167

ние виждаме

преди 3 години

някам какво да казваме, ТО СЕ ВИЖДА:Чекнеджета с пачкиМафияБеззакониеКорупцияПрестъпностБанкови фалитиБезработицаБедностНаркоманияПроституцияЧалгаризацияПросяциБездомнициНай-високо ниво на самоубийства в Европа.Обезлюдяване на цели райониПо едно българско дете на ден бива изнасиленоБез достъп до здравеопазване ако си беден

166

Анонимен

преди 3 години

При социализма България беше сред 30 най-развити икономики в света и българите живееха на средно европейски стандарт.

165

ние помним

преди 3 години

До КАЖЕТЕ НА ДЕЦАТА СИКажете им че за комунистическата номунклатура имаше:1.отделно здсравеопазване2.отделно снабдяване с хранителни продукти и битови предмети3.отделен валутен режим4.тайни заплати 5.отделни и квартали и жилища с привилегии6. специално образование7.привилегии при приемане във висше учебно заведение.привилегии при излизане в чужбина , привилегии при кариерно развитие , привилегии във всички области на живота и тни тн и тн.ф

164

полковник Колев

преди 3 години

Единственото решение и спасение за БГ е война с Русия!? Като ни опухат за няма и два часа,чунким, белким,санким,всичко си дойде на мястото!!!

163

адвокат Тенев

преди 3 години

Очаква ни влошаване във всички сфери и посоки,защото заграбилите с измама власта не са способни на нищо друго,освен безбожни кражби и разпродажби,криминална престъпност и "чадъри" над нея с невероятна бюрокрация....И без кризи или др.причина пак не бяхте способни на нищо друго!!!

162

hdh

преди 3 години

не ,,ни,, а ,,ви,, Сталинке

161

Анонимен

преди 3 години

Сталинка. Enough said.

160

Минка

преди 3 години

За какъв стандарт на живот ми говори Георгиева, то такъв живот вече не съществува в България вече четвърт век!? Живуркат си политиците, новоизлюпените капиталисти, които ограбиха народа и държава и живеят си живота за сметка на цял един нещастен и беден народ! И стига с тази криза от Короната че вече ни писна, защото ни е все тая, народът е беден, нещастен и си иска държавата обратно! ИСКАМЕ СИ КАЧЕСТВЕНОТО ОБРАЗОВАНИЕ, БЕЗПЛАТНОТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, СПОКОЙСТВИЕТО И УСМИВКИТЕ ПО ЛИЦАТА НИ !!

159

KAG2020

преди 3 години

Това комунистическо изчадие мисли че с нейните т.нар. изказвания може би влияе на нещо. Цирка върви с пълна пара и е смешно да се гледа отстрани от хора като мен които са прозрли истината.

158

Анонимен

преди 3 години

Абе,верно ли е че тая е женена за за асфриканец и затуй ги обича?

157

Гробокопач

преди 3 години

Изключително глъва женска....;))) Ами, ние не помним, някога стандарта ни на живот да се е пдообрявал, откак се помним е все тъй, ниже;))) Правилното тълкуване на думите на женската е "ще ви крадем още повече от сега, нататък";)))

156

СРАМ МЕ Е ОТ БОЙКО Б

преди 3 години

О помним времето на Бай ТошоТогава нямаше работещи бедни

155

КАЖЕТЕ НА ДЕЦАТА СИ

преди 3 години

Преди да ни напъпли КАПИТАЛИЗМЪТ,ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО БЕШЕ БЕЗПЛАТНО!!!

154

Анонимен

преди 3 години

Е тая искаше да вкараме африканци да ни оправят генофонда.Да си ги вземе в леглото и да я оправят.Ако не и хареса,да се взема с боко и да се работят

153

Анонимен

преди 3 години

Много ли е 1500-1800

152

Анонимен

преди 3 години

Въпрос: 1500-1800 много ли е?Айде, кажете ....

151

Анонимен

преди 3 години

До 172. Няма отърсване от комунистите. Децата и внуците им днес са капиталисти. И пак са на власт.

150

Анонимен

преди 3 години

Тая ми е по-неприятната даже и от Масларката + Нинова + Кривоустата взети заедно.

149

Маркиз дьо Нови Сад

преди 3 години

Кристалина на шиш, чеверме и храна за лъвовете в зоопарка. Ако я хвърлим жива ще има и сеир.

148

До 163

преди 3 години

По правилното е ******фашистка ******