11

Анонимен

преди 3 години

Е,за това пък Бойко разбира мутрохотелерите и сега са радостни че напълниха пак джобовете от туризма

10

76760

преди 3 години

Просичко е, ***`син министър. За да има празник, е необходимо да е налице и предпразнична подготовка. Поклон пред компетентните и самоотвержени лекари от всички линии и клонове на медицината. Но когато лекар постави диагноза срещу солидна сума и с обяснението, че той не лекувал, ви върне при лекаря, непоставил диагноза, е доста трудно да проявите разбиране към здравеопазването у нас.

9

Сата НАТО

преди 3 години

Отидоха си, защото избраха пациентите пред себе си.------ Ето заради такива глупости не получавате уважение. Иначе всеки си получава според заслугите.

8

Анонимен

преди 3 години

избирателите си, за да могат кръчмите да работят, защото кръчмари и хотелиери са мутри и почнаха да заплашват разни политици и доктори, че ако вземат мерки срещу вируса ще ги ликвидират.

7

Анонимен

преди 3 години

Само седмица след началото на учебната година Чехия премина психологическата граница от 1000 нови случая за ден. Това стана на 8 септември. Последваха десетина дни, в които броят на заразените дневно се движеше малко под и над хиляда. На 17 септември числата отново подскочиха 3125 нови случаи на COVID-19 само за ден. На 21 септември министърът на здравеопазването Адам Войтех подаде оставка. Той каза, че иска да освободи място за някой, който може да направи повече.Последвай примера му!

6

Анонимен

преди 3 години

Ако беше направил училищата онлайн за големите, посещение само от малките и то по 15 в клас на две смени, ако университетите преподаваха онлайн сега щеше да имаш мили ми Ангелов 4% заболеваемост и нищо и никъде нямаше да бъде в опасност да затвори. Е, сега умниците нека ти дават съвет как да запазите икономиката с болни работници, как да напълните хотелите с почиващи, на които са им свършили парите от ходене по доктори. Питай ги от къде ще вземете доктори и учители, че са на свършване!

5

Totenkopf

преди 3 години

Корумпирано нищожесто, слуга на Бокаса.

4

Анонимен

преди 3 години

Пациентите не се ползват с лечението което заслужават.

3

Анонимен

преди 3 години

Вярно е само че никой не е умрял от Кромид-19

2

67890-.

преди 3 години

За съжаление е вярно. Човек реагира, когато е лично засегнат иначе си мисли, че е недосегаем. Мир на праха на загиналите лекари, сред тях е и един мой колега и приятел. Почивай в мир Милане.

1

Бай Ставри

преди 3 години

Всеки участник в ковид пландемията е престъпник и мястото му е в затвора. Само не зная дали затворническата ни система няма да се претовари ако изведнъж бъдат осъдени и въдворени всички престъпници, защото имаме пандемия от престъпления. Срещу човечеството.