36

До 37

преди 3 години

Как да си отиде комунизма - нали виждаш кой управлява повече от 10 години

35

София

преди 3 години

гетето на Европа.

34

Анонимен

преди 3 години

До БългаринСтолицата се напълни още по комунистическо време със стотици хиляди прости и мързеливи селяни като тебе. Шопите станаха малцинство и ги пратиха по затвори и концлагери.Не те ли е срам да се наречеш българин непросветнико?

33

Анонимен

преди 3 години

София е столица втора употреба, защото се управлява от *** от самоковските села! 40 г. трамваи от Базел и Прага за да нямате илюзии. Живеете още в комунизма.Само Васко Трътката си вярва ,че комунизмът си е отишъл. Отишъл си е, ама друг път!

32

Анонимен

преди 3 години

Германската телевизия ZDF: България е кофата за боkлук на Европа

31

Анонимен

преди 3 години

До 32Ти в кой свят живееш. Онези времена ги няма дори вече и в Русия. И там ядат вече същото. В цял свят го ядат.

30

Анонимен

преди 3 години

5 милиарда дълг от оня месец и половината са за американски - никому ненужни изтребители с парите за един изтребител ще подмени целия градски транспжортама тогава нема да има за кюлчета- честито каоквото си надробихте сърбайте си го

29

Анонимен

преди 3 години

Евала на Фандъкова, в Самоков ли ще ги пуска?

28

Анонимен

преди 3 години

имате демокрация и банани всеки ден да не сте гъкналище ядете палмово масмо в измислени млечни продукти и и рога и копита в колбасите защото ако не слушкате и това няма да има

27

Краси

преди 3 години

Комунистът-милиционер Винету да даде пари за нови трамваи.Ние не сме второ качество хора!

26

Анонимен

преди 3 години

на времето през втора световна войнагерманците са държали в концлагерите деца и са взимали кръв от тях завоенните болници естественно децата не са жимвяли дългосега българия е в ролята на тези деца за краваршингтондали ще оживее

25

Националист

преди 3 години

Няма да се чудим защо е имало арменски геноцид - само като видите какви погроми създават в държавата Хаджикян, Минекян и Бабишкян , ти идва да ги наведеш и да им се изреди цялата трета армия !

24

Анонимен

преди 3 години

До българинОт къде падаш трамвайният завод го ликвидираха преди 20 години .

23

Българин

преди 3 години

За шопите в София може и трамваи от скрап да вземат - за какво са им нови , когато те не се спряха да затварят улиците си и да се разхождат по магистрали и площади без да ги спират. Изобщо , време е да се смени столицата - шопите не заслужават такава чест !!! Разни поплювковци и полуидио.ти шетат по улиците, рушат и омаскаряват всичко наред !!! Хайде, столица, ама друг път !

22

българин

преди 3 години

Да попитам тия , дето милеят за соца и бай Тошо - нали имаме цял трамваен завод , за чий ни е ???!!!!

21

Йоана

преди 3 години

Това е ужасно. Трамваите в Прага да много шумни. Който е бил, ще разбере.

20

само да попитам

преди 3 години

затова ли вдигнаха цената на билета за градския транспорт с 60 % за да купуват на старо?????......а по документи ще са чисто нови за милиони,и съответно разликата потъва в джобовете на определени хора,за палати джипки любовници пътешествия по луксозния начин на живот ще ги познаете и по това че ви показват че с пари ще ви купят и ще ви смачкат вас стадото с маските,а вие пак заобикаляте и гледайте свирепо някой който е без маска в градския транспорт трепете се помежду си че маските ви пазели!!!

19

Анонимен

преди 3 години

София, автоморгата на Европа. Сега и официално.После що народа не слизал от 15 годишния дизеляк - ми тя колата му по-нова от трамваите бе.....

18

Цената на един

преди 3 години

Нов трамвай е колкото 75 стари.

17

100

преди 3 години

А бе тая игра не я ли играхме 2017? Столична Община купи швейцарски трамваи да замени 40 годишните, които са в експлоатация от 1980.Ако тогава ги замениха, сега швейцарските, за които бяха дали милиони, а се оказаха бракувани и купени на безценица, ли ще сменят?Потърсете в гугъл новини от 2017 за швейцарски трамваи.Че трябва да се обнови трамвайния ни парк - трябва! Нещо малко ми се струва обаче, че или тогава, или сега са ни понаиграли!