)Кво ви е виновно правителството ?!

29

щом не протестирате

преди 3 години

Значи ви е добре......

28

Анонимен

преди 3 години

А, че какво толкоз! Ще дофърчат ей-сега Ф-16 от батювците ви и пилотите им ще ви лекуват. Колко му е?

27

Munchen_DE

преди 3 години

Къде бяхте досега? Вече 8 месеца вирусът е в Европа, през това време не сме спирали да плащаме данъци и здравни осигуровки! В същото време болниците са пълни с неосигурени, докога така?

26

Анонимен

преди 3 години

Не само, че е неподготвена, а и изобщо липсва система в здравеопазването у нас.Оня пазарува избирателни гласове като луд с бюджетни пари, вместо да се закупят респиратори и да се правят тестове на контактни лица. Но така е в мошеническата мафиотсска държава. Дишайте му изпаренията посред бял ден навън сега, тровете се с СО2, да ви дойде акълът, ако изобщо дойде - че ако не излезем всички сега, утре тук няма да остане работещ нормален човек!

25

МАНГЪРОВ

преди 3 години

според МАНГОров няма никакви проблеми.Много сам уригинален нали.

24

Иван

преди 3 години

колко *** умен трябва да си в тая пандемия да ходиш по заведения и дискотеки, и мачове ? Нали ще заразиш близките си ! Защо не ги затварят тези заведения ? Алчността и наглостта е на ниво в бг.

23

Ф.С.В.

преди 3 години

От тези 5 милиарда лева годишно от нашите джобове в НЗОК -КОЛКО ОТ ТЯХ ОТИВАТ В ЧАСТНИ БОЛНИЦИ СЪС СОБСТВЕВНИЦИ БЛИЗКИ НА ГЕРБ?? ЧАСТНИТЕ БОЛНИЦИ ДА ПОЧВАТ ДА ПРИЕМАТ ХОРА С КОВИД!! ДА НЕ СЕ 'ОСЛУШВАТ"

22

баба мара

преди 3 години

защо не направят анализ как сдс съсипа здравеопазването в българия и сега неможем да се справим с нищо защо трябва да ходим при личния лекар за 3 месечна рецепта след като може да се вземат лекарствата от аптеката

21

Якоумрял

преди 3 години

С това, с което здравната система не може да се справи, ще се справи погребалната система, най-подготвената в ЕС.

20

Батко

преди 3 години

Какъв доктор е този? Я проверете регистъра на БЛС, в който лекар с такова име няма. Как човек който не е в регистъра се титулува лекар?

19

Анонимен

преди 3 години

То има ли такава?Политиците я оглозгаха до кокал, сега всички плащаме за да продължават да точат обществени средства чрез частни болници. По цял свят най-добре са оборудвани държавните болници, защото разполагат д огромен ресурс. Частните се финансират от частни здравно осигурителни фондове, а не от държавата. Това е принципа на свобоният пазар, останалото се води нерагламентирана държавна помощ към частни субекти.

18

Ф.С.В.

преди 3 години

Къде сте сега Философи ?? Смеехте ми се преди месец тук в форума като писах че болниците нямат легла и персонал и Ви ЛЪЖАТ !!

17

Анонимен

преди 3 години

Кви здравни системи, кви болници бе? Самолети само, танкове, жипки...

16

Анонимен

преди 3 години

А глупостите на гърбавите доктори от НОЩ не важат ли вече?

15

СТАТИСТИК

преди 3 години

Започвам да си записвам, защото ставам свидетел как един същи индивид на едно място говори едно, а после на друго място пише друго, д-р Хасърджиев е ЗА МАСКИТЕ, мангъров е ПРОТИВ, БАБИКЯН и ОТРОВИТЕЛИТЕ логично са против, най-вече защото колкото повече медицински специалисти са ангажирани толкова по-бързо ще се скапем съвсем, а ТОВА Е ЗАДАЧАТА ПОСТАВЕНА ОТ ДУБАЙ

14

По-добре звучи:

преди 3 години

В ТОП 5 сме по неподготвеност на болниците в ЕС