25

ШЕ ви орежат, БЕ....

преди 3 години

Нали у България, сте само кръчмари, готвачи и хотелиери... ВСЕ В ОБСЛУЖВАЩИЯ СЕКТОР!!ХОДИ РАБОТИ НА ПОЛЕТО---ТАМ ЗАПЛАТИТЕ СА СИ НОРМАЛНИ..... ХАХАХААА.... И НЕМА ВИРУСИ И ФОКУСИ!!!

24

Анонимен

преди 3 години

Стига сте писали глупости, няма как на програмист да му намалят заплатата, ако на вас ви се е случило това е добър знак да си смените работата с по-добре платена. Няма човек незасегнат от кризата освен този койот и преди и сега е нямал нищо.

23

Анонимен

преди 3 години

Видяхте ли, че можем и да сме нагоре в класациите ! Да живей Боко, Герб, Гешев и сие !

22

Анонимен

преди 3 години

Идеята на маските на открито е да няма въстания до изборите.

21

Анонимен

преди 3 години

Даже хора в ИТ сектора със заплати по 8-9к претърпяха 10% надолу, заради кризата. Иначе хора, които взимат всичко под масата, и се осигуряват на минимална, слабо ме интересуват. Държавна помощ имаше, доста честни компании се възползваха. Но няма как да ти се помогне, ако се осигуряваш на минимална, а реално взимаш в пъти повече (50+% от работещите). Ясно е, че 80% от пострадалите са сред тази категория.

20

Абе тотенкопф

преди 3 години

Спомняш ми си какво реване падна тогава!?!Е сега няма да има блокади но заразените ще станат по 5000 на ден.Но няма страшно,ние сме българи и продължаваме напред!

19

Totenkopf

преди 3 години

Да благодарим на щаба и Бойко Борисов, при 20-30 заразени затвориха държавата и градовете, сега при 1300 нищоооо управляват ни малоyмници. Боже пази България!

18

Анонимен

преди 3 години

Поради простата причина, че у нас ниската класа е най-висок процент от ЕС. Ако там тя е 30%, у нас е 45. Тя най-много пострада- сервитьорка, камериерки и подобни. Другото е огромният процент заплати под масата. Държавата помага на честно осигуряващи се, а на сервитьорчето, взимащо 2500 на ръка, а по документи 610 как да помогне?! Сами сте си виновни, дребният тарикатлък води до мизерия.

17

Анонимен

преди 3 години

Опита ми е потвърдил, че тези, които наричат другите с ***, *** и т.н., обикновено са най-големите комплексирани андрешковци, идващи не от село, а направо от гората.Такива да прочетат "Пази, боже, сляпо да прогледа", разказа е написан за тях

16

Анонимен

преди 3 години

Аз нямам пари за катък "Веселина", а пък за вас - не знам.

15

Анонимен

преди 3 години

Еми несправедлив живот. Плаща 700 лв вноска за автомобил всеки месец и сега с локдаун няма да може да го кара. Я ги разкарайте тия маски и мерки, че *** се чувства ощетен. Нищо, че в цвла Европа маските са задължителни и ще е така до март поне. Само *** го цакат обаче

14

Анонимен

преди 3 години

Вече ни представят негативните места в положителен план - в ТОП 5 сме

13

Анонимен

преди 3 години

Когато повече от половината Българи едва свързваха двата края до появата на пандемията и последващата я криза,трудно е човек да повярва че само 53% от сънародниците ни са усетил и нейното влияние!

12

РАН - ЪТ

преди 3 години

Само 53 % ?!Може още !И още може !Може ... още може ... иоще може ...*** байганьовецо, мизерията дойде.

11

Анонимен

преди 3 години

Бягайте в Англия да бачкате.Там обаче е с маски навсякъде.Там не мрънкате, нали?

10

пецата

преди 3 години

За съжаление все повече българи виждам да ходят по казаните за смет но и от там го гонят защото си.г.анейшаните са им сложили монопол и си разпределят кварталите още от предния ден , като няма работа и на казаните не може да отиде човек, в гората няма животни, в морето няма риба , в реките пак ти трябва разрешително , как да се нахрани човек

9

споко

преди 3 години

няма страшноМуфтачийски ща ва спасиха ха ха

8

Анонимен

преди 3 години

Всеки втори българин e с орязани доходи, но не само заради коронакризата а главно поради купените авансово таралясници и теглените милиардни кредити. Нямаме нищо налице, но вече почваме да ги изплащаме. Така работи ОПГ МутраСик.

7

Анонимен

преди 3 години

В Англия са 70% орязаните доходи.

6

11

преди 3 години

Тук всеки е алчен. Много Ам-гъли има. Видят нещо да блести и искат всичко само за тях...